Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער לשבור את הילת ה"מאמה תרזה" של אסופת האפסים הזאת.

אני בנאדם די מבוגר (42) כבר לא ילד ובטח לא משהו שמשתולל.

אבל מדובר באנשים טרחנים, מציקים, עבד כי ימלוך.

הדבר היחיד שמשותף להם זה רוע לב וחוסר בחיים.

אם אתה מכיר אותם באופן אישי תגיד להם שסולל הדרך מהפורום אמר להם get a life.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דמיינתי או שעצר אותי שוטר עם גיפ של פורש?

אם היית שם כשזה קרה, אתה הרי יודע אם דמיינת את זה או לא.

אם לא דמיינת - הרי אתה יודע שזה קרה, והשאלה מיותרת.

אם כן דמיינת - זה לא מעניין את הפורום.

תענה לעצמך בה״פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה הסמכות החוקית של אחד כזה עם תעודת מתנדב וללא שוטר? האם מותר לו לעכב נהג?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אבל מדובר באנשים טרחנים, מציקים, עבד כי ימלוך.

.

עצוב לקרוא את מה שאתה כותב.

חוסר התרבות שלנו בארץ הוביל לזה שמי שבא לשמור על החוק ולהגן עליו נתפס כפי שכתבת למעלה.

אני מתנדב שבע שנים כבר, יצא לי לתקל לא מעט רכבים.

תתפלא, דווקא בהרבה מאוד רכבים שסתם עצרנו מצאתי סכינים, סמים וכו'.

גם האנשים שלכאורה נראים הכי בסדר שבעולם, אין לך מושג מה הם יכולים להחזיק ברכב.

קל לבוא ולדבר כמוך וזה בסדר, כי יש פראיירים חסרי חיים שהולכים ושומרים לך על הבית בזמן שאתה ישן טוב בלילה.

Roee ,

קיימת סמכות כמו זו של שוטר, בהתאם לדרגת המתנדב ולהכשרה שעבר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בוודאי, רוע לב זה מה שמניע אותו להתנדב בבתי חולים, לעבוד עם חולי סרטן ולהתנדב בבתי ספר עם ילדים בעלי קשיי למידה.

חוץ מלבכות, להתאונן ולקרוא לאנשים שבוחרים להקדיש מזמנם למען הציבור אפסים, מה בדיוק אתה עשית בזמן האחרון למען האנושות?

פורסם

המתנדבים שחלק גדול מהם (לא כולם) הם חסרי חיים שמוצאים הנאה בלשחק בכאילו ועושים יותר נזק מתועלת גם בגלל חוסר מקצועיות וגם בגלל עודף מוטיבציה (ראו מקרה לדוגמא המתנדב הטרחן מחוץ לבסיס המילואים וכמוהו יש עוד רבים).

כל עוד יהיו מתנדבים כאלו בתוספת לחיילות החובה שעונות לטלפונים במוקדי המשטרה עם מבטא ערסי מופגן וטיפשות מופגנת לא פחות, המדינה לא תקצה עוד משאבים להגדלת המצבה של שוטרים אמיתיים. שוב - יותר נזק מתועלת גם מקצועית וגם תדמיתית.

הערה בהקשר לשתי התגובות שמעלי - במשך שלוש השנים האחרונות אימנתי קבוצת כדורגל של ילדים עם מגבלות ברמות שונות. יש הבדל תהומי בין התנדבות לשם שיפור ההרגשה או השיקום של אדם לבין התנדבות שבאה לכסות על אוזלת היד של הממסד ומחליפה אנשי מקצוע אמיתיים. זה כמו שמחר אתנדב להחליף רופא מנתח כי עברתי חודשיים של קורס.

בשיפוצים

פורסם
מי שבא לשמור על החוק ולהגן עליו נתפס כפי שכתבת למעלה.

הבעיה היא לא עם מי שבא לשמור על החוק אלא עם מי שמרגיש שמאחר ויש לו עין כחולה ותעודה, הוא מלך העולם וחובה עליו לחפש את מי לדפוק.

לצערי המצב הזה נפוץ יותר מהמצב שפירטת.

לא חסרים מתנדבים שבזמנם הפנוי מחברים את המנורה, מעלים את החברה ומתחילים בסיבובי דאווין בשכונה.

פורסם

ההבדל הקטן הוא, של מתנדבים בביה״ח אין את הכוח לחרב למישהו את הערב. יש אולי מתנדבים טובים במשטרה, אבל הם בטלים בשישים לעומת שיכורי הכוח ששם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין קשר בין מלאכת התנדבות לטובת הזולת לבין מלאכת "כאילו" התנדבות לטובת האגו.

משטרה אמורה להיות גוף מקצועי נטו ולא איזה שעשוע של ערב לקבוצת גברים משועממת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מוכר לכל תושב רעננה, אם אני לא טועה באחת מהצעדות שהיו בזמן האחרון על אחוזה, הג'יפ הזה נסע אחרי כמה ילדים עם צקלקה והזעקה דולקת, בחיי שלא הבנתי מה הקשר של זה באמצע המצעד.

פורסם

תנו לי לספר לכם שיש המון כן המון שוטרים שלא יכולים לסבול את כול מתנדבי מתנ"א האלו .הרוב המוחלט הם אנשים ללא חיים שרוצים להרגיש שיש להם גדול וסתם מציקים . במשטרה יש עוד המון יחידות שאפשר לעשות הרבה יותר טוב מאשר במשטרת התנועה אבל שם לא רואים אותם, והם לא יכולים להציק לאנשים להראות לכולם כמה הם גברים ו"כלים" אז הם לא הוכלים לשם הם לוקחים את ג'יפ שלהם שמים עליו "כחולים" ועושים פוזות . וחבל יש המון דברים טובים לעשות במשטרה או כול מדבר אחר התורם לציבור

פורסם
באמריקה הם משתמשים במכוניות מוחרמות, וכבר ראיתי X5 נוצץ עם צ'קלקות. זה מפחיד...

אני בעד זה יכול לחסוף כסף למשלם המיסים (לנו)

לשם הבחרה הם משתשמים במכוניות שלא יחזרו אף פעם לבעלים הקודמים.

לא במכוניות שהוחרמו לך ל 30 - 90 יום .

פורסם

למה הקפדה על שמירת חוק ואכיפה מפריע לחלק מהמגיבים?

זו אינה לזירה על מהירות 2 ק"מש מעל המותר, לא מארב למי שלא אותת ברחוב חד סיטרי של השכונה.

לדעתי טוב שיש את המתנדבים האלו, טוב שהם מונעים עבירות, מרגיעים את התנועה בעיר, ואולי טוב שאולי פעם יצילו אנשים מנהג מופרע אחר או מתאונה בגלל רשלנות, סלולרי או נהיגה פרועה.

אז עצרו לבדיקה, בדקו מה שבדקו - זו הצקה? או שיש מי שחושש כי הוא לא כל כך בסדר?

ואם יש למתנדב פורש או רכב יקר אחר, מה הבעיה? שיש לו כסף ולכם אין?

זו סתם קנאות וצרות עין, ואולי עוד כמה שנים, אחרי התבגרות, הדברים יובנו נכון יותר, ובאיזה מקום תודו להם.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...