Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כחודש התחילו שתי בעיות קטנות באוטו שלי, לא בו זמנית אבל בערך ...

כשאני מניע את האוטו אין לי הגה כוח עד שאני מעלה את הטורים ל 2000 . אם האוטו לא מונע כמה דקות, אחרי ההנעה יש הגה כוח. אם האוטו עומד זמן ממושך (לפעמים גם כמה שעות) אז שוב אין הגה כוח בהנעה .

בעקבות כך מילאתי שמן הגה שהיה חסר - לא עזר.

התופעה החלה בפתאומיות אחרי שטיפת אוטו (כנראה שאין קשר).

בנוסף שמתי לב שהאוטו מגמגם לי (הטורים נופלים טיפטיפה, בערך חצי קו ) כשאני עם מזגן, אחרי נסיעה ממושכת זה עובר .

אחרי שהחלפתי פילטר סולר עשה רושם שהבעיה נפתרה, אבל אחרי כמה ימים שוב הרגשתי שזה חוזר.

בנוסף שמתי תוסף BG244 לסולר על חצי מיכל, גם זה לא עזר .

האוטו מטופל טוב . עשה טיפול לפני 5000 סה"כ .

מישהו יכול לשפוך אור על הבעיות הנ"ל ? האם שווה לעשות בדיקה מעמיקה לפני שמשהו יקר הולך ?

תודה מראש .

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי הטורים, מומלץ תחילה לעשות סריקת תקלות כדי לבדוק שכל החיישנים מקבלים נתונים תקינים.

לגבי ההגה, כנראה המשאבת הגה כח שלך קרובה ליומה האחרון.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון ותיקון התקלות.

• תוכן חדש...