Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כותרת, לאחרונה קורה משהו מוזר ביונדאי שלי. לפני שבועיים ניסיתי להניע את הרכב באמצע היום וזה פשוט לא הניע,התקלה בזמנו הייתה אלטרנטור תקול שקיצר את המצבר ואת מחשב כריות האוויר. מאז הוחלף אלטרנטור במשופץ ומחשב כריות אוויר חדש מקורי וגם מצבר. היום (עכשיו) הרכב לא מניע שוב, יש לציין כי אתמול נסעתי בלילה ולא היה שום דבר חשוד או משהו לא תקין. המצבר חדש בקושי בן שבועיים.

ההשערה שלי זה שמתג האורות תמיד נמצא על מצב AUTO ואולי זה גומר את המצבר איכשהו? מה שכן מאז ומעולם הוא על מצב זה ולא קרה מצב כזה.

מישהו יכול לשפוך אור על התעלומה?

הרכב נמצא על 109 אלף ק"מ.

תודה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפי מה שאתה מתאר התקלה הראשונה באלטרנטור היתה ככל הניראה טעינת ייתר שגרם לנתק במצבר וקצר במחשב כריות האוויר (טוב שלא נפתחו לך הכריות תוך כדי נסיעה).

בכל מקרה יש אפשרות שיש לך מכשיר חשמלי ברכב אשר צורך לך חשמל גם שהרכב לא בשימוש גש למוסך שייבדקו לך צריכת זרם .. עד חצי אמפר לשעה זה נורמאלי אם יש לך אפשרות לבדיקה בייתית

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים!

אין לי אפשרות לבדיקה עצמית של צריכת זרם מחר הרכב יגרר למוסך.

בנוסף האלטרנטור החדש שייך ליונדאי גטס, לפי המוסך האלטרנטור של האלנטרה והגטס זהה. אני לא יודע אם לסמוך עליהם, מישהו יודע על זה?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
תודה רבה על התגובות חברים!

אין לי אפשרות לבדיקה עצמית של צריכת זרם מחר הרכב יגרר למוסך.

בנוסף האלטרנטור החדש שייך ליונדאי גטס, לפי המוסך האלטרנטור של האלנטרה והגטס זהה. אני לא יודע אם לסמוך עליהם, מישהו יודע על זה?

מומלץ שתגרור למוסך שמתעסק בחשמלאות רכב

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

עדכון מהיום, הרכב נכנס למוסך והוחלפו הכבלים של המצבר שהיו במצב קטסטרופלי. הכבלים הוחלפו בחינם במסגרת הטיפול שהרכב עבר לא מזמן. הרכב מניע,ונוסע כמו חדש.

• תוכן חדש...