Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רעש חזק של דפיקות מאזור המדחס כאשר אני מפעיל את המזגן, רוב הסיכויים שהלך המדחס (הצעות למוסכים באזור באר שבע יתקבלו בברכה).

השאלה שלי היא כזאת, האם אני יכול לעבור טסט עם הרעש הזה?, נגמר לי התוקף של הרישיון בסוף החודש.

תודה ושבוע טוב =]

פורסם

אם ישמעו את הדפיקות, יכולים להכשיל אותך.

אם תגיע עם מזגן כבוי, ככל הנראה תעבור, בטסט המזגן לא נבדק.

בלי קשר, כדאי בהקדם לטפל בתקלה. אם המדחס יתפס אן יתפרק הפולי שלו, זה יכול לגרום לנזקים נוספים, מעבר לתיקון המדחס עצמו.

פורסם
אם ישמעו את הדפיקות, יכולים להכשיל אותך.

אם תגיע עם מזגן כבוי, ככל הנראה תעבור, בטסט המזגן לא נבדק.

בלי קשר, כדאי בהקדם לטפל בתקלה. אם המדחס יתפס אן יתפרק הפולי שלו, זה יכול לגרום לנזקים נוספים, מעבר לתיקון המדחס עצמו.

במהלך הטסט הטסטר מבקש להדליק מזגן כפי שזכור לי לא ?

פורסם

לפי החוק, המזגן ברכב חייב להיות תקין, ועל מזגן לא תקין יכולים להכשיל בטסט.

בפועל, לא נתקלתי אף פעם בדרישה להפעיל מזגן בטסט, העברתי משהו כמו 50-60 טסטים למכוניות שונות.

פורסם

מה שאתם אומרים זה מוזר מאוד, אצלי בטסט השנתי כאשר הגעתי לעמדת בדיקת הגאזים ביקשו ממני להדליק מזגן ועוד איך. כמו כן אורות גבוהים ולהביא את המנוע לסל"ד של 2500- 3000. כביכול לדמות את נסיעת הרכב במהירות 80- 100 קמ"ש בכדי לראות כמה הוא מזהם. באחת הפעמים אמרתי לו שהמזגן לא פועל כי היה מדובר ברכב מעל ל 15 שנים אז הדלקתי רק מאוורר ברמה הגבוהה. וזה הספיק לו. אז שני הדברים שאתם אומרים מוזרים לי. אחד, שכן ביקשו להדליק מזגן והשני שלא הכשילו אותי על מזגן לא תקין.

ובלי שום קשר איך שאמר לך מר בוקי תבדוק את המערכת שם במיידי שלא ידפק לך שם משהו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא מכשילים בטסט על מזגן לא מקרר, אף אחד לא בודק יכולת קירור של המזגן בטסט.

יכולים להכשיל במקרים קיצוניים כמו מדחס מרעיש, מדחס חסר, רצועה חסרה וכו'.

פורסם

בוקי, זה באמת חדש לי. יש לי שתי פיאסטות שנת 96. לאחת המזגן לא עובד כך שאפילו אין שם רצועה. הרצועה היחידה שקיימת זוהי זו שמסובבת את האלטרנטור ומשאבת המים, זהו זה. הרצועה השנייה בכלל לא קיימת. כנראה שהורידו אותה בשביל לשפץ את המדחס ומעולם לא החזירו אותה. מי יודע, היה למכונית הרבה בעלים. בכל מקרה, היא עברה כבר לפחות 2 טסטים ככה.

בהן צידקי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שוב, לא מחייב שיכשילו על זה, על נושא המזגן לא מקפידים.

אבל אם הבוחן ירצה להחמיר, הוא יכול להכשיל אותך על מזגן.

ברשימת מכלולים לבדיקה בטסט השנתי מופיע גם מזגן, סעיף 803.

• תוכן חדש...