Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני אשמח לקבל עצות מאנשים שיש להם קצת ידע בתקשורת/חשמל בנוגע לחיווט חוטי חשמל לאינטרקום.

רכשתי אינטרקום + מוניטור של חברת תדאור, הזמנתי חשמלאי שהכין כבר את כל התשתית והעביר כבל 8 גידים מהמוניטור (בתוך הבית) אל האינטרקום ליד השער בכניסה לבית.

לפי השרטוט החשמלי (מצורפת תמונה) בצעתי כבר את כל החיבורים למהדקים המתאימים מהמוניטור לאינטרקום ומהמנעול החשמלי לאינטרקום. החיבור היחידי שנשאר לי לבצע ואני מתקשה להבין כיצד לחבר אותו זה השנאי (12V AC) שאמור להעביר את המתח לאינטרקום, בשנאי של האינטרקום יוצאים שני חוטי נחושת (מצורפת תמונה) ואני לא מבין כיצד אני אמור לחבר בינם לבין המהדקים באינטרקום? נשארו לי 4 חוטים פנויים מהכבל 8 גידים, האם הדרך הרצויה היא לחבר את שני חוטי הנחושת של השנאי לאחד הזוגות בכבל 8 גידים, ובקצה השני לחבר את הזוג גידים להדקים של הזנת המתח באינטרקום?

המון תודה.

1_162469386.JPG

1_162471386.JPG

פורסם

אם יש לך שקע חשמל מוגן מים ליד ה"אינטרקום" (כלומר, קופסת הבקרה שאתה קורה לה אינטרקום) עדיף לחבר את הספק שם ולחבר את שני החוטים שלו ישירות לשוקולדות שעל הכרטיס.

אם אין לך שם שקע, תצטרף לחבר אותו בתוך הבית ולהריץ את המתח דרך הקווים הפנויים בכבל. כמובן שצריך לבדוק שהמוליכים מספיק עבים ולבדוק שאין מפל מתח רציני על הכבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי אין לי שקע של חשמל קרוב לאינטרקום, החשמלאי הכין לי שקע בתוך הארון חשמל שאליו השנאי אמור להתחבר.

האם זה אפשרי לחבר את החוטים של השנאי לשני גידים פנויים ולחבר את הקצה השני שלהם להדקים המתאימים באינטרקום? זאת השאלה המרכזית שאני רוצה להיות בטוח לגביה.

תודה צביקה.

פורסם

אם נשארו לך 4 גידים פנויים תעביר כל קו על שני גידים. כלומר שני גידים לפלוס ושניים לאדמה. ותבדוק עם רב מודד שאין מפל מתח גדול מידי על הקו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...