Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יצא תיקון לחוק שמותר להתעסק עם המכשיר כשלא נוסעים?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם אני אגיד לך שלפני שבוע שוטר במדים "הזמין" אותי לפתיחה? אתה תהיה מופתע...

אם הייתי נענה לאתגר וגם מכסח אותו הוא עוד היה גם בטוח עוצר אותי ושולל לי את הרישיון.

שוטרים הם בני-אדם כמו כולנו - רק שלהם יש פחות פחד מזה שיעצרו אותם על העבירות שהם עושים

אם עולמך חרב כי שוטר עבר עבירת תנועה אז אתה כנראה או מאוד נאיבי או שאתה חי בלפלנד (שזה ממש ליד להלה-לנד)...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לפלנד הוא ארץ בצפונה של אירופה,המשתרע בשטחיהן של ארבע מדינות.נורבגיה,שבדיה,פינלנד ורוסיה.על פי דעת רבים,המקור של סנטה קלאוס,הוא בלפלנד,ואני משער שלכן אומרים חי בלפלנד(מקום שאכן קיים וחיים בו אנשים).

ולהלהלנד זה בכלל בקריית חבצלות(עיינו ערך הסדרה ששודרה בערוץ הילדים,והמקום לא באמת קיים).

עד כאן 30 שניות על לנדים אשר חיים בהם אנשים,הרגשתי צורך לשתף.

אני לא בטוח שאכן חרב על הכותב כל עולמו בראותו את הדברים עליהן דיבר,משום שכפי שציין כל הטקסט נכתב בהגזמה.

לדעתי הכתוב מתאר כאן את הרגשתו של האזרח התמים,וזה אכן בדיוק מה שאזרח תמים היה מרגיש בראותו דברים אלו. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
לפלנד הוא ארץ בצפונה של אירופה,המשתרע בשטחיהן של ארבע מדינות.נורבגיה,שבדיה,פינלנד ורוסיה.על פי דעת רבים,המקור של סנטה קלאוס,הוא בלפלנד,ואני משער שלכן אומרים חי בלפלנד(מקום שאכן קיים וחיים בו אנשים).

ולהלהלנד זה בכלל בקריית חבצלות(עיינו ערך הסדרה ששודרה בערוץ הילדים,והמקום לא באמת קיים).

עד כאן 30 שניות על לנדים אשר חיים בהם אנשים,הרגשתי צורך לשתף.

אני לא בטוח שאכן חרב על הכותב כל עולמו בראותו את הדברים עליהן דיבר,משום שכפי שציין כל הטקסט נכתב בהגזמה.

לדעתי הכתוב מתאר כאן את הרגשתו של האזרח התמים,וזה אכן בדיוק מה שאזרח תמים היה מרגיש בראותו דברים אלו. 

LIKE. !

פורסם
בוקר טוב שכזה, השמש קודחת על הראש, אני נכנס לרכב, מניע ומדליק מזגן.

מחייך בדרכי לראיון עבודה ומקשיב לדיווחי התנועה בגלגלצ, כל כך שמח שאני לא גר באיזורים עם הפקקים,

שעה וחצי בין מחלף למחלף, פתאום שיר נחמד ברדיו. נעצר בצומת.

רכב מלפניי ומימיני נעצרת ניידת משטרת תנועה, חלון פתוח, השוטר שנוהג עם יד אחת על החלון, יד שניה עם מכשיר

סלולרי באוזן, מדבר ומחייך. כל עולמי התנפץ עליי לרגע, כעסתי, וגם לא יכולתי לתעד אותו כיוון שנהגתי.

לצערי עמדתי בנתיב שמאלה, והוא עמד בנתיב ישר ולכן לא יכולתי גם להדחף ולנסוע אחריו כדי להעיר לו.

סיימתי את ראיון העבודה בשמחה, ושכחתי מזה לרגע, עד שלפתע שוב חרב עליי עולמי, לידי ממש במקביל, נעצרת

מאזדה 6 אקלוסיבית בצבע לבן פנינה עם שוטר במדים במושב הנהג, ראש למטה לכיוו הרגליים, ואני מהסס,

רוצה לחשוב שאין לו שם מכשיר סלולרי, ואז הוא מסתובב אליי עם הראש, ובאוזנו הימנית אוזניה (עם כבל).

נמאס.

רק לי זה ניראה כהתחלה למשהו אחר? LOL

אז באמת כניראה עולמו היה חורב חחח

אין מה לעשות, במדינה שלנו ממזמן אין דין ואין דיין, רק פרוטקציות וערימות מזומנים שיפתחו לפניך כל דלת ויחפרו על כל עבירה שתעשה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ראית שוטר מדבר בטלפון ברכב. על מה אתה כ"כ מתפלא? אתה יודע כמה אזרחים שומרי חוק ראיתי מדברים בטלפון ועומדים על 2 נתיבים תוך כדי נסיעה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מותר להשתמש בטלפון בצומת כאשר הרכב עומד.

ידעתי שיבוא גאון כמוך.

הוא לא בדיוק ניתק את הטלפון כשיצא מהצומת לאחר שהרמזור התחלף לירוק.

פורסם

היא בטח הייתה בפעולה "מבצעית".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מה הבעיה עם האזניה?

עוד גאון. אין בעיה עם האוזניה.

יש בעיה עם הנייד ביד. (אגב יש פרסומת כזו.)

מילא היה עומד על מתקן ייעודי שמחזיק אותו.

אגב אם אני לא טועה אסור גם לנהוג עם אוזניות/אוזניה, אבל לא על זה הדיון.

פורסם

עזוב שטויות, שוטרים הם בסופו של דבר אנשים כמוני וכמוך ועושים עברות כמו כולם.

כל עוד הם לא חסמו לנכה איזה חנייה או עשו עול למשהו זה לא ממש מעניין.

מה שחשוב הוא האם קבלת את המשרה או שחרב עליך עולמך שוב?

פורסם
עזוב שטויות, שוטרים הם בסופו של דבר אנשים כמוני וכמוך ועושים עברות כמו כולם.

כל עוד הם לא חסמו לנכה איזה חנייה או עשו עול למשהו זה לא ממש מעניין.

מה שחשוב הוא האם קבלת את המשרה או שחרב עליך עולמך שוב?

התקדמתי מעלה והוזמנתי לראיון שני. מקווה שלא יחרב עליי עולמי שוב.

ואני לא חושב שנכון לומר עזוב שטויות, אם הייתי במקרה אחרי הניידת, הייתי גם מסמן לו לעצור!!

זה לא היה עושה אותי גיבור או חכמולוג, אבל הייתי מעיר לו בהחלט על ההתנהגות הזו.

• תוכן חדש...