Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי רותם,

אני מעוניין כבר תקופה ארוכה לקנות רכב.

התקציב שלי אזור ה-60 אלף.

הציעו לי מאזדה 3 2009 מליסינג בערך במחיר הנ"ל .. אני אישית לא מת על הרכב הזה בעיקר מהבחינה שהוא כמו אלכוהליסט מבחינת צריכת דלק. (לצערי זה כרגע הברירת מחדל שלי)

היו לי הצעות על מספר סוזוקי סוויפט 2008 מליסינג במחיר הנ"ל .. אך הרכבים לא היו נראים מספיק טוב בשביל לקחת אותם.

חיפשתי מאזדה 2 או יונדאי I30.. הבעיה שהמחירונים שלהם מעט יותר גבוהים ומעט קשה למצוא את שנתונים של 2008 היום בליסינגים.

אשמח לקבל הצעות מה ניתן לקנות בסכום הנ"ל ..

חשוב לי שיהיה לרכב שוק נורמלי, צריכת דלק נורמלית ושיהיה רכב טוב בכלליות.

אשמח אם תייעצו לי מעט ותעזרו לי בנושא,

תודה מראש.

פורסם

מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט קטנות באופן משמעותי מיונדאי i30 או מאזדה 3. אתה מחפש רכב קטן או רכב משפחתי?

בכל מקרה, סוזוקי סוויפט או מאזדה 2 קצת יותר חסכוניות בדלק ממאזדה 3 אבל באופן כללי הן לא הכי חסכוניות שיש בקטגוריה הזאת של המכוניות הקטנות. אם חיסכון בדלק זאת המטרה העיקרית שלך אז כדאי שתחפש רכבי מיני בסגנון יונדאי i10 או פיג'ו 107. שם צריכת הדלק טובה באופן משמעותי ובנוסף תוכל לעלות שנתיים למעלה במודל. השאלה היא האם גודל הרכב הזה יספק אותך ואת צרכיך?

מהמשפחתיות החסכוניות אפשר להציע לך את מיצובישי לנסר (הדגם החדש, מנוע 1.5) או ניסן טידה. שתי משפחתיות טובות, במחיר מצוין וצריכת דלק טובה משל מאזדה 3.

פורסם
שלום לכולם שמי רותם,

אני מעוניין כבר תקופה ארוכה לקנות רכב.

התקציב שלי אזור ה-60 אלף.

הציעו לי מאזדה 3 2009 מליסינג בערך במחיר הנ"ל .. אני אישית לא מת על הרכב הזה בעיקר מהבחינה שהוא כמו אלכוהליסט מבחינת צריכת דלק. (לצערי זה כרגע הברירת מחדל שלי)

היו לי הצעות על מספר סוזוקי סוויפט 2008 מליסינג במחיר הנ"ל .. אך הרכבים לא היו נראים מספיק טוב בשביל לקחת אותם.

חיפשתי מאזדה 2 או יונדאי I30.. הבעיה שהמחירונים שלהם מעט יותר גבוהים ומעט קשה למצוא את שנתונים של 2008 היום בליסינגים.

אשמח לקבל הצעות מה ניתן לקנות בסכום הנ"ל ..

חשוב לי שיהיה לרכב שוק נורמלי, צריכת דלק נורמלית ושיהיה רכב טוב בכלליות.

אשמח אם תייעצו לי מעט ותעזרו לי בנושא,

תודה מראש.

היי,

אפשר להציע לך פתרון של רכב חדש מסגמנט המיני בתצורה ידנית, השברולט ספארק נמצאת עכשיו ב"מהדורה מוגבלת" כולל מערכת ניווט מולטימדיה וחישוקי אלומיניום ב 62,900 ₪ בלבד

שברולט ספארק, המיני של שברולט הנה מהרכבים המרווחים ביותר בקטגורית המיני בישראל.

הרכב מגיע ידני, והוא חסכוני בהשוואה לאחרים בסגמנט

בנוסף ישנם יתרונות נוספים:

1. אחריות 3 שנים או 100,000 ק"מ

האחריות מבטיחה שקט נפשי ושקט בכיס! הכל ידוע, מחושב ואין הפתעות בדרך!

2. נהיגה ברכב ידני חסכונית הרבה יותר בוודאי בנסיעות מחוצ לעיר

3. ל-UMI רשת השירות הגדולה בישראל, אם נוסעים הרבה ומספר נהגים בוודאי חשוב לדעת שבכל מקום יש מוסך מורשה במקרה הצורך

אם תרצי לתאם נסיעת מבחן ולהתרשם בעצמך תוכלי לפנות אלי,

גיא משברולט

פורסם
מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט קטנות באופן משמעותי מיונדאי i30 או מאזדה 3. אתה מחפש רכב קטן או רכב משפחתי?

בכל מקרה, סוזוקי סוויפט או מאזדה 2 קצת יותר חסכוניות בדלק ממאזדה 3 אבל באופן כללי הן לא הכי חסכוניות שיש בקטגוריה הזאת של המכוניות הקטנות. אם חיסכון בדלק זאת המטרה העיקרית שלך אז כדאי שתחפש רכבי מיני בסגנון יונדאי i10 או פיג'ו 107. שם צריכת הדלק טובה באופן משמעותי ובנוסף תוכל לעלות שנתיים למעלה במודל. השאלה היא האם גודל הרכב הזה יספק אותך ואת צרכיך?

מהמשפחתיות החסכוניות אפשר להציע לך את מיצובישי לנסר (הדגם החדש, מנוע 1.5) או ניסן טידה. שתי משפחתיות טובות, במחיר מצוין וצריכת דלק טובה משל מאזדה 3.

אהלן אופיר, אין לי העדפה לגביי גודלו עם משפחתית או קטנה.

הדגמי מכוניות שהבאתי אלו ביחס לאחרים מה שאני אוהב חוץ מהמאזדה 3 שכרגע היא ברירת מחדל.

חסכון בדלק לא בכל מחיר, יותר חשוב לי שהרכב יהיה לו שוק נורמלי שעוד שנה שנתיים אני ירצה למכור זה לא יהיה בעייתי.

שחכתי לציין אני צריך גיר אוטומטי מאחר והחברה לא מעוניינת בגיר ידני.

אני לא אוהב את הצורות של היונדאי I10 הם פיצקיות ולא יפות גם הפיג'ו 107 אותו הדבר.

חסכתי במילים בהודעה הראשונה ולכן אני אהיה ברור יותר.

מיציבושי לנסר וניסן טידה אכן מכוניות חמודות, איך הם ביחס לשוק המקומי שלנו ? איך הם נחשבים כיום כרכב בפני עצמו, רכב אמין ? רכב טוב ?

מודה לך על התגובה, אשמח לשמוע ממך עוד ..

היי,

אפשר להציע לך פתרון של רכב חדש מסגמנט המיני בתצורה ידנית, השברולט ספארק נמצאת עכשיו ב"מהדורה מוגבלת" כולל מערכת ניווט מולטימדיה וחישוקי אלומיניום ב 62,900 ₪ בלבד

שברולט ספארק, המיני של שברולט הנה מהרכבים המרווחים ביותר בקטגורית המיני בישראל.

הרכב מגיע ידני, והוא חסכוני בהשוואה לאחרים בסגמנט

בנוסף ישנם יתרונות נוספים:

1. אחריות 3 שנים או 100,000 ק"מ

האחריות מבטיחה שקט נפשי ושקט בכיס! הכל ידוע, מחושב ואין הפתעות בדרך!

2. נהיגה ברכב ידני חסכונית הרבה יותר בוודאי בנסיעות מחוצ לעיר

3. ל-UMI רשת השירות הגדולה בישראל, אם נוסעים הרבה ומספר נהגים בוודאי חשוב לדעת שבכל מקום יש מוסך מורשה במקרה הצורך

אם תרצי לתאם נסיעת מבחן ולהתרשם בעצמך תוכלי לפנות אלי,

גיא משברולט

אהלן גיא,

כמו שכרגע כתבתי אני לא מחפש רכב ידני, טעות שלי שלא ציינתי זאת.

מודה לך על התגובה והעזרה ..

פורסם

רותם, אתה קודם כל צריך להגדיר צרכים ושימוש אופייני ורק לאחר מכן להתכוונן על קטגוריה של רכבים רצויים.

אין כזה דבר רכב טוב "בכלליות". בכלליות, לא כדאי לקנות רכב, זה לרב לא כלכלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי מה שאני קולט מדובר בזוג צעיר, לא נשואים ולכן גם אני מבין שאין ילדים.

אני הייתי מתרכז בקטגוריית הסופר מיני כאשר הדגש הוא על צריכת דלק וסחירות -

בגדול - הסחירות של רכבים היום היא גם ככה על הפנים אז לא הייתי דואג לזה יותר מידי.

הרכבים שהייתי ממליץ הם

טויוטה יאריס.

דייהטסו סיריון (יאריס בתחפושת)

מאזדה 2

סקודה פאביה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם שיקול ערך המכירה הור מרכזי הייתי מחליף דיסקט: רוכש רכב בכוונה להחזיקו תקופה ממושכת, כלומר בודק את הצרכים בטווח הארוך - נניח, אם מדובר בזוג צעיר - חושב על טווח של 1-2 ילדים. לכן הייתי מעדיף רכב סופרמיני או אפילו משפחתית, שיוכלו לשמש לצרכים אלה.

השאלות הבאות שלי הן:

1. האם אתה (וזוגתך) מוכנים לנהוג ברכב ידני?

2. האם יש אפשרות לגרד עוד 10 אש"ח?

אם התשובה לשתי שאלות אלה חיובית הרי שהייתי פונה לסגמנט הסופרמיני הידניות שעולות בין 70-80 אש"ח. רכב כזה יהנה מיתרונות רכב חדש (צפי לפחות טיפולים, אחריות יבואן, ציוני בטיחות משופרים), ויוכל להכיל בלי קושי משפחה של 3-4 נפשות. כמורן - כיון שהרכב חדש - תוכל להחזיקו בלי קושי 5-8 שנים ואף יותר, אלא אם המשפחה גדלה בקצב מהיר במיוחד.

שתחי הערות נוספות:

1. אין כל דרך לחזות סחירות של רכב בטווח של כמה חודשים, קל וחומר כמה שנים. מספיק ריקולצ'יק אחד כלי לשנות תמונת שוק של דגם מסויים, שלא לדבר על המהפיכה הכללית בשוק שנגרמה על ידי הופעת רכבי המיני, הסופרמיני הידניות וכמובן מלאי עצום של רכבי ליסינג במחירים ותנאי מימון אטרקטיביים.

2. לא אהבת את המאזדה 3 - גם אני התאכזבתי ממנה, במיוחד מהנוחיות וצריכת הדלק, אבל גם מחוסר כוח ותיבת הילוכים עצלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רותם, אתה קודם כל צריך להגדיר צרכים ושימוש אופייני ורק לאחר מכן להתכוונן על קטגוריה של רכבים רצויים.

אין כזה דבר רכב טוב "בכלליות". בכלליות, לא כדאי לקנות רכב, זה לרב לא כלכלי.

חחחחח חזק אתה.

כן אני יודע שכלכלי זה לא משתלם אבל מה נלך ברגל או נעזר בהורים או בחברים כל החיים ? צריך להתקדם....

בעיקרון אין לי צורך מיוחד, פשוט רוצה לקנות רכב שיהיה גיר אוטומת, שיהיה לו שוק .. שאני אומר שוק אני מתכוון שאני מודע לדוגמא שהיום לרב המאזדות או טויוטות או הונדות יש להם שוק נורמלי כאילו מחר אני מפרסם מודעה יהיה לי הרבה יותר קל למכור את אחד מהחברות הללו לעומת איזה סיטרואן .. :)

לפי מה שאני קולט מדובר בזוג צעיר, לא נשואים ולכן גם אני מבין שאין ילדים.

אני הייתי מתרכז בקטגוריית הסופר מיני כאשר הדגש הוא על צריכת דלק וסחירות -

בגדול - הסחירות של רכבים היום היא גם ככה על הפנים אז לא הייתי דואג לזה יותר מידי.

הרכבים שהייתי ממליץ הם

טויוטה יאריס.

דייהטסו סיריון (יאריס בתחפושת)

מאזדה 2

סקודה פאביה

אכן כן, בקרוב מתחתנים .. :)

מאזדה 2 מאוד רציתי אך לא מצאתי בחברות הליסינג משהו בתקציב שלי בעיקר בגלל שנמכר כרגע לרב שנתונים של 2009 ולא ממש מחזיקים עוד 2008.

מה שגם יש המון רכבים בהשכרה מליסינג ואני לא מעוניין בהשכרה רק ליסינג.

טויוטה יאריס אם אני לא טועה זה הרכב הטוב ביותר בקטגוריה של הקטנות והוא גם עולה בהתאם .. הבעיה שמבחינה תקציבית אני לא רוצה להשתולל, אני חייב לציין כאן שזה רכב ראשון שלי סך הכל.

60 אלף לרכב ראשון הרבה אומרים לי שזה המון וזה מיותר והיו הולכים על משהו ב30 גג אבל בא לי שנתון 2008 לפחות ולא דגמים של 2002-2005 ..

אם שיקול ערך המכירה הור מרכזי הייתי מחליף דיסקט: רוכש רכב בכוונה להחזיקו תקופה ממושכת, כלומר בודק את הצרכים בטווח הארוך - נניח, אם מדובר בזוג צעיר - חושב על טווח של 1-2 ילדים. לכן הייתי מעדיף רכב סופרמיני או אפילו משפחתית, שיוכלו לשמש לצרכים אלה.

השאלות הבאות שלי הן:

1. האם אתה (וזוגתך) מוכנים לנהוג ברכב ידני?

2. האם יש אפשרות לגרד עוד 10 אש"ח?

אם התשובה לשתי שאלות אלה חיובית הרי שהייתי פונה לסגמנט הסופרמיני הידניות שעולות בין 70-80 אש"ח. רכב כזה יהנה מיתרונות רכב חדש (צפי לפחות טיפולים, אחריות יבואן, ציוני בטיחות משופרים), ויוכל להכיל בלי קושי משפחה של 3-4 נפשות. כמורן - כיון שהרכב חדש - תוכל להחזיקו בלי קושי 5-8 שנים ואף יותר, אלא אם המשפחה גדלה בקצב מהיר במיוחד.

שתחי הערות נוספות:

1. אין כל דרך לחזות סחירות של רכב בטווח של כמה חודשים, קל וחומר כמה שנים. מספיק ריקולצ'יק אחד כלי לשנות תמונת שוק של דגם מסויים, שלא לדבר על המהפיכה הכללית בשוק שנגרמה על ידי הופעת רכבי המיני, הסופרמיני הידניות וכמובן מלאי עצום של רכבי ליסינג במחירים ותנאי מימון אטרקטיביים.

2. לא אהבת את המאזדה 3 - גם אני התאכזבתי ממנה, במיוחד מהנוחיות וצריכת הדלק, אבל גם מחוסר כוח ותיבת הילוכים עצלה.

חשבתי על משהו לטווח הארוך והאמת שנראה לי שיונדאי I30 אמורה לענות לי על הצרכים.

רציתי סיווק אבל הם יקרות מדי, לכן בטווח שלי כרגע הברירת מחדל היא מאזדה 3.

בנוגע לשאלות :

1. לא זוגתי לא מעוניינת ברכב ידני, אם היא היתה מעוניינת הייתי חוסך את האשכול הנ"ל ומוסיף עוד איזה 15 אלף וקונה רכב חדש 2012, אני מודע לכל הרכבים שיש היום.

2. ברמת העיקרון כן, אבל חשוב לי לציין שגם את התקציב הזה זה לא התקציב שרציתי אמרתי בהתחלה 40 אלף ולאט לאט עליתי עד שהחלטתי ללכת על איזור השישים, זהו רכב ראשון שלי לכן אני לא רוצה להשתגע וגם זוגתי לא רוצה ולא מתלהבת שאני משקיע בזה יותר מדי.

מסכים שאין צפי מדוייק לדעת, אבל ישנם חברות כמו שהזכרתי למעלה שהשוק שלהם הוא טוב.

לא שהייתה לי פעם מאזדה או רכב אחר אבל מחברים ומאנשים שאני שומע הם ממש מבעסים אותי בנוגע לצריכת דלק שלה, הרבה אמרו לי הרכב הזה סוס עבודה תטפל בו בזמן הוא לא רואה ממש מוסך, חוץ מפלגים ברקסים ודברים שמצריכים טיפולים פעם בתקופה, מה שכן הצריכה שלו היא של אלכוהליסט ולמרות שזה רכב ראשון שלי ואין לי שמץ של מושג מה הטווח קילומטר השנתי עליו אני יעמוד ועד כמה הרכב יסע ביום יום עדיין הדלק שלנו עולה וגם אם הוא יירד טיפה זה עדיין יקר לעומת שנים אחורה צריכת דלק גם היא חישוב כלכלי בסופו של דבר, מה גם שביטוח לא כזה זול :)

מודה לכם על ההודעות, אתם אכן עוזרים לי וככל שאני אענה יותר ותנסו לייעץ לי יותר אני מאמין שאני אקבל החלטות טובות יותר.

פורסם

בעיקרון אין לי צורך מיוחד, פשוט רוצה לקנות רכב שיהיה גיר אוטומת, שיהיה לו שוק .. שאני אומר שוק אני מתכוון שאני מודע לדוגמא שהיום לרב המאזדות או טויוטות או הונדות יש להם שוק נורמלי כאילו מחר אני מפרסם מודעה יהיה לי הרבה יותר קל למכור את אחד מהחברות הללו לעומת איזה סיטרואן .. :)

אתה טועה כאן, למאזדה אין שוק מאחר והוא נשלט על ידי רכבי הליסינג, כמו שאתה קונה עכשיו מליסינג ככה גם בנאדם יקנה עוד שנתיים מליסינג בהנחה שהחברות ליסינג לא יפלו.

אני אצא מנקודת הנחה שאת ההונדה יהיה יותר קל למכור בשוק הפרטי במחיר קרוב למחירון יותר מאשר את המאזדה שנשלטת על ידי: שנתון וקילומטראז' בלבד מבלי להסתכל על שום נתון אחר (כ"ס, נוחות נסיעה וכ'ו).

רכב חסכוני יהיה מהקטגוריה של הרכב עד 70 אלף ש"ח, הבעיה היא שעוד שנתיים המחירים שלהם יהיו בריצפה עקב כך שאנשים ישקיעו עוד 20 אלף שקל (בערך) כדי לקנות רכב חדש בשנתון חדיש ולא רכב משומש בן שנתיים.

אם אתה מכוון ל I30, הבעיה היא שהרכב הזה גם קיים הרבה בליסינג והמחירון שלו ירד עקב כניסת הגירסא החדשה לשוק ושבירת המחירון הרשמי ככל הנראה ע"י חברות הליסינג או איזה מבצע שיגיע בהמשך (כמיטב המסורת) - ולא אני לא נביא פשוט מסתמך על תקדים הליסינג של הדגם - הדי טוב אני חייב להגיד.

לסיכום, אם ההשוואה היא בין המאזדה 3 ל I30, אני אבחר ללא ספק ב I30 כאשר הוא פחות נפוץ מהמאזדה ולפי מה שאני רואה השוק שלו לא נשבר עד כדי כך מהמאזדה שהמחירים שבה היא נמכרת נמוכים משמעותית מהמחירון.

כמו כן נוסיף לכך נוחות נסיעה (יש לנו I30 במשפחה ומאזדה 3 אצל חבר), עיצוב פנים שלא התחברתי אצל המאזדות, ועוד כל מיני דברים קטנים שפשוט עושים את ה I30 עדיפה עבורי.

העצה הכי טובה, אם שני אלו הגיעו לתחרות הסופית, עשה נסיעות מבחן אצל חברות הליסינג שבחרת בהן ותקבע את המנצחת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

רותם

אם אתה רואה את היאריס כרכב הטוב בקטגוריה - אין סיבה שתמנע מללכת על דייהטסו סיריון 2008, זה יאריס מתחת לפני השטח - הבודי והעיצוב החיצוני שונים, כל השאר זה פחות או יותר טויוטה יאריס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גילוי נאות: ש לי שברולט AVEO בתצורת 5 דלתות משנת 2009 שאני מוכר כרגע. מהמחיר שנקבת ישאר לך עוד עודף.

מדובר ברכב בסיסי ביותר, ייקח אותך מ-A ל-B, לא טוחן דלק, מתאים לבודד/זוג צעיר/עם ילד אחד גג.

אני יכול למצוא X דברים טובים להגיד על הקניה הזאת, כמו גם X דברים רעים.

מה אתה מעדיף? :twisted:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אתה טועה כאן, למאזדה אין שוק מאחר והוא נשלט על ידי רכבי הליסינג, כמו שאתה קונה עכשיו מליסינג ככה גם בנאדם יקנה עוד שנתיים מליסינג בהנחה שהחברות ליסינג לא יפלו.

אני אצא מנקודת הנחה שאת ההונדה יהיה יותר קל למכור בשוק הפרטי במחיר קרוב למחירון יותר מאשר את המאזדה שנשלטת על ידי: שנתון וקילומטראז' בלבד מבלי להסתכל על שום נתון אחר (כ"ס, נוחות נסיעה וכ'ו).

רכב חסכוני יהיה מהקטגוריה של הרכב עד 70 אלף ש"ח, הבעיה היא שעוד שנתיים המחירים שלהם יהיו בריצפה עקב כך שאנשים ישקיעו עוד 20 אלף שקל (בערך) כדי לקנות רכב חדש בשנתון חדיש ולא רכב משומש בן שנתיים.

אם אתה מכוון ל I30, הבעיה היא שהרכב הזה גם קיים הרבה בליסינג והמחירון שלו ירד עקב כניסת הגירסא החדשה לשוק ושבירת המחירון הרשמי ככל הנראה ע"י חברות הליסינג או איזה מבצע שיגיע בהמשך (כמיטב המסורת) - ולא אני לא נביא פשוט מסתמך על תקדים הליסינג של הדגם - הדי טוב אני חייב להגיד.

לסיכום, אם ההשוואה היא בין המאזדה 3 ל I30, אני אבחר ללא ספק ב I30 כאשר הוא פחות נפוץ מהמאזדה ולפי מה שאני רואה השוק שלו לא נשבר עד כדי כך מהמאזדה שהמחירים שבה היא נמכרת נמוכים משמעותית מהמחירון.

כמו כן נוסיף לכך נוחות נסיעה (יש לנו I30 במשפחה ומאזדה 3 אצל חבר), עיצוב פנים שלא התחברתי אצל המאזדות, ועוד כל מיני דברים קטנים שפשוט עושים את ה I30 עדיפה עבורי.

העצה הכי טובה, אם שני אלו הגיעו לתחרות הסופית, עשה נסיעות מבחן אצל חברות הליסינג שבחרת בהן ותקבע את המנצחת.

אני משער שאתה צודק אני רוצה ליסינג ולא פרטי לכן אני אולי טועה בהגדרות שלי.

אני מעדיף את הI30 על שאר המכוניות .. אבל היא לא בתקציב שלי אולי שנת 2008 אבל קשה למצוא אותם בחברות היום.

מאזדה 2 גם התרשמתי ממנה לטובה למרות שהיא קטנה וחמודה אבל הבנתי שגם בה הצריכת דלק לא להיט אבל שוב היא יקרה אם היא היתה ליד איזור התקציב הייתי קונה, גם כאן קשה למצוא 2008 ..

יש ביד 2 הרבה מכוניות שבתקציב גם מכאן וגם מכאן הבעיה שאני מתקשה להאמין לאתר הזה בעיקר בגלל שיש בו המון המון סוחרים כיום.

רותם

אם אתה רואה את היאריס כרכב הטוב בקטגוריה - אין סיבה שתמנע מללכת על דייהטסו סיריון 2008, זה יאריס מתחת לפני השטח - הבודי והעיצוב החיצוני שונים, כל השאר זה פחות או יותר טויוטה יאריס.

לפי נתונים שחברים הביאו לי הוא נחשב לטוב בקטגוריה זה מה שאני יודע, הבנתי שהוא גם בין היקרים בקטגוריה מהסיבה שהוא אמין טוב ומוצלח.

הסיריון זה הקטנה הזאת המרובעת, אני אישית לא מת עליה או על הצורה שלה.

יכול להיות שמבחינת רכב הוא באמת אחלה רכב .. הבעיה שכל הקטנות האלו שהם נראות כמו איזה קופסת גפרורים מורידה לי אוטומת תחשק מהם.

גילוי נאות: ש לי שברולט AVEO בתצורת 5 דלתות משנת 2009 שאני מוכר כרגע. מהמחיר שנקבת ישאר לך עוד עודף.

מדובר ברכב בסיסי ביותר, ייקח אותך מ-A ל-B, לא טוחן דלק, מתאים לבודד/זוג צעיר/עם ילד אחד גג.

אחי הביא כזאת לא מזמן .. הוא לא התלהב ממנה יותר מדי ואמר לי אם יש לך אפשרות לקנות משהו טוב יותר תקנה.

זה גם מה שאני חושב אם אני יכול להביא רכב שונה בתקציב שלי שבסופו של דבר אהיה מרוצה ממנו זה הפתרון האידיאלי.

פורסם

במחיר שהוא נקב הוא יכול לקנות 2 כאלה...

פורסם

רותם, אני מציע לך לא לפסול את הרכבים מההשכרה. ההנחה היא 20% ובד"כ ברכבים מ"ליסינג נהג יחד" נהגו לא מעט אנשים כולל השכרה מפעם לפעם בזמן שהרכבים האלה עמדו במגרש או משהו בסגנון. אתה לא באמת יכול לדעת.

על רכבים מהשכרה אפשר להתמקח הרבה יותר טוב.

לגבי הצרכים שלך - אני חושב שכדאי לך לנסות את היונדאי אקסנט\קיה ריו.

בתקציב שלך תוכל לרכוש רכבים בני שנתיים, יוצאי ליסינג או השכרה.

לקיה ריו יש גם גירסת האצ'בק, שזה אומר ללא תא מטען גדול מאחורה, דבר נחמד מאוד בכל הנוגע לחניות.

הרכבים קצת נוקשים, לא פאר היצירה אבל אמינים מאוד.

• תוכן חדש...