Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 23K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב עד 23K

אוטומט בעל צריכת דלק נמוכה

חשוב לי מאוד שהשנה תיהיה מ2000 וכמה שיותר ומעלה

תודה רבה לעוזרים

פורסם

סופר מיני/משפחתי?

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב משפחתי /אוטומת.

הציעו לי היום 3 מכוניות:

רנו סניק שנת 2002

וולוו S40 שנת 2002

פיג'ו 406 שנת 2001

לא יודע מה לבחור או שיש הצעות נוספים.

פורסם

הרכבים שהציעו לך ממליץ להוריד מהרשימה. הם עלולים להיות יקרים לאחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הייתי ממליץ על פיאט פונטו ספייס EXL כמו שרוב הפורום פה ממליץ :)

הוא אמר משפחתי לא מיני.

הייתי ממליץ על מאזדה 323 לנטיס אחלה רכב, אצלי חוץ מטיפולים שנתיים שחייבים לעשות לא רואה מוסך.

פורסם

רכב קטן לא מתאים לי אני בגובה 1.90 + אני צריך משפחתי ,אגב ה וולוו S40 שציעו לי זה רכב של דוד שלי + ק"מ נמוך ויש לי שאלה כמה היא חסכונית בתוך העיר?

פורסם

אבא שלי גם גבוה והוא נכנס למאזדה בלי בעיות.

כנראה צורכת 1/9 או 1/10 ואולי גם פחות אם זו הטורבו.

פורסם

אם תחכה כמה חודשים תוכל לקחת את הסיטרואן C5 שלי במחיר נמוך יותר.

אם אין לך זמן, חפש C5 שמורה, זו העסקה הטובה ביותר שתמצא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מנסיון של שנתיים בסביבות 1/7 של נסיעה הארדקור בירושלים.

בנסיעה בינעירונית אתה משייט על 100/110 ועושה בסביבות 1/15 לפחות עם מזגן.

המנוע בשילוב הגיר יוצרים רכב מנהלים שצורך לא הרבה יותר ממשפחתית בגיל הזה, מודל 2003.

גם אם היית 2 מטר לרוחב היה לך מרווח.

צור קשר עם מוסך שמתמחה בצרפתיות כדי לבדוק אם יש אחת טובה למכירה ותהנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

C5 מרווחת מאוד בקטגוריה שלה (הרבה יותר מרווחת מפסאט). אני חושב שפותח השרשור צריך לעשות לפחות סיבוב על אחד כזאת כדי להבין אם רכב כזה מתאים לו (ספציפיקה של מתלים מיוחדים).

נהג מתחיל, אתה אומר שC5 עושה 1 ל15 בבין עירוני עם מזגן (אתה בטוח בזה שמדדת נכון כי בתנאי מעבדה על 90 הרכב עושה 1 ל15 וזה בלי מזגן ובפועל לרכב 1.6 קשה מאוד להגיע לזה בבין עירוני, אני מעריך שבמציאות במישור עם מזגן ניתן לגרד מלמטה את 1 ל 13)? :shock: זאת צריכת דלק מדהימה לרכב בסדר גודל כזה, במיוחד בהתחשב שעל 100~110 הוא נוסע על 3000סל"ד+.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התוצאות שלי במחשב הדרך בדר"כ הן סביב 6.5\100. כן, זו תוצאה נאה, במיוחד שלשמחתי\צערי רוב הקמ"ג' שלי הוא ב"ע.

הצריכה הזו חוזרת בעקביות בנסיעה בינעירונית מישורית יחסית, במהירות ממוצעת של בין 100-110 ולא 90, עם מזגן בעוצמות משתנות לקירור הקבינה לטמפ' 22 מעלות. בכלל, הצריכה ב C5 צריכה דומה למה שקיבלתי במאזדה 3 1.6 ששירתה אותי כשלוש שנים...

אגב, אאל"ט אצלי הוא לא מגיע ל 3000 סל"ד בשיוט כזה אלא מגרד אותו מלמטה, הייתי מנחש שבסביבות 2900, משהו כזה.

לא חקרתי לעומק, אבל הפידבקים שאני קורא גם מחו"ל הם ששילוב המנוע והגיר מוצלח בצריכת דלק (למרות 4 הילוכים קדמיים בלבד...)

במקרה הספציפי שלי מערכת הדלק והמנוע נקיים, המצערת מכוונת והמנוע משומן תדירות ומכוון ומתוחזק בפנטיות ע"י החברים בשאפט. אני לא חושב שזה המצב הממוצע ברכבים מקבילים מהשנתון הותיק הזה.

Winston S. Churchill -

פורסם

באקזמלר שנהגתי על 110 היה מעל 3000 סל"ד. 120 היה על 3500. היא הייתה שנת 2006.

• תוכן חדש...