Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמי גיא, בן 32, אני רוצה לקנות רכב בתקציב של כ-80,000 ש"ח.

אני מאוד מתלבט בין הרכבים הבאים:

- גולף 1.6/2.0 שנת 2008

- אאודי A3 1.6 שנת 2006-2007

- במוו סדרה 1 שנת 2006-2007

כמה עובדות יבשות:

- אני נוהג רגוע רוב הזמן, די כמו זקנה /-: אבל אוהב מכוניות וחשוב לי רכב שמתקשר טוב עם הנהג ויושב טוב על הכביש.

- אני רווק, לא חשוב לי בגאז' ומקום לנוסעים, רק מקום לאיזו פרגית לידי (:

מה דעתכם? מה הקניה המשתלמת והנכונה ביותר, שתיתן לי את השילוב הטוב ביותר בין נוחות, איכות, חווית נהיגה וצריכת דלק ?

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי ולתרום מניסיונו,

גיא

פורסם

כן,לדעתי פרגית במרינדה של עשבי תיבול הולכת מצויין הנעה קידמית,

ופרגית בטריאקי זה יותר בישביל הנעה אחורית.

עכשיו ברצינות,אם אתה נוסע כמו זקנה,מדוע אתה צריך רכב מתקשר?,

אם אתה מחפש פוזה לדעתי סדרה 1 תהיה בראש סדר העדיפיות,באופן אישי תמיד חיבבתי את הרכב הזה אפילו עם מגערותיו,החיסרון היחידי שלו בישראל,זה שהוא יובא אך ורק עם מנוע 2000 ולא יותר מכך.אבל אותך זה לא מעניין אז הב.מ.וו גם פוזה וגם מתקשרת ומנוע סוחב לא רע.

A3 לדעתי המונית מידי,ואין בה שום דבר שמצית את הדמיון,אבל משום מה בחורות בשפתך "פרגיות" עושות הרבה קוקריקו מהרכב הזה,קח את את הנתון הזה בחשבון.

גולף,זה יותר לאיש משפחה.

עלויות אחזקה-הבימר והA3 לדעתי ההיו דומות בעלויות,וגולף תהיה זולה יותר.

בדוק את עלויות הביטוח,מותגי פרימיום מאוד יקרים לביטוח.

הייתי בודק גם מיני קופר\ONE רכב מתקשר,עם פוזה,ומושך נשים,למרות שעדיין לא הבנתי אם רכב שבחורה נדלקת עליו כי היא רוצה אותו לעצמה הופך את בעל הרכב למושך יותר,או להפך.

Porsche 944 turbo

פורסם

NIMNIM

אני עדיין מנסה להבין למה יהיה לו איכפת מה הפרגית חושבת על השועל אם לשועל לא איכפת מה מעניין את הפרגית, הוא רוצה לאכול!

אני גם בעד הבימר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce הרגת אותי מצחוק עם התגובה שלך (:

nimnim תודה רבה על התגובה, למדתי ממנה. פוזה זה חלק מהשיקולים אבל לא השיקול היחיד. אני קונה אוטו בשבילי קודם, הפרגית (מה נתפסת על המילה? זה לגמרי בהומור) זה בונוס, בדיוק כמו שאני לא יוצא מוזנח מהבית, גם הרכב צריך להראות טוב.

אני נוסע כמו זקנה ר-ו-ב הזמן, אבל כמו כל אוהב רכב, חשוב לי רכב שיושב טוב על הכביש ויש לו כוח זמין במידת הצורך.

תודה רבה חברים,

אשמח לשמוע עוד דעות והמלצות (:

פורסם
lanosforce הרגת אותי מצחוק עם התגובה שלך (:

nimnim תודה רבה על התגובה, למדתי ממנה. פוזה זה חלק מהשיקולים אבל לא השיקול היחיד. אני קונה אוטו בשבילי קודם, הפרגית (מה נתפסת על המילה? זה לגמרי בהומור) זה בונוס, בדיוק כמו שאני לא יוצא מוזנח מהבית, גם הרכב צריך להראות טוב.

אני נוסע כמו זקנה ר-ו-ב הזמן, אבל כמו כל אוהב רכב, חשוב לי רכב שיושב טוב על הכביש ויש לו כוח זמין במידת הצורך.

תודה רבה חברים,

אשמח לשמוע עוד דעות והמלצות (:

רכבים ספורטיביים מוקשחים מסיבה מסויימת כתוצאה מכך נוחות הנסיעה נפגעת אבל הם "יושבים טוב" בהרבה מרכבים נוחים.

זה היה הסבר כללי מה שנקרא.

לגבי הרכבים הייתי בוחר בבימר אבל היא יחסית קשיחה אם זה מפריע לך. האודי בעלת מנוע חלש, רכב משעמם יחסית אבל איכותי מאד מבפנים(יותר מהבימר).

פורסם

חבר'ה אתם אדירים, מאוד עוזר לי לקרוא את התגובות שלכם.

אוקיי, הגולף נפסלה.

מאחר ועוד לא נהגתי באאודי או בבימר האלה, אני יכול להתייחס רק לנתונים יבשים.

מישהו יודע איך הן מבחינת צריכת דלק? הבימר זוללת יותר? משמעותית?

עוד טיפים שיכולים לעזור לי לגבש החלטה?

תודה רבה (:

נ.ב

מה נסגר עם אנשים? למה יש כל כך הרבה בימר שחורות?! הלבנה כל כך יותר יפה ):

פורסם
חבר'ה אתם אדירים, מאוד עוזר לי לקרוא את התגובות שלכם.

אוקיי, הגולף נפסלה.

מאחר ועוד לא נהגתי באאודי או בבימר האלה, אני יכול להתייחס רק לנתונים יבשים.

מישהו יודע איך הן מבחינת צריכת דלק? הבימר זוללת יותר? משמעותית?

עוד טיפים שיכולים לעזור לי לגבש החלטה?

תודה רבה (:

נ.ב

מה נסגר עם אנשים? למה יש כל כך הרבה בימר שחורות?! הלבנה כל כך יותר יפה ):

אישית לא הייתי נוגע באודי בגרסאות החלשות מ-1.8T.

ההיגוי ברכב מת, המנוע אומנם וותיק ואמין אבל חלש. שורה תחתונה אתה קונה מעטפת נאה ואיכותית ולא הרבה מעבר.

הבימר בעלת הגה טוב יותר, מנוע חזק יותר, והנעה אחורית(למרות שלא ניתן להפיק ממנה הרבה ב-120I).

הבימר תהיה זללנית יותר כנראה ב-20%, צפופה יותר(לא חשוב לך), בעלת גימור פחות טוב וקשיחה יותר.

לטעמי הבימר עדיפה על האודי A3 עם מנוע בנפח 1.6.

עכשיו נותר לך לבדוק את זה בעצמך ומקרוב.

פורסם

דניאל, מלך. תודה רבה !

אלך לקבוע עם אנשים ולבדוק את הרכבים מקרוב.

תודה רבה חברים, עזרתם לי מאוד (:

• תוכן חדש...