Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

gozal- יש לי שפשוף קטן בטמבון מהאופניים מאחד הטיולים אולי אפשר להלביש עליו.

אני התקשרתי למשטרה והמוקדן בעצמו אמר לי שלא כדאי לי להיכנס לזה מהסיבה שאותו בחור יכול לבקש את הכתובת שלי ולעשות נזק יותר גדול לרכב או.. לי למשל.

מה :| אני בשוק שהוא אמר לך את זה. לפי זה אסור להתלונן על פשעים כי עלולים לנקום בך :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה :| אני בשוק שהוא אמר לך את זה. לפי זה אסור להתלונן על פשעים כי עלולים לנקום בך :|

זו הוכחה שהמדינה מעודדת עבריינות בעקיפין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה אבסורד שהמוקדן במשטרה אומר כאלה דברים, וזה אבסורד שיש כאלה אנשים בכביש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בכל מקרה, עשיתי בחוכמה. רכב זה חתיכת פח, כבר רצחו בריב על כיסא בים או בגלל שמישהו הסתכל על מישהו אחר, לא חסרים ערסים מטומטמים.

להגיד כזה דבר זה במישרין

פורסם

שמע, זה באמת אחד הדברים המפחידים שיכולים לקרות על הכביש.

אני גם לא יודע אם הייתי בעצמי מתלונן. עושה רושם שהבן אדם עבריין רציני, אני לא רוצה לחשוב למה עוד הוא מסוגל.

אולי זה ישמע כמו פחדנות, אבל לא הייתי רוצה לסכן את החיים שלי בהתעסקות עם אדם כזה בגלל דפיקה על האוטו.

זה ישמע מגוחך, אבל לפעמים צריך להגיד תודה שלא קרה יותר מזה.

פורסם

באמת מקרה מאוד לא נעים ולצערנו בכלל לא חסרים מקרים כאלה.

אפשר להנחם בעובדה שכנראה מתישהו הוא יעשה את זה לבנאדם הלא נכון וכתוצאה מזה ידקר.

V5

פורסם
באמת מקרה מאוד לא נעים ולצערנו בכלל לא חסרים מקרים כאלה.

אפשר להנחם בעובדה שכנראה מתישהו הוא יעשה את זה לבנאדם הלא נכון וכתוצאה מזה ידקר.

+1

אני אישית לא יודע אם הייתי יכול לשלוט על עצמי ולא לצאת אליו ופשוט להשתגע עליו !

אנשים כאלה זבל צריכים פעם אחת לעשות את זה לאיזה עבריין אמיתי ,ופשוט לא לאצת מזה נקיים אלא עם שמו של העבריין חרוט על גופם.

פורסם

רק אני מרגיש שבגלל שכולם מפחדים להידקר אז לחארות האלה יש אומץ? שימו לום קטן\אלה מתקפלת וצאו עליהם עם רצח בעיניים!

רק ככה נמגר את התופעה!

או שאולי השוטרים שמקבלים מאיתנו משכורת יתחילו לעבוד?!!@

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשאני רואה אנשים מטורפים עד כדי כך על הכביש יש דרך פעולה מאוד פשוטה:

1. לזוז ימינה ולתת להם לעבור

2. לא מוכנים לעבור כי הם ערסים מטומטמים? ללחוץ קצת על הברקסים! הם לא יאיטו אתכם וימשיכו בנסיעה.

3. יושבים לכם על הזנב? אז פשוט תעצרו בצד!!

Bimmer

פורסם

שאני שומע סיפורים כאלו זה רק מחזק אצלי את העובדה שעשיתי בשכל שהתקנתי מצלמה ברכב.

אכן לא היה כדאי לצאת עליו בחזרה, מבט עם חצי חיוך עושה עבודה הרבה יותר מוצלחת.

90% מהמקרים מדובר רק ברעש וצילצולים, ה -10% הנותרים לא ידברו יותר איתך יותר מידי(לא רצוי להיתקל בהם).

פורסם
רק אני מרגיש שבגלל שכולם מפחדים להידקר אז לחארות האלה יש אומץ? שימו לום קטן\אלה מתקפלת וצאו עליהם עם רצח בעיניים!

רק ככה נמגר את התופעה!

או שאולי השוטרים שמקבלים מאיתנו משכורת יתחילו לעבוד?!!@

הבעיה היא, שאם תצא עליהם עם לום או אלה מתקפלת לא תוכל לטעון להגנה עצמית (כן, המדינה שלנו עד כדי כך מפגרת)! המשטרה תאמר שהחזקת כלי שמעיד על "כוונה" לפעול באלימות ויאשימו אותך!!! בדיוק דיברתי על זה עם מישהו היום. מותר לך להחזיק תרסיס גז (שיכול להיות מצחיק כשהוא מרוסס על ערס) או אם אתה נעזר במקל הליכה, אתה יכול למלא את התחתית שלו בעופרת (לא הכי חוקי, אבל סיכוי שיעלו עליך קטן מאוד - לדעתי - לא להתייחס לזה כיעוץ חס וחלילה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איפה שרשור האמירות הטפשיות ביותר של הפורום , כדי שיוכלו לנעוץ את ההודעה שלך בראש השרשור.

מה הקשר בין גילוי לב של המוקדן לעידוד של המדינה , היית פעם עד לפשע? פשעת פעם? התנכלו לך פעם? הדבר האחרון שאתה רוצה זה אלימות בגלל רכב , הרבה אנשים פה גיבורים ולא יודעים מול מי הם עומדים , וזה שתעשו משהו לבנאדם אחד לא אומר שפה ייגמר הסיפור שלכם.

המוקדן רק אמר לו (לא היה צריך להגיד את זה , זה 100% נכון , אבל זה לא אומר שמה שהוא אמר לא נכון) שיש סיכוי שיחזרו להתנכל לו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תתפלא מה תרסיס פלפל יכול לעשות! זה הפתרון לפני שנוקטים באלימות!

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אולי זה בגלל שלא ישנתי כל הלילה, אבל לא הבנתי למה הוא נטפל אלייך?

פשוט נצמד לך לזנב והתחיל לצפצף לך ולאותת, ובסוף גם התעצבן ובא לריב איתך?

ועוד השאיר לך נזק על האוטו? אני נגד אלימות וכנראה שהייתי בורח, אבל במצב כזה אפילו אני הייתי מתפוצץ.

חבל לא רשמת מספר\ דיברת עם הבן אדם. (בין אם זה מילולי ובין אם זה פיזי).

• תוכן חדש...