Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המחיר שהוא נמכר אני מאמין שזה מקורי.

אבל לא ניתן לדעת, רק כאשר החבילה מגיעה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אתה מדבר כאן על ההיי אנרג'י, לא על הXL.

הXL עולה בארץ בסביבות ה1800 ש"ח, ההיי אנרג'י עולה פחות (לא יודע בידיוק כמה, אבל פחות)

225 דולר לסט + 20 דולר משלוח (לארה"ב? לארץ יעלה יותר) = 245 דולר = 930 ש"ח + מכס+מע"מ = 1240 ש"ח

בארץ זה יהיה 1300-1400 ש"ח אני מאמין.

לא הבדל בשמיים, ועדיף לשלם את העוד 100-200 שקל בשביל אחריות.

כמובן שחישבתי את זה לפי המשלוח שרשום שם, שלא רשום לאיפה המשלוח הזה, אני מאמין שזה לארה"ב, לארץ משלוח יעלה יותר.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מאמין שכן,

יכול להתפס, ויכול לא.

הכל עניין של מזל.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לא יקחו לך מכס בגלל שזה פחות מ1200 וגם לא משלוח כי זה משלוח חינם אבל המכירה כבר הסתיימה אז זה לא רלוטני

פורסם
לא יקחו לך מכס בגלל שזה פחות מ1200 וגם לא משלוח כי זה משלוח חינם אבל המכירה כבר הסתיימה אז זה לא רלוטני

אני זה שזכה :?

ובכן, אם כך אתם ממליצים לקנות?

JL Audio

פורסם

אתם בטוחים שזה לא זיוף? (נשאר לי 1000 שקל עליי כרגע), ולא הייתי רוצה לבזבז אותם על זיוף של 10 דולר. ויש לי פה morel dotech ovation חדשים שעוד לא התקנתי, אריזה אטומה. אז זה החלטה קשה.

בכל אופן- השאלה היא שוב, בטוח שזה לא זיוף? איך אפשר לוודא בכל זאת? אם אפשר.?

JL Audio

• תוכן חדש...