Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית זה מפריע מאוד עד כדי כך שאני מתקן את זה בעצמי.

השאלה היא אליכם עד כמה זה מפריע לכם שהרכב בטמבון נשרט ונשאר צבע שחור של פלסטיק.

האם אני עושה נכון שאני מתקן שריטות בעצמי או להפסיק את ההרגל המגונה ופשוט לנהוג ולהבין שרכב גם לפעמים מקבל מכות.

אני שואל כי כל פעם שאני מקבל שריטה או מישהו משפשף לי את הטמבון זה ממש מציק לי בעיניים.

ומעניין אותי איך אחרים מתייחסים לזה.

לצורך העניין אני עם הרכב החדש הראשון שלי מזה חצי שנה היו לי רכבים אחרים אבל ישנים.

פורסם

למה הרגל מגונה? אם נשבר או נהרס לך משהו לא תתקן? זה הרגל מבורך , אני אישית מתעצבן וזה מפריע לי ותלוי בשריטה מכה אם אפשר לתקן אני מתקן אם לא בסוף זה עובר ונשכח

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לי זה מאוד מפריע , צבעתי אותו כבר כמה פעמים בגלל שפשופים.

עכשיו יש לי עוד שפשוף ואני לא מתקן אותו , אי אפשר לשמור על רכב בארץ וימשיכו לדפוק רכבים .

פורסם

מה שאני עושה רחוק מלהיות מושלם אבל נראה מספיק טוב בשביל לא למשוך את העין.

הרכב שלי בצבע כסף מטאלי מצאתי באוטו דיפו ספריי בצבע כסף מטאלי שמתאים 99 אחוז לצבע הרכב.

אני מרסס עם הספריי לכוס פלסטיק עד שאני מקבל קצת ספריי שאפשר להבריש איתו ואז עם מברשת בגודל אצבע(כמו אלה שמנקים אתם מכונת גילוח) מעביר על השריטה כמה פעמים עד שהיא מקבלת צבע זהה לזה של הטמבון.

כמובן שעדיין רואים את השריטה כי שכבת הצבע היא נורא דקה בהשוואה לצבע הרגיל אבל זה נראה בהרבה יותר טוב.

השאלה נשאלה מלכתחילה כי הרבה אנשים תמיד אומרים לי "זה כולה שריטה הרכב יקבל עוד הרבה פשוט אל תתייחס" ולאחד כמוני קשה לקבל את זה למרות שזה נכון.

פורסם

לא מקלקל לי תכניות חשובות ,פרקטית אין כל שינוי בהתנהלות שלי .

כמובן שלמען האסתטיקה רצוי שיהיה מושלם ,אך ממש לא גורם לי לתקלות או הפרעות .

אני מעדיף בהתמדה על שמן נקי במנוע פילטר אויר או פילטר אויר שמן נקי ופילטר שמן מנוע .

מידי תקופה רפידות וסנדלי עצירה ,פה ושם איזה צינור מים ממתעכל ומתאכל .

אני מקפיד על צמיגים כשרים ,הרבה יותר משריטות פגושים או דומה .

מפריע לי גומיות מפרקים סדוקות בהגה או בציר האחורי .

פורסם

לא כל דבר קטן מיד מתקנים,_זה באמת מוגזם להיות כאלה פדנטים לגביי הרכב,

יש כאלה שאוספים לאט לאט כמות יפה של מכות ושריטות ואז נכנסים לפחח טוב,_ויש שקט עד הפעם הבאה.

פורסם

שמרתי עד השבוע על הרכב בפדנטיות עד שיום שלפני כמה ימים חזרתי מהעבודה וגיליתי עגלה של סופר חונה בין המדרכה לדלתות שלי ויום לאחר מכן ראיתי גולף מחנה בתוך הכנף שלי , ממש בתוך הכנף בלי בושה אפילו לא היתה אפשרות לצאת מהרכב מרוב שהוא נצמד .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...