Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4189815,00.html

כאשר מישהו מתושבי מדינת ישראל יבזה את בית המשפט, אני בטח כי אותו אדם ישלם ביוקר ובמיוחד בכיסו, אותה מדינה שקוראת לעצמה מדינה בעלת מערכת משפט נותנת לגוף קיקיוני שכולם מפחדים ממנו לעשות את כל העולה על רוחו ולפגוע בציבור ללא בעיה, לשים מצלמות אין בעיה, להשקיע מליוני שקלים על מצלמות חדשות גם אין בעיה, אבל אותו בית משפט ואותו שר תחבורה פשוט אנשים חסרי עמוד שדרה אשר נותנים לקומץ של אנשים ללפגוע ולרמוס בשירות בסיסי אשר קיים בכל מדינה.

אני מצטער על כך במדינה שכאילו מנסה לעשות תשתית של רכבים חשמלים, הפחתת זיהום אוויר, מיסוי כבד, אכיפה לא יעילה נגד תאונות אבל פוגעת בכיס, בוחרת להתנהל כמדינת עולם שלישית , ולא פלא , מדוע שמישהו יזנח את רכבו למען תחבורה ציבורית.

בכל מדינה מערבית אותו נציג וועד של הרכבת כבר היה בכלא, העובדים היו מאבדים את המשכורת של אותו החודש על הבזיון שלהם וככה לומדים לקח, אבל לא פה .

עכשיו אפשר להגיד שיש פרוייקטים כמו של הרכב החשמלי שיצלחו , כי כל השירותים הבסיסים האחרים פשוט נכשלים.

פורסם

מנטליות ישראלית, מה לעשות?

אי אפשר לעשות כלום? אפשר, הבעיה שרוב האנשים מעדיפים להשאר בבית ולעשות רעש בטוקבקים באינטרנט מאשר לצאת פיזית ולעשות בלאגן, וזה בכל התחומים לא רק ברכבת, אבל בגלל שזה קשור אחד לשני פה, מכאן באות הטענות החוזרות שלי.

Opel Adam S 2017

פורסם
מנטליות ישראלית, מה לעשות?

אי אפשר לעשות כלום? אפשר, הבעיה שרוב האנשים מעדיפים להשאר בבית ולעשות רעש בטוקבקים באינטרנט מאשר לצאת פיזית ולעשות בלאגן, וזה בכל התחומים לא רק ברכבת, אבל בגלל שזה קשור אחד לשני פה, מכאן באות הטענות החוזרות שלי.

בשביל זה יצאנו ובחרנו לכנסת, יש שר תחוברה והוא יושב על התחת ולא עושה כלום, אפילו בושות עשו לו בראשון לציון ושקט על פני תהום.

חבל שאין שרים כמו ארדן או כחלון שהיו יושבים שם מראים לכולם מאיפה משתין הדג, אולי אז דברים היו זזים

פורסם

^ מחזק !

אני חושב שאם השר כחלון היה בתפקיד שר התחבורה, מזמן האוטובוסים היו מרחפים מעל הקרקע, הרכבות היו נוסעות ב- 300 קמ"ש ולנו אוהבי המוטוריקה היה איזה מסלול נחמד "לבדוק" את הרכבים במסגרת החוק( לא נאמר בציניות).

מה שהוא עשה בענף התקשורת זה פשוט מהפכה שקטה לטובת הצרכן, חבל שבתחבורה לא רואים שינויים כאלה.

אני בדרך כלל לא מפרגן לפוליטיקאים אבל כחלון אכן גבר גבר ולפי מה שהוא עשה בענף התקשורת אכן יש לו אחלה אבר. :lol:

זמין 8)

פורסם

אני אומר, הוא צריך לרוץ לראשות הממשלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^^

גם אני בתור אחד שרק נרשם לאתר הזניח את האוטו מלא :p

וברצינות, עד שלא למדתי מהמקצוענים פה לא ידעתי מה נכון ומה לא, ולדעתי בגללם הרכב שלי כרגע נוסע נורמלי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...