Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כפי שצויין באשכול הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=415627&highlight=ARKODrama אני ירדתי שלשום בבוקר ומצאתי את הרכב שלי - פגוע.

אני בדר"כ מחנה באזורים שקטים אך צפופים עקב האזור הבעייתי בעיר שלי שאני גר בו. החניתי בתצורה הבאה:

4614305.jpg

האפור- אזור חניה.

כחול - מכוניות שחנו.

סגול - אני.

אדום & לבן - אזור חניה אדום לבן.

אני יורד בבוקר ומה אני רואה כמו שציינתי ? מישהו נכנס בי כנראה שבא להיכנס לחניה, הוריד לי חלק מעל הפגוש ושרט לי את כל הדלתות בצד של הנוסעים. הדלתות זה רק שריטות מינוריות ושאריות צבע, אבל כואב לי על החתיכה שהוא פירק.

אחרי המכה והתאוששות הנפשית לקחתי מספר חומרי ניקוי וניקיתי. אחרי תהליך ניקיון המקום התבהר קצת.

70094173.jpg

28063481.jpg

9959142.jpg

28676164.jpg

44407432.jpg

שאלותי הן:

1. איזה דרכים יש לתקן את הבקע ? רק פחח יכול להציל את הסיפור ?

חבר מקצוען בתחומו הציע לי לתקן את זה עם פיבר. מה דעתכם ?

2. כפי ששמתם לב בפגוש האחורי ירד לי קצת הצבע. אילו דרכים יש לכם להציע לי לצבוע אותו ?

חבר אחר (מתעסק עם גרפיטי שנים) הציע לי לקנות צבע לבן מאוטו דיפו ולעשות על האזור AIR BRUSH. אתם חושבים שהצבע יהיה זהה ?

הרכב הוא דייהטסו שרייד סדאן 99'.

אשמח לעצות!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • ספונסר פורום
פורסם

הכל שאלה של רמת האיכות המבוקשת מהתיקון, אבל באופן עקרוני רק פחח יוכל לעזור לך במקרה הזה. נדרשת צביעה של הפגוש, הכנף האחורית וכנראה גם של הדלת.

אוטו-דיפו לא מוכרים צבעים לרכב, עד כמה שידוע לי. אולי מכחולים לתיקון ידני של שריטות קטנות, אבל לא צבע בכמויות הדרושות לך. ניתן לרכוש את הצבע הדרוש במקומות אחרים, כמו חנויות שמתמחות בצבעים לרכב.

פורסם

קיבלתי הצעה על תיקון הבקע בלבד ב600 ש''ח כולל צביעה.

הגיוני ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא יקר בכלל, אם העבודה תהיה מקצועית.

קח בחשבון שצריך לצבוע את כל הכנף האחורית וגם למלא ולשייף.

הכי חשוב-אל תשאיר את זה ככה. יש לך שם חתיכה ענקית של פח חשוף (אגב, מוזר שהצבע התקלף ככה, כנראה שכבר היה שם תיקון עם מילוי בונדו בעובי של קיר ממ"ד), זה יחליד תוך כמה ימים, ואז הנזק יגדל. תרסס לפחות יסוד.

תגיד לי,מה נסגר עם אנשים??? כמה מסובך זה להכנס לחניה?

כפי ששנה ר' קשתי- "שלא נדע מטומאה" :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לפי דעתי, ההצעה סבירה, למרות שאולי ניתן טיפה להתמקח.

אני הייתי בודק אצל עוד בעל מקצוע אחד ומחליט. בסדר גודל של המחיר הנ"ל, לדעתי, 2 הצעות מספיקות.

...

לפחות היית נותן לי קרדיט, בכל זאת המשפט בחתימה שלך הוא שלי :).

• תוכן חדש...