Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגשתי תביעה לבית משפט לתביעות קטנות לקבלת פיצויים נגד נהג וחברת הביטוח שלו לאחר שהנהג שפגע ברכבי לא הסכים להודות ברשלנותו כלפי חברת הביטוח שלו וגרר אותי לבית משפט, תוך שהוא מאשים אותי כמובן בתאונה.

אני רוצה להיות מוכן לדיון ובכלל זה להיות מוכן לשאלות מכשילות של נציגת הביטוח.

פורסם
הגשתי תביעה לבית משפט לתביעות קטנות לקבלת פיצויים נגד נהג וחברת הביטוח שלו לאחר שהנהג שפגע ברכבי לא הסכים להודות ברשלנותו כלפי חברת הביטוח שלו וגרר אותי לבית משפט, תוך שהוא מאשים אותי כמובן בתאונה.

אני רוצה להיות מוכן לדיון ובכלל זה להיות מוכן לשאלות מכשילות של נציגת הביטוח.

יש לך אפשרות לתאר את האירוע?

ארז רונן

פורסם

אם יש לך זמן אתה יכול לקפוץ לבית המשפט ולראות קצת משפטים של תביעות קטנות. בתביעה שהיתה לי בנושא אחר (נגד סוכנות נסיעות) כשחיכיתי לתורי ראיתי מספר משפטים, ביניהם גם בנוגע לתאונת דרכים עם נציגת חברת הביטוח שחקרה את התובע. חוץ מזה זאת חוויה מעניינת לראות אילו סיפורים מתגלגלים לסיפו של בית המשפט לתביעות קטנות.

פורסם

בעקרון, לפי איזה טענות חברות הביטוח מנסות להקטין את התשלום לתובע? אני מכיר טענות של רשלנות תורמת של התובע ושל אי מזעור הנזק. יש עוד טענות שעוזרות להם להקטין את התשלום?

פורסם

האם הגשת דו"ח שמאי על הנזק שלך?

האם הוגש דו"ח שמאי נגדי מטעם בעל הרכב / חברת הביטוח שלו.?

האם הוגשה תביעת נגד על ידי בעל הרכב השני?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במשפט שאני ראיתי בזמן ההמתנה למשפט שלי, היו דגמי מכוניות באולם, והנתבע התבקש להראות איך קרתה התאונה. נציגת חברת הביטוח טענה שצורת הפגיעות לא מתאימות להדגמה של התובע, ועימתה אותו עם הטענות האלה.

• תוכן חדש...