Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת לייזר Pantum p1000 מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי את הפרסומת הנ"ל :

http://ephone.my-t.co.il/ws/show.aspx?id=VSQ3Evy7D11yoW2POkJ24u4SAbsrBGy4Wk4Jp%2fc2nrgvvUEMhjw%2bXnXafS5aTkPp

מופיעה בה מדפסת הלייזר במחיר זול : 199 ש"ח.

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בה או שיש לו נסיון עימה? זבל? שווה משהו?

תודה מראש ושבת שלום!

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

ע"פ האתר הזה:

http://www.action-intell.com/2011/06/28/seine-technology%E2%80%99s-pantum-printer-line-coming-to-europe/

זה מוצר של חברה סינית שרק מתחילה ליצא את המוצרים שלה מתוך סין. ע"פ הכתבה לא ידוע עדיין מחירים של מתכלים אבל המחירים יהיו זולים, ככה החברה טוענת.

פורסם

לגבי איכות המדפסת אני לא אוכל לעזור,

אבל מציע לך בחום לבדוק את המחיר של הטונרים.. נראה שאופיס דיפו מצאו איך להרוויח לטווח הארוך,

הרי לא ראיתי שאף אחד משווק מדפסת כזו ,לכן טונרים תוכל לקנות רק אצליהם ובמחיר מופקע..

אם אתה רוצה מדפסת לייזר במחיר סביר ועם טונרים חלופיים שעולים גרושים ממליץ על הדגמים הבייתיים של HP.

לי יש P1005 שכבר לא נמכרת אבל יש לה דגם מחליף, אני חושב p1102. טונר חלופי עולה לי 60 שח(זו לא טעות) ומספיק לכ1300 דף. מבחינת אמינות, הדפסתי איתה קרוב ל9000 דפים בשנתיים שהיא אצלי ללא בעיות.

פורסם

הטונר המקורי עולה באופיס דיפו 360 ש"ח (טונר ל 2300 הדפסות)

תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה סמסונג 1660 או 1670 (דגם חדש יותר)

פורסם

תודה על התגובות!

אכן עניין הטונר היה זה שעניין אותי, כל עוד אין חלופי או מקורי בזול אין טעם לקנות את המדפסת.

כנראה שכדאי להוסיף מעט ולקנות משהו נפוץ יותר.

כמו כן אשמח לדעת מ-micronot איפה קונים טונר ב60 ש"ח.

תודה!

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

לי יש נסיון טוב עם brother - בבית יש משולבת DSC7030 (ללא פקס) כבר למעלה מ-3 שנים ומצויינת, בעובודה יש מדגמים שונים, כולם פועלים בלי בעיות.

היתרון הגדול של Brother (ואני חושב שגם של סמסונג, כי חלק מהטונרים זהים) הוא שהתוף נפרד מהטונר, מה שמוזיל את הטונר, ואת התו, צריך להחליף בערך כל טונר שלישי. במדפסות אחרות התוף מןבנה בטונר ולכן היחידה יותר יקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...