Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית בכלל לא מבין למה צריך חיישני רוורס.

חוץ מזה שזאת מערכת מעצבנת ומצפצפת שבא לך לשבור אותה :twisted: , היא מפתחת תלות ומנטרלת אצל הנהג את יכולות הנהיגה הבסיסיות. אלו שמתרגלים אליה לא יכולים בלעדיה ושכחו כבר איך לעשות רוורס ללא המערכת.

מה הבעיה להסתובב לאחור או להביט במראה ולאמוד את המרחק לאחור?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

חוץ מזה שזאת מערכת מעצבנת ומצפצפת שבא לך לשבור אותה :twisted: , היא מפתחת תלות ומנטרלת אצל הנהג את יכולות הנהיגה הבסיסיות. אלו שמתרגלים אליה לא יכולים בלעדיה ושכחו כבר איך לעשות רוורס ללא המערכת.

יש לך עיני רנטגן ואתה רואה כל מה שיש מאחורייך בכל זמן נתון ?

פורסם

גם אני חשבתי כך פעם, עד שנכנסתי בעמוד בגובה של 20 סנטימטר.

כך שאתה צודק שאין תחליף למיומנת הנהג, אך כל מערכת שיכולה לסייע היא לטובה.

פורסם
גם אני חשבתי כך פעם, עד שנכנסתי בעמוד בגובה של 20 סנטימטר.

כך שאתה צודק שאין תחליף למיומנת הנהג, אך כל מערכת שיכולה לסייע היא לטובה.

זה נכון, כנגד עצמים בגובה נמוך אין מה לעשות - המערכת מסייעת.

אם כבר עדיף מצלמת רוורס - הכי טוב.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

מסיבה מאוד פשוטה,

גם אם אתה הנהג הכי טוב בעולם ומסתכל במראות ללא הרף כאשר אתה נוסע רברס, עדיין ישנו סיכוי קטן של ילד שירוץ

לך מאחורי האוטו מבלי שתשים לב...

הצפצוף יכול להתריע על כך ואולי אפילו להציל חיים...

אני מקווה שמאוד בקרוב הצעצוע הזה יהפוך להיות חובה בכל רכב, בדיוק כמו ESP

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

איזה יופי!, שרשור שלי מלפני שנה מפסיק לדאוך ודרך אגב החיישנים במוטורולה לא כאלה איכותיים והייתי מוותר עליהם

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...