Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מנהל של חברה בשם גלית העווסקת במדידה של רעש קרינה וריחות. לטענתו ביצע מספר בדיקות ברכבים אלו ונמצאו רמות קרינה גבוהות בספסל האחורי. לפי מיטב ידיעתי חברה זאת נותנת פתרונות מיגון.

אלפיסט

פורסם

יופי של שאלה. יש לי כמה שאלות:

1. מה מאפייני ה"קרינה" - תדרים, עוצמת שדה, SAR וכו'.

2. מה השפעת ה"קרינה" על הגוף? האם הוכח נזק ברמות ה-SAR או עוצמת השדה שנמדדו, בתדר האמור?

אני רוצה להזכיר לכם - לפני די הרבה שנים היתה היסטריה עולמית בגלל טענה ששדות אלקטרומגנטיים בקרבת קוי מתח גבוה קשורים לשכיחות יתר של לאוקמיה (סרטן הדם) בילדים. בבדיקות מעמיקות הטענה הופרכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חמורה בכלל. נסעתי המון בפריוס, וחוץ מהעובדה שהשתן שלי זוהר בלילה לא קרה לי כלום

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מעניין.

על סמך מה אתה אומר זאת?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

על סמך זה שהזרם הוא ממצברים ואין זרם חליפין AC ממצברים.

ובנוסף שקרינה נוצרת משינוי המשרעת (הגל) ובזרם ישר אין כזה

הכול זה סיפורים בכדי למכור לנו "מיגונים" שונים ומשונים.

פורסם
על סמך זה שהזרם הוא ממצברים ואין זרם חליפין AC ממצברים.

ובנוסף שקרינה נוצרת משינוי המשרעת (הגל) ובזרם ישר אין כזה

הכול זה סיפורים בכדי למכור לנו "מיגונים" שונים ומשונים.

קרינה תיווצר גם אם אתה משחק עם הזרם בלי לשנות את המתח - האצה, בלימה וכו.

עד כאן פיזיקה. לגבי ההשפעה של אותה קרינה אין לי מושג.

the london underground is not a political movement

פורסם
הזרם במכוניות אילו הוא זרם ישר רמת הקרינה היא אפסית!

ממש ממש לא,

זה לא DC ישר אלא AC גם הטעינה הינה במתח חילופין AC ולכן יש את השדה המגנטי המזיק

קובי

:-)

פורסם

הנושא הזה הטריד אותיוהתפלאתי לגלות שאין כ"כ הרבה מידע ברשת, ודווקא החלוצים בנושא הם משרד להגנת הסביבה הישראלי, שהוציא מחקרים בנושא.

פורסם

התעניינתי בנושא כי שקלתי לרכוש אחת מהן מסיבות של רצון לשמור על הכדור.

אינני פיזיקאי ולא מבין כלום בעניין. כמות המידע הסותר שמצאתי הייתה גדולה. חלק טוענים שזו שטות וחלק טוענים שזה ממש מסוכן. יש אפילו טענות על קונספירציות משתי הכיוונים, כאלה של תעשיית הרכב המסורתית שמפחדת מהשתלטות של החשמליות ומנגד טענות שהירוקים מסתירים את הנזק האמיתי ממכוניות כאלה כדי שימשיכו לקנות אותם.

אני באופן אישי החלטתי לדחות את הרכישה של רכב היברידי מטעמי זהירות וקניתי לנצ'יה אפסילון שמאוד דומה לרכב היברידי מבחינת פליטת מזהמים.

פורסם

אל דאגה. הזרם בסוללות הוא באמת DC, ורק בתוך תא המנוע מבצעים את ההמרה לAC. אז כן. בתוך תא המנוע יש קרינה אלקטרומגנטית, אך זה לא רלוונטי למי שלא שוכב על המנוע בזמן נסיעה מאחר ועוצמת הקרינה יורדת משמעותית כשהמרחק מהמקור גדל, כך שבתוך חלל הנוסעים הקרינה היא מזערית.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
קרינה תיווצר גם אם אתה משחק עם הזרם בלי לשנות את המתח - האצה, בלימה וכו.

עד כאן פיזיקה. לגבי ההשפעה של אותה קרינה אין לי מושג.

עד כאן פיזיקה..:lol::lol: קרינה גם נוצרת בקורקינט ואפילו בסוללה השאלה באיזו מידה?!

בזרם ישר הקרינה אינה משמעותית.

שמישהו יוכיח אחרת, שיראה נתונים ולא ספקולציות שמטרתן הפחדה או סתאם בורות.

וכפי שכתבו הטעינה נעשית ב-DC אין אפשרות אחרת בסוללות.

פורסם

הזרם נפלט בכלל מהמנוע החשמלי. למי שמכיר איך בנוי מנוע חשמלי, בכל פעם שהקטבים מתהפכים (כל חצי סיבוב) נפלטת קרינה מהחיבור החדש.

• תוכן חדש...