Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון קשוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מכירים טויוטה היילקס?

n711423520_246539_1927.jpg

אני צריך כזה רק שיודע להוציא שיחות, לקרוא אימיילים, לצלם, להשמיע מוזיקה וכו.

למה? כי אני חסר אחריות. עכשיו יש לי נוקיה E71 שסובל נפילות על בסיס שבועי, שתה לא מעט מים בחייו, כמות מכובדת של בירה ולאחרונה גם חלב.

לאחותי של מוטולה defy, זה דיי קשוח, אבל אני לא ממש אוהב אותו.

למישהו יש רעיונות לסמארטפון קשוח אחר?

אלון אדלר, עזרה בבקשה???

תודה!

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אני חושב שבגזרת הסמארטפונים יש רק את הdefy.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אתה מרוצה מהנוקיה - המשך עם E71/E72.

אם לא - הייתי מכוון לבלאקברי (ללא מסך מגע).

אפשרות נוספת, אם אתה מעונייין במסך מגע ואנדרואיד - אכן ה-defy.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לשאול למה אתה לא אוהב את הדפיי?

כי אם זה בגלל הממשק, שדרוג מאוד פשוט לאנדרואיד 2.2 עושה פלאים לעומת גרסת ה-2.1 שנמצאת ברוב המכשירים.

אני לא חושב שיש היום סמארטפון שיותר קשוח מהדפיי, למרות שאתה תמיד יכול לקנות כיסוי הגנה מאסיבי לכול סמארטפון, וככה זה לא יהיה בהרבה שונה.

פורסם

מזכיר לי שבאנדרואיד כדאי לשים לב למערכת ההפעלה הקיימת ולאפשרות השדרוג - האנדרואיד 4 מתחילה לצאת לשוק בהדרגה וכנראה עולה בהרבה על האנדרואיד 2. הייתי נמנע ממכשירים ללא אופק שדרוג מערכת הפעלה (או עם חסימת האפשרות).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש נוקיה C7 שסובלת נפילות על בסיס יומי, והדבר הכי גרוע שקורה לה, זה שכשהיא נופלת, הסוללה מתנתקת מהמכשיר.

ואם כבר מוטורולה ואנדרואיד, אז יש את הRAZR החדש, עם Gorilla Glass מקדימה, וגב קבלאר, נראה מבטיח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושב שצריך לבחור סמארטפון עפ״י רמת הקשיחות שלו.

כל סמארטפון עם כיסוי מגן טוב יכול לשרוד נפילות ומכות. ויעידו על זה האייפון והsgs1 שלי שנפלו כמה פעמים בצורות לא נעימות וניצלו בזכות הכיסויים שלהם.

V5

פורסם

מסכים, לסמארטפונים ולאייפון בפרט יש שוק כיסויים אדיר, מה שאומר שאתה יכול לקנות את המכשיר שאתה רוצה בלי להתחשב בשבריריות שלו, רק תבדוק שיש לו כיסוי חזק בשוק, וקנה את הכיסוי, לאייפון ממליץ על חברת OTTERBOX

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

+1 על הדפי ועל הרייזר ,

לי יש היום בלאק ברי [ללא טאצ' == 9700 BOLD]

והוא חזק ויש לו מקשים מצויינים אבל הוא לא ממש סקסי ,

אני יכול להשוות אותו לעוזרת בית ממזרח אירופה :תותח , חזק עושה הכל בלי להתלונן אבל ממש לא סקסי :roll:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לי SGS2.

ומגן של OTTER BOX לגלקסי 2. המכשיר נפל לפחות 100 פעם.

שתה מים. והוא נמצא אצלי במקלחת כשאני מתקלח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גם אני ציינתי קודם בלאקברי, ולי, אישית, יש בלאקברי בעל מקלדת נומרית סטנדרטית (9105). מכשיר זה אפילו אינו סובל מעיצוב לקוי.

עקרונית בלאקברי מיצרים מכישים עסקיים ולכן איכות הבניה והגימור גבוהה, אבל צריך לשים לב לכמה דברים:

1. מחייבים תוכנית מיוחדת בחברת הסלולר, כיון שהם עובדים דרך שרת מיוחד (BIS). התוכנית אינה יותר יקרה מתוכניות אחרות עם חבילת גלישה, אבל חיבים לרשום אותם בחברה.

2. מסכים קטנים בהשואה למכשירי מסך מגע מקבילים.

3. מבחר קטן של אפליקציות בהשואה לאנדרואיד או iOS.

• תוכן חדש...