Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון קשוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את Sony Ericsson Xperia Active

הגרסה שלהם לדפיי עם מסך שסובל ידיים רטובות וגם מתחבר לחגורות דופק במקום השעון.

אוכל, שותה ומעשן חופשי.

Sony-Ericsson-Xperia-Active.jpg

פורסם

לי יש אייפון 4 עם דיפנדר של אוטרבוקס ובאמת המגן עושה אחל'ה עבודה. אבל לדעתי, זה מתאים לשימוש יום יומי. לא נראה לי שהוא יהיה עמיד לנוזלים היות והוא לא תוכנן לכך. במצב כזה באמת יש את המגן שהמליצו פה מקודם ויש עוד מגן שאני לא זוכר את שמו אבל זה מגן מטורף, עוד יותר מהOtterbox.

בכל מקרה, לשימוש יום יומי אינטנסיבי - ממליץ על הDefender. לי אישית הוא עושה חיים רגועים בכל הקשור לאייפון. החיסרון שלו שהוא ממש גדול ביחס לאייפון רגיל והיות ויש שכבת גומי על המגן אי אפשר כלכך להכניס/להוציא אותו מהמכנסיים מבלי שהגומי יירד וזה מעצבן. לכן, אני אישית, לא משתמש בו בבית. רק בצבא ובעבודה.

פורסם
הפוטון שלי מקדימה גורילה גלאס ומאחורה גב גומי קשיח, ואני שם עליו מגן כזה

http://www.ebay.com/itm/Black-Belt-Clip-Shell-Holster-Case-Stand-Sprint-Motorola-Photon-MB855-Rubberized-/220905365473

ואז הוא באמת בלתי שביר.

גורילה גלאס נועדה להגן על המסך מפני שריטות בלבד, אין לה שום עמידות מיוחדת מפני נפילות. היא תסדק/תשבר באותה מידה כמו כל מסך אחר בעת נפילה.

יש ביוטוב הרבה סרטונים שמדגימים זאת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ה-SGS1 שלי ספג כמה חבטות / נפילות רציניות מאוד בחייו, כולל שטיפה עם האוטו - ומתפקד ללא דופי :oops:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי מוטורוליה defy בערך חודש, כבר הספקתי לשטוף אותו פעם אחת (כי הוא התמלא בשמפו :-D). נפילות עוד לא היו לו, אבל זה ממש שטויות- לפני הדפיי היה לי zte blade (אנדרואיד סיני נחמד) שהיה נזרק באלימות כל הזמן, בלי כיסוי כי זה מכוער, והוא עדיין עובד נפלא.

אז הdefy הרבה יותר מחוזק פיזית מהzte הסיני אז אני חושב שהוא כבר ישרוד כל דבר אפשרי.

בקשר לרומים - מישהו פה כתב שכדאי לבדוק אם המכשיר ישודרג ל4 וכאלה... בולשיט לפי דעתי. מתקינים CM ויש לך את האנדרואיד הכי חדש בלי טובות של אף אחד. ויהיה cm9 (אנדרואיד 4) לדפיי ולכל מכשיר כמעט...

ככה גם נמנעים מהרום הזוועתי שמגיע עם מכשירים בדרך כלל, מלא שינויים של היצרנית לאנדרואיד ותוכנות של החברה הסלולרית שלא עוזרות.

בקיצור, ממליץ על דפיי, אם ראית מכשיר אנדרואיד אחר עם רום לא מקורי ואהבת, הדפיי יהיה בול אותו דבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בקשר לרומים - מישהו פה כתב שכדאי לבדוק אם המכשיר ישודרג ל4 וכאלה... בולשיט לפי דעתי. מתקינים CM ויש לך את האנדרואיד הכי חדש בלי טובות של אף אחד.

ואז יש לך במכשיר מערכת הפעלה ממקור לא מוגדר, שלך תדע מה דחפו לתוכה, איזה סרוויסים ביטלו, איזה חורי אבטחה נוספו, ובאיזה תקלות תיתקל.

לא מבין גדול באנדרואיד, אבל לדעתי עדיף לחכות לעידכון הרשמי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חייב לציין לטובה את ה defy בקטע הזה, מכשיר כזה שהיה אצלי ספג התעללויות דיי רציניות.

ואני מתכוון לזה ברצינות, המכשיר היה מתנה ועקב הפירסומים שהוא עמיד בהרבה ממכשירים אחרים החלטתי לוודא......

הוא ספג:

1. משחק ממושך בין כמה חברים של פלאפח (כדורסל עם פלאפון ופח זבל) במרחק של בערך 8 מטרים עם זריקות קשתיות (משמע גובהה)

2. אחרי המשחק כמובן שהוא נזקק לשטיפה. לצורך העניין הוא הוטבע בכיור מלא מים וסבון למשך כמה דקות.

3. אחרי שהוא ספג את כל זה ולא הצלחנו להאמין, הוא הוטח כמה פעמים בחוזקה (ואני מתכוון בחוזקה) על קיר (אמנם גבס, אבל אחד איכותי ומסיבי). התוצאה? חורים בקירות ומכשיר שלם, אפילו לא שריטה.

אם זה לא קשוח אני לא יודע מה כן......

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אתמול נפל לי ה-דיפיי תוך כדי הליכה ברחוב,

בחורה שעובדת איתי דרכה עליו בטעות עם הנעלי עקב שלה (לא עם העקב עצמו, אבל בנעליים כאלה כל הסולייה קשיחה),

הרמתי אותו, ניגבתי אותו מהאבק, והמשכתי להשתמש בו כרגיל.

• תוכן חדש...