Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מצאתי את הצמיג האחורי ברכב עם פנצ'ר, דבר שהסב את תשומת ליבי לצמיגים שכבר היו גמורים (סדוקים לחלוטין - סכנה של ממש), אני נדרש להחליף 2 צמיגים אחוריים, היום כבר ניסו לדחוף לי צמיגי goodride שסירבתי להרכיב.

כמו ישראלי מצוי, אני רוצה לרכוש זוג צמיגים במחיר נמוך ובאיכות סבירה-טובה (לא זבל סיני מצוי).

המידות הן מידות סטנדרטיות לחלוטין (אני לא זוכר את המידות, אבדוק ואעדכן), עד כה נסעתי עם dunlop שבעבר עלו 250 ש"ח לצמיג, היום רוצים עליהם 350 ש"ח לצמיג (וזה נראה לי מופקע?).

אני מחפש מקום אמין באיזור המרכז שאוכל לקבל בו מחיר הגון לצמיגים.

כמה מטומטם מצידי יהיה לרכוש צמיג משומש/מיד-2?

תודה רבה!

פורסם

מאוד מטומטם לרכוש צמיג יד 2!!

עכשיו החורף וזה עוד יותר מדגיש את הצורך לצמיגים איכותיים וטובים.

המחיר שקיבלת נשמע סביר לחלוטין.

פורסם

שלום רב.

צמיגים הם הדבר הכי חשוב ברכב -נקודה.

כאן לא כדאי לחסוך כי אתה עלול לחסוך על חשבון החיים שלך.

קרא מה שכתבתי וקנה צמיגים טובים אצל אנטון יפו או צמיג ישיר בפת"

צמיגים טובים=גודייר(לא גודריץ) קונטיננטל ,בריגסטון ,יוקוהמה ,פירלי או מישלין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407372

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

גם אני חושב שעדיף זוג צמיגים ח ד ש ומתוצרת טובה על פני המחודשים.

אבל, אם זה כה כבד לך בכיס,לפחות תיבחן בשבע עיניים את המחודש לבל יהיו בו פגמים או שחיקה,ורק אם המוצר ממש-ממש טוב ,זו לא תהייה טעות.

ב ה צ ל ח ה !

פורסם

בתור בעל מקצוע אני יכול להעיד שליפעמים יש צמיגים משומשים טובים אבל זה מאוד נדיר.

דבר שני מחירי הצמיגים עלו בשנים האחרונות כמו כל דבר אחר במדינה.

צמיג מחברה טובה יעלה מעל 300 ש''ח.

לפי דעתי אם כבר אז קונטיננטל החברה המועדפת עלי.

אבל אם אתה רוצה לחסוך אבל לרכוש צמיג איכותי יש חברת בת של קונטיננטל שנקראת ''בארום''

צמיגים טובים מאוד וההבדל היחידי שאני מצאתי בניהם לבין הקונטיננטל זה האחיזת כביש בסיבובים,

בבלימה אין הרבה הבדל אבל גם ס''מ יכול לקבוע בין חיים למוות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בוא נעשה אחת ולתמיד חלוקה בין שלושה רמות של צמיגים:

1. צמיגים איכותיים: צמיגים ששייכים לדגמים המובילים של החברות הגדולות - לרכוש! מחירים יהיה לרוב באזור 350 שקל ומעלה.

2. צמיגים בינוניים: צמיגים ששייכים לדגמים סוג ב' של החברות הגדולות או לצמיגים של חברות בת למיניהן - כל עוד אפשר לרכוש צמיג טוב יותר, אפילו אם הוא יקר יותר - לא לרכוש! מחירם יהיה באזור ה-300 שקל.

3. צמיגים ירודים: צמיגים ששייכים לכל מיני חברות עלומות שם ובדרך כלל גם מכל מיני ארצות מפוקפקות (סין, תורכיה וכדומה) - בשום פנים ואופן לא לגעת! לרוב יימכרו ב-300 שקל ומטה.

ה-BARUM שהוזכר פה שייך לקטגוריה השניה, ואילו ה-Goodride שגם הוזכר כאן שייך לשלישית, ומשווק תחת שם שאמור להידמות לשמן של גודייר ו-BF GOODRICH. לכו על חברות גדולות ועל מותגים מוכרים בלבד! רק אם אין שום ברירה סבירה, התפשרו על צמיגים מן הסוג השני, והקדימו להחליף אותם כשהם רק מתחילים להישחק\להתיישן. צמיגים משומשים הם גם מסוכנים, וגם צמיג "חדש" שהיה באחסנה שנה - לא ראויים לרכישה.

לפותח השרשור (אור), בדוק מה מצב הצמיגים הקדמיים שלך. סדקים הם לרוב תוצאה של זיקון (Aging) של הצמיג ומתקבל על הדעת שגם הצמיגים הקדמיים ישנים, אף על פי שהם אולי אינם מפגינים זאת. כל הרעיון בלהרכיב צמיגים חדשים על סרן אחד של הרכב, אפילו אם זה האחורי, לא נשמע לי מוצלח כל כך. כמובן שזה לא משנה אם יש הבדלים זניחים בין הצמיגים הקיימים לבין אלו שאתה מרכיב על הסרן השני, אבל במידה וישנם הבדלים - אז לא מתפשרים ומחליפים רביעיה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...