Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרכב שלי הוא מאזדה לאנטיס 323 שנת 99

אורות המצוקה+הווינקרים חדלו מלעבוד,אני חושב שהלך הריילי,או רכיב אחר שאיני מודע לקיומו

יש לציין שכאשר אני נועל את הרכב עם השלט אורות האיתות הרכב עובדים ומהבהבים,אך הם אינם פועלים כאשר אני לוחץ על כפתור אורות המצוקה או על ידית האיתות שעל ההגה אין שום תגובה,תודה רבה לכולם על העזרה מודה מאוד!!!

פורסם

תבדוק את תיבת הנתיכים שלך, כי מה שאתה מתאר נשמע חשוד מאד.

(יש פלשר נפרד לאורות המצוקה ולאיתות רגיל).

בכל מקרה, הפלשרים נמצאים מעל רגל שמאל של הנהג קצת מתחת להגה.

תכניס שם ראש ותראה.

תפרק גם את לחצן אורות המצוקה ותראה שהוא שלם וכל החוטים מחוברים.

לחצן אורות מצוקה דפוק ברכב הזה משבית את כל האיתותים.

(ובתלונות תבוא למהנדסים ביפן:lol: )

יש קופסת נתיכים נוספת בתא המנוע ליד המצבר.

נראה לי שהנתיכים שאתה מחפש נמצאים שם.

(תראה לפי הציורים על המכסה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

היום נפתרה הבעיה בבוקר אמרתי לעצמי שכדאי לבדוק את החיבור לאורות המצוקה,אחרי קריאה של הסכמה שמציגה בבירור את מיפוי החיווט הבנתי שאורות המצוקה והאיתותים מתפקדים בשרשרת ואורות המצוקה נמצאים לפני האיתותים,ככה שאם אורות המצוקה לא תקינים אז גם האיתותים לא מתפקדים,פירקתי את הקונסולה המרכזית וזיהיתי את הקונקטור של אורות המצוקה כ-לא מחובר,חיברתי אותו והכל חזר לעבוד!!!

רוצה להגיד תודה לבחור שעזר לי פה למרות שפתרתי את הבעיה לבד הוא נתן אינדיקציה שהייתה מביאה לפתרון הבעיה ועשה הכל דרך הפורום,אז תודה לך אדוני כן ירבו אנשים כמוך וכן ילמדו מהאשכול שלי במקום לשלם שקלים על בעיות קטנות שעלולות לעלות המון כסף !!

מדבר mines אני אצל חבר בבית מנהלים לא לחסום :)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

יש לי את אותה הבעיה בדיוק....

איפה נמצאת הקונסולה המרכזית של אורות המצוקה ?

איך אפשר להגיע אליו ?

תודה רבה

• תוכן חדש...