Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמנוע קר, אז אני מרגיש דפיקה די חזקה במעבר מהילוך ראשון לשני(כאילו שנותנים מכה לאוטו מאחורה). כשמנוע התחמם כבר, אז ברוב המקרים כל ההילוכים מועברים חלק( רק לפעמים קורא שיש קפיצה קטנטנה במעבר מהילוך ראשון לשני). ניגשתי למוסך FORD, כי חשבתי שהבעיה בתושבות(מנוע+גיר), אבל ב-FORD אמרו לי שהדפיקות לא קשורות לתושבות אלא לגיר עצמו וצריך להחליף את מוח הגיר(10,000ש"ח), אבל כדי לדעת בוודאות הוא רוצה להרגיש את הדפיקות בעצמו. לרוע המזל, כל פעם שבאתי אליהם האוטו העביר הילוכים בלי שום בעיה. לכן, אני לא יכול להגיד בוודאות מתי כן יש דפיקות.

בכל מקרה, המוסכניק ב-FORD אמר שהוא מכיר את הבעיה/תופעה וזה אכן גיר שצריך להחליף.

האם זה באמת נכון או שלמישהו יש הצעות אחרות?

מדובר ב- Ford Mondeo 2006 אוטומט

תודה

פורסם

לפני הקניה(לפני חודש) עשיתי בדיקה ב"מעבדה" בחולון עם מחשב ואמרו לי שהגיר תקין. האם זה נחשב ל"בדיקת קוד תקלה בגיר ו/או מנוע"?

פורסם

מנסיון אישי של יותר מרכב אחד ממליץ לסוע מעט ולהגיע למכון של כותב ההודעה לפני,אמינות איכות ואחריות...

• תוכן חדש...