Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אלנטרה 2007 נפח 2000 סמ"ק עבר 120000 קילומטר

בטיפול הקודם שעשיתי השתמשתי בשמן 30/5.

לאחר הטיפול התחלתי לשמוע נקישות חלשות מהמנוע כאשר המנוע קר.

אמרו לי ששמן 30/5 לא מתאים לאוטו הזה והייתי צריך להשתמש בשמן 40/15.

האם אני צריך להשתמש בשמן 40/15 למרות שבמוסך מורשה אמרו לי להשתמש ב - 30/5?

תודה

פורסם

אם שמן 5W30 משמיע לך נקישות שמן 15W40 יהפוך אותן להלומות פטיש.

אם יצרן הרכב מאשר שימוש בשמן 5W30 אני לא רואה שום סיבה להשתמש בשמן צמיגי יותר. אם זו פעם ראשונה שהינך משתמש בשמן סינטטי מלא (ואני מתאר לעצמי שה 5W30 ששמו לך הוא סינטטי מלא) יש לבצע החלפה נוספת לאחר 5,000 ק"מ ורק אז לחזור לשגרת החלפות רגילה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברכבים הללו אפשר טווח של בן 5/10/15W-30/40 .

מניסיוני - הפשרה הטובה ביותר - 10W-40 חצי סינטטי , או סינטטי מלא במידה ובנמצא .(קצת קשה להשגה)

ולכן - אני משתמש ב 10W-40 חצי סינטטי של החברות הגדולות והמוכרות , ומצב המנועים אצלנו עד היום טוב .

ובמידה והמנוע במצב תקין ה 10W-40 חצי סינטטי , עדיף על ה 15W-40 שהוא בד"כ מינראלי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אם שמן 5W30 משמיע לך נקישות שמן 15W40 יהפוך אותן להלומות פטיש.

אם יצרן הרכב מאשר שימוש בשמן 5W30 אני לא רואה שום סיבה להשתמש בשמן צמיגי יותר. אם זו פעם ראשונה שהינך משתמש בשמן סינטטי מלא (ואני מתאר לעצמי שה 5W30 ששמו לך הוא סינטטי מלא) יש לבצע החלפה נוספת לאחר 5,000 ק"מ ורק אז לחזור לשגרת החלפות רגילה.

איתמר.

אני בטוח שזה סינטטי מלא.

על הגלון היה רשום תערובת סינטטית.

פורסם
אני בטוח שזה סינטטי מלא.

על הגלון היה רשום תערובת סינטטית.

תיקון - אני לא בטוח שזה סינטטי מלא

האם יכול להיות שזאת הבעיה?

• תוכן חדש...