Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתוספת צנועה תוכל לקבל רכב דומה, בן 3, מהשכרה, עם אחריות לשנה ותיקון ריג'קטים על חשבון חברת ההשכרה.

מה השוס הגדול ברכב הנוכחי?

פורסם
בתוספת צנועה תוכל לקבל רכב דומה, בן 3, מהשכרה, עם אחריות לשנה ותיקון ריג'קטים על חשבון חברת ההשכרה.

או אולי אפילו לרכוש את הרנו מגאן במבצע של קרסו עם 3 שנות אחריות וכל ההטבות שלהם:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר לדעת איפה אפשר למצוא את מה שאמרתה

פורסם

רכב שנת 2006 ועוד מדובר בהונדה שזה רכב אמין ,הבדיקה שלו לא אמורה להראות כך.

הייתי מציע לך להתרחק גם אם היא הייתה יורדת במחיר בסופו של דבר אתה תצטרך להוציא הכול בעוד שנה שנתיים במוסך .

בהצלחה ובוקר טוב .

פורסם
או אולי אפילו לרכוש את הרנו מגאן במבצע של קרסו עם 3 שנות אחריות וכל ההטבות שלהם:)

ו.. להישאר עם עודף של כ-10K ש"ח לחופשה בפריז..

פורסם
אפשר לדעת איפה אפשר למצוא את מה שאמרתה

בכל אחת מחברות הליסינג.

תגיע עם הכסף המזומן שיש לך ביד, ותראה על מה אני מדבר.

סתם דוגמא:

לפני שנה וחצי התעניינו ברכישת קיה סיד יוצאת השכרה, בת שנה ומשהו - עם 50 אלף ק"מ - המחיר היה 70 אלף ש"ח.

אני מניח שאם תגיע עכשיו, תוכל למצוא במחיר דומה קיה פורטה, שנראית כמו הונדה אקורד :lol: .

כנ"ל לגבי סיביק.

בקיצור - תבדוק מה יש לחברות להציע. הסכום שיש לך ביד יחסית גבוה ולכן גם המגוון שתוכל לקנות מאוד גדול.

• תוכן חדש...