Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכשיחנה לא יקבל דוח ? או שההמלצה שלך היא לבנות מפרצון חניה לפני כל שלט האוסר חניה.

באיטליה הנהג הסביר יודע איטלקית (כנראה).

נ.ב.

הבעיה היא לא תמרור לא מובן

אלה שהוא יכול להיות מובן במספר משמעויות.

הרי ברוב החניות המוסדרות בישראל אתה מחנה את רכבך, ניגש למדחן לשלם עבור החנייה חוזר לרכב ומצמיד את הקבלה לחלון. מה ההבדל בין זה לבין לגשת לשלט ולקרוא מה כתוב?

גם בישראל הנהג הסביר יודע עברית ובכל זאת, עדיין אנחנו מתחבטים בשרשור הזה...

(ולא, התמרור לא מובן בשתי משמעויות. הוא ברור בהחלט)

ארז רונן

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השלט מנוסח בחיוביות .

ומחלק את האוכלוסיה כך:

מותר להחנות לכולם ( לא כולל תושבי האיזור ) רוב הזמן כנגד תשלום .

בכל הזמן לחלק מהנהגים ( תושבי האיזור ) ללא תשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הרי ברוב החניות המוסדרות בישראל אתה מחנה את רכבך, ניגש למדחן לשלם עבור החנייה חוזר לרכב ומצמיד את הקבלה לחלון. מה ההבדל בין זה לבין לגשת לשלט ולקרוא מה כתוב?

גם בישראל הנהג הסביר יודע עברית ובכל זאת, עדיין אנחנו מתחבטים בשרשור הזה...

(ולא, התמרור לא מובן בשתי משמעויות. הוא ברור בהחלט)

לך התמרור ברור

גם לפותח השרשור התמרור ברור

לי ברור שיכול להיות מצב שמה שברור לך אינו זהה למה שברור לבחור ואפילו יכול להיות מצב שזה לא מה שהיה ברור לכותב השלטים בעירייה.

פורסם
לך התמרור ברור

גם לפותח השרשור התמרור ברור

לי ברור שיכול להיות מצב שמה שברור לך אינו זהה למה שברור לבחור ואפילו יכול להיות מצב שזה לא מה שהיה ברור לכותב השלטים בעירייה.

ישה כבר ציין שיש "ברור" מוסכם ונתן דוגמה תמרור עם המספר 100 עליו. מוסכם אצלנו שמדובר על 100 קמ"ש. יכול לבוא תייר ויחשוב שמדובר על 100 מייל. אבל כמו שציינתי, יש ברור מוסכם. התמרור המדובר, לצערו של פותח השרשור, הנו תמרור ברור מוסכם.

מי שלא חושב כך, זכותו לבקש ולהביע את דעתו בבית המשפט. רק שלא יבוא בטענות לבית המשפט לאחר שיצא חייב בדין. יצא חף מכל אשמה, אוריד בפניו את הכובע, כי אם הצליח לשכנע שופט שכבר שמע הכל בצדקת דבריו למרות שלא הצליח לשכנע חלק נכבד ממשתמשי הפורום, מגיע לו הכבוד.

ארז רונן

פורסם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה כבר ציין שיש "ברור" מוסכם ונתן דוגמה תמרור עם המספר 100 עליו. מוסכם אצלנו שמדובר על 100 קמ"ש. יכול לבוא תייר ויחשוב שמדובר על 100 מייל. אבל כמו שציינתי, יש ברור מוסכם. התמרור המדובר, לצערו של פותח השרשור, הנו תמרור ברור מוסכם.

מי שלא חושב כך, זכותו לבקש ולהביע את דעתו בבית המשפט. רק שלא יבוא בטענות לבית המשפט לאחר שיצא חייב בדין. יצא חף מכל אשמה, אוריד בפניו את הכובע, כי אם הצליח לשכנע שופט שכבר שמע הכל בצדקת דבריו למרות שלא הצליח לשכנע חלק נכבד ממשתמשי הפורום, מגיע לו הכבוד.

אם זה ברור מוסכם אז זה אמור להיות בספר התיאוריה. אני לא זוכר שום דבר כזה בספר . גם לא בתמרורים.

מצורפת מפת התמרורים להלן :

http://www.tamrur.co.il/%D7%AA%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%A8/Tamrur.html

אז תסביר לי איך אזרח שבמקרה לא למד משפטים אמור להבין מה התמרור רוצה ממני ? שאני אתחיל לשרטט דיאגרמת ואן באמצע הכביש ?

הבנתי מה התמרור אומר רק אחרי 12 קריאות מינימום וגם זה אחרי שישה רשם שאת הרשום צריך לקרוא בלוגיקה חיובית .

איך אתה אומר שהתמרור מובן או ברור מוסכם ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

כל הכבוד לעורך הדין שעשה תרגיל יפה.

הוא הפך טענה שענינה פרשנות לטענה על עקרון החקיות מה שאפשר לו להעלות אותה במסגרת דיון מקדמי.

גם במקרה הזה צריך לטעון אותו הדבר כטענה מקדמית , "המילה בלבד מתייחסת לבעלי המדבקות אבל לא לימי השבוע ".

פורסם

יגאל לדעתי אתה שוגה.

קרא את שלוש השורות האחרונות של השלט

הם אומרות במפורש

משעה 1700 ועד לשעה 0800 למחרת החניה רק לדיירי האיזור

וכיוון שפותח השרשור חנה אחרי השעה 1700 הוא קיבל דו"ח .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יגאל לדעתי אתה שוגה.

קרא את שלוש השורות האחרונות של השלט

הם אומרות במפורש

משעה 1700 ועד לשעה 0800 למחרת החניה רק לדיירי האיזור

וכיוון שפותח השרשור חנה אחרי השעה 1700 הוא קיבל דו"ח .

מסכים איתך שאם נקרא את שלוש השורות האחרונות אפשר לפרש את השלט כפי שכתבת.

ועכשיו נקרא את 5 השורות האחרונות .

פורסם

הבנתי מה התמרור אומר רק אחרי 12 קריאות מינימום וגם זה אחרי שישה רשם שאת הרשום צריך לקרוא בלוגיקה חיובית .

איך אתה אומר שהתמרור מובן או ברור מוסכם ?

המחוקק לא יכול להתייחס לכל רמות האינטליגנציה של הנהגים. הוא פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר המתאפשר, לפני שזה הופך לבדיחה. כדי שגם אתה תבין בפעם הראשונה או השנייה ולא אחרי שתים עשרה פעמים, הוא צריך למחוק את המלל ולצייר ציור. לשם, המחוקק לא מוכן לרדת ונפתחת לך האופציה לבקש להשפט.

ארז רונן

פורסם
המחוקק לא יכול להתייחס לכל רמות האינטליגנציה של הנהגים. הוא פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר המתאפשר, לפני שזה הופך לבדיחה. כדי שגם אתה תבין בפעם הראשונה או השנייה ולא אחרי שתים עשרה פעמים, הוא צריך למחוק את המלל ולצייר ציור. לשם, המחוקק לא מוכן לרדת ונפתחת לך האופציה לבקש להשפט.

ארז ,ארז .... כזה שובב :nono:

חשבת על עקיצה במשך שלוש שעות והצלחת להצחיק אותי .

-אתן לך קרדיט , הבדיחה טובה .

אבל אתה מבין , עצם העובדה שאתה מגיב לתגובות שלי מראה שאתה לא מר "מבוגר שקול ונבון" כמו שאתה רוצה להצטייר, כי הרי אמרת שמצדך אני יכול להמשיך לקרקר , זוכר ? ותראה כמה תגובות כבר זרקת לי היום ?

למעשה ,ארז , תכיר בכך או לא ,זה מעיד על כך שאתה נוטר טינה לאדם לא מוכר לך, שפגשת בפורום ,שבסה"כ חלק על דעותייך והציג השקפה שלא נאה בעיינך.

אז ,ארז יקר אולי באמת , אבל באמת , הגיע הזמן לשאול את עצמך :מה זה אומר עלייך ?

מה זה אומר עלייך ארז ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

לפי החוק וכפי שנקע בפסיקה הפרשנות לא צריכה להיות נכונה , היא רק צריכה להיות אפשרית , וכשיש מספר פרשנויות אפשריות יש לבחור את זו המקלה עם הנאשם.

זה החוק. וזו הפסיקה.

פורסם
ארז ,ארז .... כזה שובב :nono:

חשבת על עקיצה במשך שלוש שעות והצלחת להצחיק אותי .

-אתן לך קרדיט , הבדיחה טובה .

אבל אתה מבין , עצם העובדה שאתה מגיב לתגובות שלי מראה שאתה לא מר "מבוגר שקול ונבון" כמו שאתה רוצה להצטייר, כי הרי אמרת שמצדך אני יכול להמשיך לקרקר , זוכר ? ותראה כמה תגובות כבר זרקת לי היום ?

למעשה ,ארז , תכיר בכך או לא ,זה מעיד על כך שאתה נוטר טינה לאדם לא מוכר לך, שפגשת בפורום ,שבסה"כ חלק על דעותייך והציג השקפה שלא נאה בעיינך.

אז ,ארז יקר אולי באמת , אבל באמת , הגיע הזמן לשאול את עצמך :מה זה אומר עלייך ?

מה זה אומר עלייך ארז ?

במקום להגיד תודה על שאני נותן לך עירוי מציל חיים אתה מנסה להתחכם? הרי במידה ואפסיק להגיב על דבריך, תגווע. אתה קבעת שמבין כל האנשים המגיבים בפורום, אני היחיד שמוטרד ממך, כל היתר מתרחקים, לפחות את זה תעריך.

אני קורא את תגובותיך. אני חושב שאתה צעיר אינטיליגנטי בעל יכולות לא רעות בכלל ובכל זאת, משהוא השתבש במהלך התבגרותך ואתה מנתב את יכולותיך למקומות מסוכנים. ניסיתי להדליק נורה אדומה אבל אתה נכנסת למגננה, סימנת אותי כאוייב והתחלת לירות. השתדלתי לא להגרר לירי הפרוע שלך, סימנתי פגיעות, כמו בקרב מגע, אבל אתה בשלך, לא לומד, מורד, ג ב ר !!! גם ישה, אותו אתה מעריך, ניסה לרמוז לך למתן את תגובותיך, במיוחד למשתמשים מבוגרים יותר, אבל אתה, מרגיש נוח מאחורי המקלדת ושולח את חיציך לכל הכיוונים. יאללה, בסדר, אני מוכן לוותר על המשך ההתגוששות ולהתחיל מחדש. מה איתך? מרים את הכפפה? (לטקס, לא איגרוף...)

ארז רונן

פורסם
לפי החוק וכפי שנקע בפסיקה הפרשנות לא צריכה להיות נכונה , היא רק צריכה להיות אפשרית , וכשיש מספר פרשנויות אפשריות יש לבחור את זו המקלה עם הנאשם.

זה החוק. וזו הפסיקה.

אני קורא את מה שאתה כותב ולא מצליח למקם את זה בתאור המקרה. ברור שמקבל הדו"ח יבחר להציג את המקרה לפי הבנתו אך האם אני, שניתפסתי על 160 קמ"ש יכול לטעון בבית המשפט שלמייטב הבנתי התמרור 100 התייחס למיילים ולכן נסעתי במהירות המותרת, ומאחר ולדבריך, כיש מספר פרשנויות, יש לבחור את זו המקלה עם הנאשם, אצא זכאי?

ארז רונן

פורסם

גוזלי

כתבו והדרת פני זקן ולא עדרת פני זקן.

אם לא יבוא איזה נימוק חדש משכנע אני סיימתי את השרשור הזה ואמתין בנשימה עצורה לתוצאות הדיון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...