Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן, צחוק צחוק- מבין 3 הערוצים 10, 2 ו1- תזכיר לי מי מפעיל ערוץ HD כל הזמן בחיני חינם??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רן, אני חושב שמגיעה כאן התנצלות... :-P

http://www.iba.org.il/media/

חפשו 'מבט' 14.11

עריכה: החל מ 28:12

אני מתנצל, ה"חדשה" האחרונה שלהם היום (16/11/11) היא מה-12/11/11 טקס הזכרון של רבין...

כניראה נתנו לאחת מעובדות הקבלן עבודה פרט לעבודת נקיון, גם לעדכן סטוטס מהמחשב בבית...:wink:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רן, צחוק צחוק- מבין 3 הערוצים 10, 2 ו1- תזכיר לי מי מפעיל ערוץ HD כל הזמן בחיני חינם??

שידור ה- HD מהסמרטפונים של הבחירים, ותיראה איזה תכנים הם משדרים...שידורים חוזרים של מני פאר שעוד היו לו

שערות...וטקס ההשבעה של שמעון פרס למשרד התקשורת ...:shock:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מתנצל, ה"חדשה" האחרונה שלהם היום (16/11/11) היא מה-12/11/11 טקס הזכרון של רבין...

כניראה נתנו לאחת מעובדות הקבלן עבודה פרט לעבודת נקיון, גם לעדכן סטוטס מהמחשב בבית...:wink:

לך לשידורי הערוץ הראשון->מוקלטים->מבט

ותקבל את 7 המהדורות האחרונות ששודרו כולל זאת של 14.11

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא משתמש בוואקס ולא עושה פוליש... עצלן. המכונית נצבעה לפני תשע שנים - אבל לכל חלקי הכרום אחראי טינו. ראה כאן:

http://wp.me/pXLKy-at

פנטסטי. לא זוכר באיזה אולם תצוגה של פררים ראיתי פיניש וברק כזה. (ואומר לך את זה אחד שלא נותן חשיבות ליופי של קופסת ההסעה אםזה אוטובוס או אוטו שלי. שרוחץ אוטו פעם ב... כשבמקרה נופל על תחנת דלק שנותנת רחיצת חינם)

פורסם
סוף סוף יש תמורה לאגרה

מהאגרה שלי הם יכולים לשכוח, שיסגר כבר הערוץ העלוב הזה. מחלקים שם משכורות עתק על חשבון משלם המיסים ואיכות השידור תקוע בשנות ה-80. יש להם שם ציוד צילום לאספנים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...