Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

יש לי קאיה קרניבל 2006. הקליפס שמחזיק את החלון האחורי שלי נשבר לאחר "טיפול אלים" של מישהו שחשב שזה יצחיק אותי מאוד לראות איך פורצים בקלות לרכב שלי (לא באמת הייתי שם).

עכשיו החלון באופן טיבעי לא נסגר כמו שצריך ויש לי כניסה של מים מהגשם האחרון לתוך פנים הרכב. במוסך של קאיה אמרו לי שאין להם את החלק הזה וניתן להזמינו במיוחד (בעלות שדומה לעלות של רכב חדש...). בכל מיני פירוקיות, באיזור ראשל"צ, גם לא מצאתי ואפילו אצל זגגי רכב אין את החלק.

מצורפות שתי תמונות של הקליפס השבור ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אחד חדש או משומש.

תודה

אבי

IMAG0196.jpg

IMAG0197.jpg

פורסם

למה שלא תפרק את החלק ותדביק עם דבק מהיר? הוא נראה עשוי מפלסטיק ככה שההדבקה תהיה חזקה מאוד.

ואגב נסה גם לחפש באיביי 

פורסם

לדעתי שום סיכוי שדבק מגע או משהו בסגנון יחזיק שמה, אולי במקרה הטוב יחזיק אפקוסי לכמה ימים ואני מניח שגם הוא יישבר לבסוף. לדעתי תיהיה חייב להחליף את החלק בסופו של דבר.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

חיפוש באי ביי העלה חרס (יש מצב שאני לא יודע איך החלק נקרא ובגלל זה לא מצאתי).

על דבק אפוקסי כבר חשבתי והתייעצתי עם מישהו שמתמצא בתחום וגם לטענתו, בגלל שזה חלק שזז, הדבקים שיש לא ממש יחזיקו לאורך זמן אלא רק כפתרון זמני.

בכל מקרה, אני מעדיף להחליף את כל היחידה מכיוון שאני לא רוצה שבאמצע נסיעה הדבק לא יחזיק מעמד והחלון יפתח ויתלש (כן, תיאור של קטסטרופה אבל אפשר).

תודה לכל המגיבים והעוזרים.

אבי

פורסם

מה העלות של החלק המקורי?

מצאתי לך אולי משהו מתאים באתר החלפים של קיה:

Side glass, Retainer Left

Quantity: 1

Glass nothing.gif

Make: Kia

Model: Sedona

Model Year(s): 2006

List Price: $529.38

הייתי ממליץ לבקש תמונה של החלק או תאור יותר מדוייק לפני שמבצעים הזמנה!

פורסם

תודה,

אבל נראה לי שהעלות גבוהה מידי. בכל מקרה שלחתי להם מייל עם התמונות שפירסמתי כאן ונראה אם יחזירו אלי.

בינתיים, אני ממשיך לחפש פתרון.

אבי

פורסם

על-פי התמונה, זה אותו החלק שדניאל הפנה אותי אליו. אחרי התשובה שלהם אני אדע עם הוא אכן רלוונטי.

בכל מקרה, אני מעדיף פתרון מקומי ולא מחו"ל.

• תוכן חדש...