Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים, סביב 42K ק"מ, נדלקה הנורה הכתומה בצורת מנוע, שמתריעה, אם הבנתי נכון, על בעיה בטיפול בגזים הרעילים שנפלטים מהמנוע. במקביל, מערכת ה-cruise יצאה מפעולה.

השארתי את המכונית במוסך, וביקשתי כבר לעשות טיפול 45K קצת מוקדם.

שלשום (אחרי שבועיים, כאמור), שוב נדלקה אותה נורה.

הלכתי למוסך, והם הסבירו לי שבגלל שהדלק בארץ אינו באיכות גבוהה, הממיר הקטליטי מזהיר ומתריע על פליטת גזים רעילים, למרות שאין שום תקלה. הם אמרו לי שהם עשו עדכון לתוכנה, ושהכל יהיה בסדר :-P.

האם מרחו אותי וסיפרו לי סיפורים, או שבאמת עשו את מה שנכון למכונית שלי?:?

עדכון התוכנה משמעותו שמאפשרים לממיר להיות יותר פרמסיבי ברמת הגזים הרעילים שהאוטו פולט?

בעצם יש בעיה, אבל במקום לטפל בה, מטפלים בנורת האזהרה, שלא תדלק?

תודה

פורסם

פשוט תלך למכון רישוי יש להם מכשיר שבודק את כמות הגזים שנפלטים.

מבחינת המכונית שלך שום בעיה לא תגרם בעקבות פליטת גזים מוגברת.

במידה ונפלטים יותר גזים מהמותר לא תוכל לעבור טסט.

פורסם

באיזה מוסך היתה אם אפשר לדעת?

אם אתה מאיזור הצפון אני יכול להמליץ לך על מוסך סובארו "מישל" בחיפה, והוא הכי תותח בבדיקות וטיפולים ולא ימרחו אותך, בטוח.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אכן קיים עדכון תוכנה לתקלת ממיר קטליטי לדגם רכב זה.

אם זה בוצע ועדיין התקלה חוזרת יתכן כי באמת הממיר קטליטי אינו תקין ודורש החלפה.

• תוכן חדש...