Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג 195*65*15 פורד פוקוס 08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

הגיע הזמן להחליף את זוג הצמיגים האחוריים אצלי ברכב, גם כי הטסט קרוב וגם כי הם כבר דיי סדוקים וסתם חבל להסתכן.

קיום מורכבים לי 4 של חברת ברייג'סטון, האם להמשיך להיות עקבי למרות שהם דיי יקרים או שאפשר להשתמש במותג אחר כמו מה שהמליצו לי (דנלופ או קלבר) מה דעתכם בנושא.

כמו גם מה אמור להיות גיל הצמיג החדש (סיכוי שהוא יהיה משנת 2011 נמוך) אז מה המקסימום שרצוי לקנות שאחריו זה יחשב כבר לישן.

תודה

פורסם

תודה חברים על התגובות.

בסופו של דבר שמתי 2 צמיגים של קלבר במחיר של 370 כולל מעמ ועבודה לצמיג.

את העבודה עשיתי בפ"ת, קריית אריה אצל "צמיג ישיר" אנשים נחמדים שתיקתקו את העבודה.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את השבוע אבל השנה היא 2011 אם אני לא טועה איפשהו ברבעון הראשון של השנה. סבבה, לא?

והקוד הוא H לא V. בדקתי גם ברישיון וגם עם עוד כמה אנשי מקצוע, אין ממש חשיבות לטסט אם זה H או V.

פורסם
אני לא זוכר בדיוק את השבוע אבל השנה היא 2011 אם אני לא טועה איפשהו ברבעון הראשון של השנה. סבבה, לא?

והקוד הוא H לא V. בדקתי גם ברישיון וגם עם עוד כמה אנשי מקצוע, אין ממש חשיבות לטסט אם זה H או V.

שואל שאלה ועושה את ההיפך מכל מה שאמרו לך, אז למה לשאול ?

פורסם
מי אנשי המקצוע ששאלת אותם ? שנדע לא להתייעץ איתם .

אם יכשילו אותך בטסט או בבקורת דרכים , אל תבוא בטענות .

למעשה כל פנצ'רמאכר הוא "איש מקצוע" שינסה לבלבל אותך.

כשאתה בא להחליף צמיגים חשוב להתעלם מכל ההמלצות של הפנצ'רמאכר אלא לבוא כשאתה יודע לבד בדיוק מה אתה רוצה.

הרי תמיד יגידו לך משהו כמו "בשביל מה אתה צריך מישלין/גודייר, מה יש לך ג'יפ??? תקח סיני", לפחות זה מה שאמרו לי. בא לי להקיא עליהם.

פורסם
שואל שאלה ועושה את ההיפך מכל מה שאמרו לך, אז למה לשאול ?

אל תקח את זה אישית נחום, וגם לא עשיתי ההפך. כמו שהתייעצתי עם אנשים כאן התייעצתי עם אנשים אחרים בסופו של דבר עשיתי את מה שעשיתי ואני שלם עם זה.

לא צריך להעלב/להתעצבן או להקניט כל אחד שאתה עונה לו מכל הלב אבל בסופו של דבר לא הולך עם דבריך.

ברישיון הרכב רשום מה מידות הצמיג, אין זכר לשאר הקודים והאותיות.

תודה מראש לכול העונים ובקרוב יש לי טסט אני אעדכן אותכם.

חג שמח

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מי אנשי המקצוע ששאלת אותם ? שנדע לא להתייעץ איתם .

אם יכשילו אותך בטסט או בבקורת דרכים , אל תבוא בטענות .

היי איילצבי, רק רציתי לעדכן אותך שלפני כשבועיים נגשתי לבצע את הטסט השנתי לרכב ולא היתה לי שום בעיה עם הקוד v או H לאחר הטסט ניגשתי לאחד הבוחנים ושאלתי אותו לגבי זה, סתם לידע כללי.

הוא אמר לי שהם שמים לב/דגש רק לאחידות המידות של הצמיג ברישיון ובפועל, בנוסף אם הקוד הוא לא מהירות נמוכה והסביר הם גם יכשילו על זה.

בגדול אין מניע לשים H במקום צמיג V.

אחלה שבוע

• תוכן חדש...