Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שקראתי בערך 10 עמודים בפורום סוף סוף הבנתי את מה שרשמו כל-כך הרבה אנשים - צריך לפרט מה רוצים כדי שהייעוץ יהיה מתאים.

יש לי היום טויוטא קורולה שנת 2002.

* אני רוצה להשתדרג לשנתון גבוה יותר - 2009 ומעלה.

* הרכב אמור להתאים לזוג+ילד

* סגנון נהיגה - כל שבוע יש בין 3 ל-4 נסיעות מתל-אביב לרחובות וחזרה, נהיגה רגועה יחסית.

* רכב קומפקטי ומרווח (לא מחפש רכב מיני/סופר-מיני).

* אני מחפש רכב שקט בזמן נסיעה (בתא-הנוסעים).

* גיר נורמלי ותחזוקה שפויה.

* צריכת דלק טובה.

* בעדיפות - רכב שישמור בתקווה את ערכו.

* עד 80K

למרות שאני יכול להשקיע יותר וללכת על רכבים חדשים זה מרגיש לי בזבוז כסף ולכן אני מחפש משהו בסכום המדובר.

אשמח להמלצות, נאבדתי בין כל האפשרויות....

תודה

ערן.

פורסם

שלום,

זו אופציה רלוונטית. האם יש שנתון מסויים מומלץ?

אשמח לשמוע על רעיונות נוספים למעט קורולה.

תודה!

ערן.

פורסם

משפחתיות קומפקטיות שכדאי לשקול: יונדאי I30, טויוטה אוריס, פיאט בראבו וקיה סיד.

לבראבו ירידת ערך הגדולה ביותר אך יחד עם זאת היא הכי מאובזרת מבין הארבעה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
למה לא שוב קורולה?

קורולה מומלץ מ-2009.

אוריס בתקציב הזה עם גיר רובוטי - לא ממש מומלץ.

יונדאי i30/קיה סיד רלוונטיים משנת הדגם 2008 ואילך.

גם קיה פורטה 2010 מליסינג באה בחשבון בתקציב הנ"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתקציב שלך אפשר להשיג רכבים משפחתיים מחברות השכרה, בשנתונים גבוהים למדי.

מדובר על רכבים כמו פורד פוקוס, מאזדה 3, קיה סיד, יונדאי I30 וכו'.

יצא לי לראות באתר של AVIS בתקציב שלך, רנו לוגאן עם 37K על השעון - זה למשל רכב פשוט מאוד לתחזוקה והוא יהיה מבוקש תמידית בגלל צורת הסטיישן שלו.

פורסם

שים לב שב-2009 יש שני סוגים של קורולות, אוטומטיות רגילות ורובוטיות. הרובוטיות כמובן זולות יותר. בכל מקרה התקציב מעט גבולי לקורולה 2009 מליסינג אבל בגדר האפשרי.

אופציות נוספות שנכנסות במסגרת התקציב והדרישות הן יונדאי i30 או פורד פוקוס.

פורסם

הי,

תודה על התגובות :)

בדקתי קצת את הרכבים שהמליצו לי פה.

בנוגע לקיה פורטה - הבנתי שיש בעיה של קפיצים, נסיעות בדרכים עירוניות גורמות להקפצה של כל הרכב בצורה מוגזמת (שיבושים בדרך)

טויוטה אוריס - הבנתי שלפני שנת 2010 היא משווקת עם תיבת הילוכים רובוטית שגורמת לנוחות נסיעה בינונית.

פיאט בראבו - תיבת הילוכים רובוטית מצמד יחיד, לפי מה שקראתי פחות עממית.

I30 היה לי בזמנו וסך הכל הייתי מרוצה.

1. באיזה שנים יצאו דגמים של i30 (בשנים שבין 2008 עד היום)

2. האם המגמה של רכב זה היא לשמר את ערכו בין השנים?

3. ראיתי ששנת 2008 מוכרים בממוצע בין 60 ל-70 כאשר שנת 2009 בין 70 ל-90. האם יש העדפה מבחינת השנתונים?

ערן.

פורסם

לגבי הקיה, הבנת לא נכון האוטו דווקא נוח ונעים לנסיעה בדרכים משובשות, דווקא היונדאי קופצנית יחסית ופחות נוחה.

אני רכשתי I30 לפני קצת יותר מחודש ובעבר היו לי 2 כאלה כרכב מהעבודה. גנוע למחירים תעשה הפרדה בין רכבי ליסינג שנמכרים בכ-65 אלף שקלים לשנתון 2008 ו-75 עד 80 ל-2009. הדגמים הפרטיים במידה ומדובר ברכב שמור נמכרים קרוב מאוד למחירון והם מאוד מבוקשים. אין הבדלים גדולים בין השנתונים אבל רצוי להעדיף 2009 עקב שינויים שנעשו בהרכב השילדה ועזרו לרכב להשיג 5 כוכבי ריסוק במבחן חוזר לאחר שבראשון היא קיבלה 4. הרכב זריז וחסכוני יחסית, אצלנו מגיע ל-12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת וללא הקפדה על נהיגה חסכונית. תא הנוסעים מרווח ומורכב היטב.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

הייתי מוסיף את הלנסר 1500.

יש לי אותה כבר למעלה משנתיים וכ 50000 ק"מ. רכב שעונה על כל מה שאמרת, כולל גיר מהסוג הישן והטוב. יש לו גם איזופיקס וביטול כרית באמצעות מפתח בתא הכפפות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...