Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דוגמאות קונקרטיות (לא מומצאות, בבקשה) של מקרים בהם בארץ הציעו לכם מחיר מסוים על חלפים לרכב (לא טיפולים/שעות עבודה - חלפים בלבד) והמחיר נראה לכם גבוה בצורה מוגזמת, אז בדקתם ברשת (איביי וכדומה) והצלחתם לרכוש את אותו הרכיב (לא משהו חליפי!) במחיר זול משמעותית כולל משלוח ומיסים.

דוגמא שלי: קלאץ' למיאטה NC עולה אצל דלק מוטורס כ-3200 שקלים כולל מע"מ. אותו קלאץ' אפשר להשיג בארה"ב בכ-250$ ולשלוח ארצה כולל מיסים בעוד נניח 200$, סה"כ פחות מחצי מחיר.

אני מחפש גם מקרים קיצוניים יותר, למשל חיישן שבארץ עולה 1500 שקל ובאיביי עלה (חדש!) 40$ כולל משלוח, וכדומה.

נא לציין גם דגם ושנתון של הרכב המדובר וכמובן את סוג החלק.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פילטר שמן לטויוטה (כל המנועים עד 2 ליטר): בארץ: 86 שקלים כולל מע"מ, ארה"ב נע בין 4 ל 6$.

אינג'קטורים חדשים לטויוטה סטארלט 97': בארץ 1,400 לפני מע"מ לאחד + 33 ש"ח לגומיית אטימה. רבעייה חדשה ב 2008 ש"ח כולל משלוח בתוך ארה"ב וגומיות אטימה ב 60 סנט לאחת. הכל מקורי כמובן.

פלאג למנוע של יאריס T ספורט: 1.6$, מקורי.

שתי רצועות למנוע של יאריס T ספורט (אחת מזגן ואלטרנטור, אחת הגה כוח): 34$, מקורי.

כיסוי לצ'ופצ'יק של המגב האחורי (יאריס 00-06): 4$, מקורי.

גומי למגב (יאריס 00-06, מקורי!): 2$.

להמשיך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב אתה לא צריך ללכת רחוק.

יש לי ידידה שעבדה בחברה שמייבאת חלקי חילוף לרכב.

כשניגשתי לקבל הצעת מחיר לטיפול + החלפת צלחות בילום קדמיות ורפידות קדמיות ואחוריות המחיר היה כמה אלפי שקלים,

כאשר המחיר לחריטת צלחות בילום ולא החלפתם במוסך הגיע ל 400 ש"ח.

הידידה שלי סיפקה לי את כל החומרים בפחות מחצי [שלא לדבר שצלחות בילום חדשות אצלה היו עולות לי 400 ש"ח ].

לצערי פיטרו אותה ממקום העבודה וכרגע אני אהיה חייב לחזור לאופציה היקרה של מחירי חלפי המוסכים. :cry:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לכן אני מבקש מקרים ספציפיים של חלק שכן אושר להכניס ארצה, עם סכומים כמה שיותר מדויקים.

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פלאגים אירדיום של B4, מחיר מחירון של היבואן בארץ, להחזיק חזק, 200 שקל לפלאג! (לפני התמקחות וכו)(לפני שנה)

מאיבאי אפשר להביא 4 פלאגים ב60 דולר כולל משלוח.

כנל פילטר שמן, בארץ לוקחים 80 שקל וצפונה כשבחול זה עולה כמה דולרים.

פילטר אוויר מקורי בארץ רוצים 200, בחול עולה סביב ה 60 שקל.

הרשימה עוד ארוכה, לא חסר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

רוני, הנושא לצערנו הועלה כמה פעמים בפורום, תתחיל בתר'ד של ליאור ברוך.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

וישר אחורי גרנדה פונטו בארץ נמכר רק עם כל הזרועה 480 ש"ח כולל מע"מ

Ebay של בוש 89 ש"ח כולל משלוח לא נעצר במכס

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

זוג צלחות בלמים קדמיים של סיאט איביזה 99-02 תחליפיות מאושרות יצרן - 247 ש"ח (במוסך מורשה) מקוריות עולות כ100 ש"ח יותר. באיביי ניתן לקנות דיסקים של ברמבו לדוגמא ב47 דולר (168 ש"ח בערך) לא כולל משלוח. (ואני מדבר על הפשוטים ולא על המחוררים או המחורצים שמשפרים מאוד את כושר הבלימה ולכן עולים בהתאם)

זוג רפידות בלמים TRW קדמיות לסיאט איביזה 99-02 טיפה יותר מ-200 ש"ח בירוחם-יחזקאל (בצ'מפיון כמובן יותר יקר). באיביי זוג עולה מעט פחות מ19 דולר לא כולל משלוח.

משאבת מים סיאט איביזה 99-02 באזור ה350 ש"ח לא כולל אלמנטים במוסך מורשה יבואן, 245 ש"ח בירוחם-יחזקאל, ובאיביי זה נע בין 43 דולר ל67 דולר (155-240 ש"ח) כמובן לא כולל משלוח.

לא חסר לי דוגמאות, אני אקפוץ מתישהו לצ'מפיון ואקח מהם הצעת מחיר על כמה חלפים מסויימים שהחלפתי לא לפני זמן רב כמו מצערת, קויל, וחוטי הצתה ואעדכן =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

לרוב, בחלקים שעולים בארץ מעל 1K-2K ש"ח, האפשרות של ייבוא מחו"ל הופכת למשתלמת - על אף הסיכון שבמכס ועלויות משלוח גבוהות.

בחלקים של עשרות או מאות שקלים הייבוא מחו"ל הופך, בחלק מכובד מהמקרים, לבעל סיכון גבוה ולעיתים גם לא משתלם (או אפילו יקר יותר ממה שקונים בארץ).

ברוב המקרים, השוואה של המחירים 1:1 אל מול מה שקיים בארץ מראה לנו שבאירופה\ארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. המשלוחים מאירופה וארה"ב יקרים והופכים את המוצרים הקטנים (עשרות\מאות ליש"ט\דולרים) ללא משתלמים לייבוא בחלק גדול מהמקרים (שוב, תמיד יהיו מקרים יוצאים מן הכלל, אבל זה חלק מהמציאות).

בהמשך למה שכתבתי במשפט הראשון בהודעה, החלקים אליהם ניתן להתייחס בצורה כזו הם -

חלקים מכאניים: פולי מנוע, אגן שמן מנוע, מצמד (לא בכל המקרים), משאבות (הגה כח, בלימה [ABS,ESP], לחץ סולר HDI) וכו'.

חלקים אלקטרומכאניים\חשמליים: מזרקים (HDI, בנזין וכו'), סלילי הצתה (תלוי במחיר המשלוח ובמחיר בארץ), חיישנים למינהם וכו'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עוד פריט חביב: תושבות מנוע מקורית לסיאט איביזה 99-02, בארץ גם בירוחם יחזקאל וגם רון מוכרים ב400 ש"ח (מקוריות של למפורדר), במורשה יבואן ככל הנראה המחיר מן הסתם רק עולה.

בחו"ל מצאתי את האתר הנ"ל: http://seekpart24.com/search?am=seat&c=100538&s=lemfoerder&lp=2

בין 51-57.6 יורו (255-285 ש"ח) כתלות במיקום התושבת (ישנן 3 תושבות למנוע הנ"ל, ימין ושמאל בחלק האחורי וקדמית מרכזית)

ראוי לציין שלמפורדר הן אולי התושבות הכי איכותיות שיש, ויש לא מעט תחליפיות זולות יותר מהן בהרבה:

http://seekpart24.com/search?am=seat&as=ibiza-iii-6k1-99&c=100538

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

הנה כמה מהזמן האחרון

הרכב הוא אאודי a4 משנתון 99

טמבון מקורי קדמי לאאודיs4 נתבקשתי לשלם 17000 לפני מעמ

בעוד באיביי הוא עולה אלף דולר כולל משלוח לארץ

צינור לחץ שמן להגה כח - בחברה 2300 לפני מעמ

נקנה באיביי חדש ומקורי בעלות של 70 דולר לפני משלוח

ברגי דיפרנציאל עולים בחברה 1300 לפני מעמ נקנו דרך

פלגווין (מקוריים ) ב100 דולר לפני משלוח

סט זרועות מתלה עלות בחברה כ3700 לפני מעמ לכל צד

נקנו באיביי מקוריות ב350 דולר לפני משלוח

תושבת טמבון אחורי מקורית עול בחברה 580 שח לפני מעמ

נקנה באיביי ב50 דולר (מקורי וחדש )

הבאתי לחבר , גריל תחתון שמאלי לאאודיs4 שנת 2006

בצמפיון המחיר היה 1500 לפני מעמ נקנה באיביי ב70 דולר

רצוי לציין שכל המחירים שקיבלתי מצפמפיון הם לפני הנחה

שהם נותנים של 5-15 אחוז

• ספונסר פורום
פורסם

מקרה מהיום,תושבת מנוע לקדילק CTS 3200,מחירה בUMI כ1940 ש"ח,בארה"ב חלק מקורי חדש עלה 92 דולר.

25744159 Engine Mount

אורן

• תוכן חדש...