Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי השכם בבוקר בשביל לראות במה מדובר, ולאכזבתי המבצע לא ממש מרגש...

קיבלתי הצעת מחיר על דגם הספורט 1.2 TSI שלוש דלתות ידנית ללא מערכת מולטימדיה, עם ג'אנט 16, ב105K על הכביש.

מישהו קיבל הצעה יותר טובה?

.I Rock, There For I Am

פורסם

לגמרי לא מרגש, במבצע הקודם הייתה לי הצעה יותר טובה מזאת...

מה שכן מרגש זה הפינת קפה שעשו שם. (בהרצליה)

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם
הגעתי השכם בבוקר בשביל לראות במה מדובר, ולאכזבתי המבצע לא ממש מרגש...

קיבלתי הצעת מחיר על דגם הספורט 1.2 TSI שלוש דלתות ידנית ללא מערכת מולטימדיה, עם ג'אנט 16, ב105K על הכביש.

מישהו קיבל הצעה יותר טובה?

כולל הוספת מחיר על צבע? כי אם כן זה בערך הנחה של עשרת אלפים ש״ח בהנחה שהמחירון ההתחלתי הוא 111,900 ש״ח

נראה לי יפה לא?

רק במועדני ״חבר״ מקבלים הנחות כאלו אם בכלל!

אני גם מתעניין רק שבאיביזה 1.2 גיר אוטומטDSG, עם 5 דלתות דגם סטייל נראה לי אלך לשמוע מחר או בשישי.

אז אם מישהו יודע פרטים על מחירים אשמח לדעת לפני. 

תודה מראש.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

עדכון קטן, דיברתי עם הסוכנות שוב וקיבלתי את אותה הצעה רק עם ג׳אנט 17 וחיישני רברס עם צג, הצעה שקיבלתי בשמחה :)

סה״כ מה שסוכם ב105k:

1.2 tsi ידני

רמת אבזור sc

עלוקה (קודן)

חיישן רברס עם צג

ג׳אנט 17

כולל אגרה וצבע מטאלי צהוב! :)

.I Rock, There For I Am

פורסם
עדכון קטן, דיברתי עם הסוכנות שוב וקיבלתי את אותה הצעה רק עם ג׳אנט 17 וחיישני רברס עם צג, הצעה שקיבלתי בשמחה :)

סה״כ מה שסוכם ב105k:

1.2 tsi ידני

רמת אבזור sc

עלוקה (קודן)

חיישן רברס עם צג

ג׳אנט 17

כולל אגרה וצבע מטאלי צהוב! :)

אני קיבלתי את ההצעה הזו-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=395267

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אני קיבלתי את ההצעה הזו-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=395267

אז תכלס אם היית מוסיף עוד כ-1500 שח היית מקבל רמת אבזור SC וג'אנטים 17, אבל עם גיר ידני.

מה שאני יודע חוץ מזה זה שעל הג'אנט 17 הם נותנים 75% הנחה (!) במסגרת המרתון, וגם מחלקים חיישני רוורס עם צג למי שקצת לוחץ...

.I Rock, There For I Am

פורסם
אז תכלס אם היית מוסיף עוד כ-1500 שח היית מקבל רמת אבזור SC וג'אנטים 17, אבל עם גיר ידני.

מה שאני יודע חוץ מזה זה שעל הג'אנט 17 הם נותנים 75% הנחה (!) במסגרת המרתון, וגם מחלקים חיישני רוורס עם צג למי שקצת לוחץ...

קיבלתי גם חיישני רוורס וצג, דגם SC לא מתאים לי מכיוון שהוא 3 דלתות!

• תוכן חדש...