Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים איתך, ומוסיף:

השנקל שלי:

ההתעסקות שלך לא תיגמר בתוספת זיכרון. אח"כ המאוורר יתקלקל, אולי הלוח אם, וכן הלאה.

אז מחליפים

במחירו של מחשב חדש היום, אתה קונה שקט ואיכות חיים אחרת לגמרי.

כן, מחלקים גנריים זולים שיתנו לך ביצועים של עיראקי מת, ויתקלקלו יום אחרי שתיגמר האחריות.

אני קניתי כזה בשבוע שעבר להורי. עולם אחר.

לא שונה בהרבה מהמחשב של פותח השירשור.

לא זוכר של מי החתימה על הטעם הרע של האיכות הנמוכה שנשאר, אבל ההנאה בלעבוד על מחשב נורמלי, שווה לטעמיאת ההשקעה הלא גבוהה שבקניה.

אני לא אומר שהמחשב שקנית רע, אבל תלוי מה אתה מגדיר כ"לעבוד על מחשב חדש"? היום כבר לא חייבים להחליף מחשב פעם בשנתיים, מחשב איכותי שמתוחזק היטב, יכול לשמש את בעליו 5-6 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולגבי זיכרון, החלטתי בינתיים לא לקנות, אלא לפרמט את המחשב ולראות אם יש שיפור. אם אני אראה שהמחשב "חושב יותר מדי" גם אחרי הפירמוט אז אשקול לקנות חדש.

אני שוב ממליץ לך קודם כל לקנות זיכרון של 1G ולהוסיף למחשב הקיים.

גם אם תפרמט את המחשב, הוא לא יהיה מהיר יותר בצורה משמעותית, כי יש לך כרגע זכרון RAM של 1G - רק מערכת הפעלה משתמשת בהרבה מזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לך כרגע זכרון RAM של 1G - רק מערכת הפעלה משתמשת בהרבה מזה.

XP לא צריך יותר מ-1GB זכרון. הרץ תוכנה שמראה את כמות הזכרון הפנוי ותראה בעצמך.

תוספת זכרון בסך הכל תגדיל את כמות הזכרון הלא מנוצל.

דני

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי עדכון.

בתיזמון מוזר המחשב של אבא שלי התקלקל (כנראה לוח אם) ובגלל שהמחשב קצת ישן (משנת 2008 פנטיום דואל-קור) בלי יותר מדי בדיקות הוא קנה מחשב חדש. הזכרונות שהיו לו הם של חברת CEON DDR2 בנפח 2 ג'יגה (שני סטיקים של 1 ג'יגה).

מה שעשיתי זה פירמטתי את הכונן הקשיח הישן שהוא בנפח 150 ג'יגה עם חיבור SATA2 והתקנתי עליו חלונות XP. התקנתי גם כונן נוסף שקניתי לא מזמן בנפח 1 טרה. החלטתי שהכונן של 150 ג'יגה יהיה רק לחלונות ושום דבר אחר אני לא מתקין עליו.

אחרי הפורמט המחשב התחיל להגיב מצויין. הוספתי לו גם את כרטיסי הזיכרון שנתרמו מהמחשב של אבא ועכשיו יש 3 ג'יגה של RAM (שניים של 512 ושניים של 1 ג'יגה). המחשב טס! :-D

בהתחלה המחשב סירב לקבל את הזכרונות החדשים ועשה ציפצופים בהדלקה כסימן שבכלל אין זיכרון. התחלתי לחפור באינטרנט ומצאתי כמה אנשים שטענו שהזכרונות של CEON לפעמים עושים בעיות בחלק מהלוחות אם וכבר רציתי לוותר עליהם, אבל כשסידרתי אותם במקומות אחרים אז המחשב קיבל אותם.

מסקנה שלי שהפורמט עשה שינוי רציני. יכול להיות שאם לא היה נופל לידי זיכרון 2 ג'יגה נוסף אז לא הייתי קונה ומסתפק בפורמט.

• תוכן חדש...