Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורמולה,

אפשר לבצע תשלום באמצעות הטלפון בכרטיס דיירקט?

אני פשוט לא רוצה לחכות לרגע האחרון,ואני עובד בשעות שהמוקד פתוח כך שאין סיכוי שאני אדבר איתם ואהיה מול מחשב באותו זמן ואני ממש מעוניין להשתתף :)

כן אבי ניתן, צור איתם קשר התהליך לקוח מספר דקות בודדות.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם ,

נרשמתי כבר מזמן , וגם קבעתי כבר יום מיונים להגיע אליו (לפני שבוע קבעתי) ולא קיבלתי למייל או מהמוקדנית אישור או קוד שאכן נרשמתי.

שקבעתי יום לבוא למיונים(18 לספטמבר) המוקדנית אמרה שקוד ישלח למייל שלי עם פרטים נוספים על אותו יום.

כבר עבר שבוע ואין את אותו המייל שהמוקדנית דיברה עליו , אפשר פרטים בעיניין?

יוני צור בבקשה קשר עם המוקד ב-3837*, יפתרו לך את הנושא במקום.

בודק גם בדואר הזבל לפני אולי זה התקבל לשם.

פורסם

אני מעלה את השאלה שוב, אמרת שתיתנו תאריכים סופיים הן לטיסה והן ליום המיונים השני.

התאריכים מתקרבים מהירות וזו גם תקופה של חגים.

אברה קדברה

פורסם
אני מעלה את השאלה שוב, אמרת שתיתנו תאריכים סופיים הן לטיסה והן ליום המיונים השני.

התאריכים מתקרבים מהירות וזו גם תקופה של חגים.

התאריכים הסופיים הם בין התאריכים ה3/10-5/10 יום מיונים ב', יודעו לאלו שעברו באיזה יום הם מוזמנים.

תאריך הטיסה יהיה בין התאריכים ה-23/10-29/10 ייתכן כי ירד יום או יומיים מתאריכים אלו.

פורסם

שלום,

האם ניתן לקבל מדד לאפשרות של פתיחת יום נוסף למיונים.

כמה אנשים ממוינים ביום? שלוש "מקצי מיון ביום" זה אומר מאות בכל מקצה אם נרשמו אלפים.

אני יודע שאני יכול לקבל את הכסף חזרה אך לא למטרה זו אני שואל כמובן.

אני מוכן לשלם גם פי 3 כדי שיהיה יום נוסף שאוכל להשתתף בו.

פורסם

שלום.

אני נרשמתי ליום המיונים בידיעה שאני הולך להיות בחו"ל עד ה-21 לחודש. באתר הרשמי היה רשום שהמיונים ימשכו כשבוע ולא שלושה ימים ולכן לא חשבתי שתהיה בעיה.

בבקשה תפתחו יום נוסף ב-21 או ב-22 כדי שאני ואנשים כמוני שנרשמו ולא יכולים להגיע בשלושת הימים הראשונים נוכל להשתתף.

ברור שאם לא יפתחו ימים נוספים בסופו של דבר אז אני ארצה את הכסף בחזרה, אבל אני באמת מעדיף שכן יהיה יום נוסף.

תודה, יוסי

פורסם
שלום.

אני נרשמתי ליום המיונים בידיעה שאני הולך להיות בחו"ל עד ה-21 לחודש. באתר הרשמי היה רשום שהמיונים ימשכו כשבוע ולא שלושה ימים ולכן לא חשבתי שתהיה בעיה.

בבקשה תפתחו יום נוסף ב-21 או ב-22 כדי שאני ואנשים כמוני שנרשמו ולא יכולים להגיע בשלושת הימים הראשונים נוכל להשתתף.

ברור שאם לא יפתחו ימים נוספים בסופו של דבר אז אני ארצה את הכסף בחזרה, אבל אני באמת מעדיף שכן יהיה יום נוסף.

תודה, יוסי

יוסי וג'ון ששאל זאת קודם לכן, אנחנו עושים מאמצים לפתוח עוד ימי מיוניום וייתכן אפילו כי יום או יומיים לפני יפתח עוד יום, אנחנו באמת עושים הכל למען זה כי כמוכם ישנם עוד רבים, זה תלוי במפר גורמים מלבד תוספת הרשמות ואנחנו מקווים שנפתח לפחות עוד 2 ימי הרשמות, אעדכן ברגע שאדע.

פורסם
הי, שוב אני

האם אני יכול להשתתף ביום המיונים למרות הבעיה הרפואית הפוסלת אותי מהשתתפות במירוץ עצמו (ראיה בעין אחת)?

תודה

אהלן guyst,

מכיוון שיש בעיה להכניס אותך למירוץ עצמו וראיתי שאתה מאוד רוצה להגיע ולהשתתף ביקשתי שיתנו לך כרטיס בחינם ליום המיונים, בועז מפיק האירוע נענה לבקשתי ונשמח לארח אותך ביום המיוניום.

שולח לך הודעה בפרטי על מנת שתעביר לי את פרטיך להרשמה.

תהנה והמון בהצלחה

פורסם

פורמולה ישראל,

אני לא יודע את השם שלך אבל מגיע לך שאפו גדול על העניין שסידרת לבחור עם הבעיה הרפואית.

כל הכבוד!!

• תוכן חדש...