Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי פיגו 205 עוד שבוע עד הטסט כרגע אני נוסע על הרכב אני ממש לא מתכון להכנס עם הרכב לטסט תוך שבוע הוא נכנס לגירטה.

מה שקורה עכשיו שאני ממש לחוץ לקנות רכב, לפני הטסט סך הכל שבוע (לא הרבה זמן.)

התקציב שלי לא גדול מידי 52 אלף,

אני מחפש רכב לא גדול מידי (לא משפחתי)

עד 1600 סמק

גיר אוטמט

והכי חשוב שיראה טוב .

אני לא נוסע הרבה 10000 KM בשנה

עד עכשיו חיפשתי 3 mazda הקצר 5 דלתות 2004 \2005 ראיתי 3 רכבים ומאוד התכזבתי כולם נראו מאוד לא טוב

מבחינה קוסמטית מכות ,סריטות , קלופי צבע , מוזר שבמודעה צוין "מצב מצוין ללא תאונות "

וזה עוד לפני בדיקה לפני קנייה

אני חושב שהגעתי למסקנה שלמצוא מאזדה 3 שמורה במצב טוב זה לא יקרה בתקצייב שלי, (אני טועה? )

השאלה שלי בעצם איזה עוד רכב יכול להתאים לי ,

מאוד אהבתי את הצורה של המאזדה 3

חשבתי ללכת בכיון של פיאט פונטו גראנדה 2008 שהיא נכנסת לתקצייב שלי

אבל אני מאוד לא אוהב את הצורה שלה ..

איזה עוד אופצוית יש לי ?

אני ממש אובד עצוות מבקש עזרה דחופה תודה מראש.

כל הצעה תתקבל בברכה .

פורסם

בפונטו אתה תסבול מהגיר הרובוטי.

שווה לבדוק בחברות הליסינג יונדאי I30 שנת 2008. בהגדרה, היא רכב קומקטי.

אני לא בטוח אם היא נכנסת בדיוק לתקציב שלך, אבל זו אופציה ששווה לבדוק.

פורסם
אני אשמח לעוד רעיונות לרכבים בבקשה.

בדקתי קצת על "גיר רובוטי " ונשמע כמו משהו שלא כל כך נוח

נראה לי שאני ירד מהפיאט לא נראה לי שאני יסתדר עם זה הבנתי שגם יש הרבה בעיות עם זה

מה אתם אומרים על יונדאי גטס?

אישית לא מתחבר לצורה שלה

פורסם

בוא תגדיר מה בדיוק אתה רוצה זה שהפונטו מכוערת בשבילך לא אומרת שהיא לא יפה לטעמי.

יופי זה בעייני המתבונן, מה חשוב לך באמת שיהיה אוטומטי ומרכב האצב'ק וזהו ? (3/5 דלתות)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מה אתם אומרים על יונדאי גטס?

אישית לא מתחבר לצורה שלה

יש איזה מיליון שרשורים על יונדאי גטס בפורום ויש גם את העמוד של יונדאי גטס בקטלוג הרכב שלנו שמרכז את חלקם. תבדוק ותדע מה אנחנו אומרים עליה.

יש עוד רכבים קטנים שיכולים להתאים לך - רנו קליאו, פיג'ו 206, דייהטסו סיריון, סקודה פאביה, סיאט איביזה ולמעשה כמעט כל סופר-מיני מודרנית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבריים עדיין מחפש בכל הכוח.

חשבתי על טויוטה יאריס סול 1300 אוטמט 2005

מה אתם אומרים על הדגם הזה ?

לפי הביקרות נשמע כמו קנייה בטוחה למרות שהוא לא שיא היופי.

שוב תודה

פורסם

מאזדה 3 5 דלתות נכנסת לקטגורית המשפחתיות והיא דיי גדולה יחסית לשאר הרכבים שהציעו לך פה

בתקציב הזה יש הרבה רכבים השאלה היא איזה טווח שנים אתה מעוניין או שזה לא משנה?

יש את הדוגמאות ש Tzvika-Pick אמר

השאלה שלי היא אתה מחפש רכב שיהיה יפה או רכב שיהיה טוב ופחות יפה?

ויש דרך יותר פשוטה תבדוק איזה רכבים מוצאים חן בעיניך תרשום פה את הדגמים ותקבל חוות דעת על הרכבים האלה

כמובן שאתה יכול גם לעשות חיפוש בפורום ולקבל הרבה מאוד תוצאות לכל רכב לא נראה לי שיש רכב שלא דיברו עליו פה

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

מה קורה לגבי פולקסווגן ?

שמתי לב שלא מדברים \ ממלצים עליו בפורום ..

מאיזה סיבה ?

ומה לגבי הטיוטה יאריס?

פורסם

על איזה פולקסוואגן? על דגמים ספורטייבים של פולקסוואגן דווקא ממליצים די הרבה.

טיוטה יאריס יקרה מאוד יחסית לשנתון שלה, עסקה לא מאוד משתלמת לאור העובדה שהסיריון חולקת איתה מכלולים (מנוע, גיר) ועולה פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ביחס לסריון היא יקרה אבל היא מאוד שומרת על הערך שלה והמחיר של יארייס שומר למחיר של מאזדה 3 והמזדה המחירון שכה יורד משמעותית

• תוכן חדש...