Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביציאה מתחנת דלק, היה רכב תקוע שהחזית שלו "פלשה" לתוך הכביש. בנסיון לעקוף אותו (תו"כ השתדלות להיכנס מעט ככך האפשר לנתיב הנגדי) שפשפתי לו ת'פגוש. אצלי יש 2 שריטות קטנות, ואצלו אחת על הפגוש.

הוא ביקש שנחליף פרטים, אז החלפנו טלפונים, שמות ומס' רכב. הוא ביקש את מס' הפוליסה שלי ונתתי לו, אך כשביקשתי את שלו הוא אמר שאין לו אותה כי הרכב אינו שלו (זה רכב של חברת מזגנים).

האם החלפת הפרטים התנהלה כשורה? שאלתי את אבא שלי והוא אומר שחבל שלא לקחתי את מס' הפוליסה שלו, ליתר בטחון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לך את שם הנהג, מספר הרכב, ואת הטלפון שלו? תתקשר ותשאל אותו. תשלים את הפרטים. ליתר בטחון הקלט את השיחה.

כמו כן, אם מדובר בשתי שריטות (נשמע כמו משהו ממש מינורי) אני לא חושב שהוא יערב ביטוח.

ולדעתי נהגת כשורה.

שבוע טוב, וחודש טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתקשר אליו מחר. תודה.

{וכן, מדובר בשתי שריטות זניחות לחלוטין}

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

העלילה מתפתחת:

היום סוכן הביטוח של הברנש התקשר אלי, והציע שנסגור את העניין ביננו, כי מאחר והנזק אינו מגיע להשתתפות העצמית, אין מה להפעיל ביטוח. התקשרתי אל הבחור, והוא אמר לי שהנזק הוא 1000(!!!) ש"ח ושמחר הוא רוצה לנסוע למוסך לראות מה לעשות. באותה נשימה הוא אמר שיש לו מוסך ליד הבית (בכפר ערבי) שהוא מטפל בו, או מוסך בתלפיות. מאחר ואין לי חשק להסתובב בכפרים למינהם, אמרתי לו שיבוא לתלפיות.

יש לי הרגשה שהוא מנסה לשחק מלוכלך ואשמח לעצות כיצד להתמודד איתו.

מצ"ב תמונה2011-07-31%25252016.19.14.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מצ"ב סכמה של האירוע:

הרכב שלו נתקע בצומת, ותו"כ עקיפתו ונסיון לא להיכנס לנתיב השני (היה מלא בתנועה) השתפשף לו הפגוש, ולי דלת ימין אחורית.

%2525D7%2525A1%2525D7%25259B%2525D7%25259E%2525D7%252594.png

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפי מה שאתה מתאר אתה האשם בתאונה (כן תאונה). תגיד תודה שהוא לא מכריח אותך להפעיל ביטוח.

לדעתי תסגור את זה איתו בדיוק כמו שהוא אמר, צביעת פגוש עולה כסף, אמורים לצבוע את כל הפגוש, אי אפשר לצבוע רק את החלק

המשופשף כי אז רואים הבדלים בצבע. הכל תלוי איפה הוא צובע וזה בטח יכול להגיע ל 1000 שקל אם זה צבע מיטלי ובמוסך מקצועי.

פורסם

אתה לא חייב להסכים למחיר של 1000 ש״ח,אתה יכול לקחת את הבחור לפחח באיזור שלך,כמובן שמדובר על פחח מקצועי ולא אחד שמתקן בגינה אחורית בביתו.

אבל כמובן התיקון צריך להיות לשביעות רצונו של בעל הרכב......

קרה לי מקרה דומה משהו פגע לי בפגוש הקדמי אם שריטות יותר רציניות,התיקון הסתכם ב 300 שקלים חדשים

היות שהרכב שאתה פגעת זהה לצבע הרכב שלי (סיוויק שחור מטאלי) אין מצב שהתיקון יחרוג ל 1000 שקלים

תנסה להגיע לפשרה שאתה לוקח אותו למוסך שלך,שיתקן לשביעות רצונו..... כמובן על תשכח לדרוש ממנו הסכם לאי תביעות עתידיות וכמובן תציין את הסכום התיקון

פורסם

תודה רבה על העצות. כשהוא יתקשר אני אקבע איתו למוסך שאני מכיר (כן, מוסך טוב. גם אם זו אשמתי אני מעוניין לצאת הוגן ולא לתחמן) ואראה מה "הנזק".

בעריכה: דיברתי עם המוסכניק, והערכת התיקון שלו היא 600~ ש"ח (לצביעת כל הפגוש).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תודה רבה על העצות. כשהוא יתקשר אני אקבע איתו למוסך שאני מכיר (כן, מוסך טוב. גם אם זו אשמתי אני מעוניין לצאת הוגן ולא לתחמן) ואראה מה "הנזק".

בעריכה: דיברתי עם המוסכניק, והערכת התיקון שלו היא 600~ ש"ח (לצביעת כל הפגוש).

יש סיכוי שהנזק היה פחות מ 600 אבל בכל מקרה כבר יש לך חיסכון של 400 שקלים

עריכה:זאת לפני שהפחח ראה את הנזק, בגלל זה אני אומר שהתיקון יכול לעלות פחות

עוד דבר אם הבחור מסרב אז יש מצב שהוא הגיע אם בעל המוסך שלו להסדר ״לחלוב״ אותך כך זאת בחשבון

• תוכן חדש...