Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2002 1600 אוטומט לפני כמה זמן נדלקה לי נורת הABS.. החלטתי לבדוק את העניין ולנסות למצוא פתרון והמקום הראשון שהלחתי אליו זה הגלגלים אחרי שהורדתי אותם אז ראיתי שהחיישן השמאלי הלך לעולמו כי הראש היה עקום לגמרי והמגנט שנמצא בין שתי שיניי ברזל פשוט מרוסק כמובן שהורדתי את החיישן ועל הדרך גם חיפשתי את הסיבה שהראש התעקם ככה ואז גיליתי שיש את הדיסקית המחוררת הזאת שיושבת מאחורי הדיסק (החיישן חיצוני לא פנימי) זאת שיושבת על הנאבה הייתה עקומה ניסיתי ליישר אותה בכל מני דרכים בסוף הצלחתי.. ובטח תגידו למה לא הורדתה את הנאבה וזהו.. אז יכולתי לעשות את זה אבל לפי מה שידוע לי אם מורידים נאבה אז צריך להחליף מיסב ואת זה אני לא יודע לעשות.. בכל מקרה החזרתי הכל בחזרה חיפשתי את החיישן בEBAY הזמנתי אותו עלה לי 83 שקל כולל משלוח ועכשיו אני מחכה שיגיע...

ועכשיו לשאלה אחרי החפירה - האם כשאני ישים את החיישן החדש אני צריך לאפס את המחשב על ידי ניתוק המינוס על מנת שהוא יקבל את החיישן או שאין צורך?

תמונה של החיישן - 1J0927803.jpg

פורסם
יש לי סיאט איביזה 2002 1600 אוטומט לפני כמה זמן נדלקה לי נורת הABS.. החלטתי לבדוק את העניין ולנסות למצוא פתרון והמקום הראשון שהלחתי אליו זה הגלגלים אחרי שהורדתי אותם אז ראיתי שהחיישן השמאלי הלך לעולמו כי הראש היה עקום לגמרי והמגנט שנמצא בין שתי שיניי ברזל פשוט מרוסק כמובן שהורדתי את החיישן ועל הדרך גם חיפשתי את הסיבה שהראש התעקם ככה ואז גיליתי שיש את הדיסקית המחוררת הזאת שיושבת מאחורי הדיסק (החיישן חיצוני לא פנימי) זאת שיושבת על הנאבה הייתה עקומה ניסיתי ליישר אותה בכל מני דרכים בסוף הצלחתי.. ובטח תגידו למה לא הורדתה את הנאבה וזהו.. אז יכולתי לעשות את זה אבל לפי מה שידוע לי אם מורידים נאבה אז צריך להחליף מיסב ואת זה אני לא יודע לעשות.. בכל מקרה החזרתי הכל בחזרה חיפשתי את החיישן בEBAY הזמנתי אותו עלה לי 83 שקל כולל משלוח ועכשיו אני מחכה שיגיע...

ועכשיו לשאלה אחרי החפירה - האם כשאני ישים את החיישן החדש אני צריך לאפס את המחשב על ידי ניתוק המינוס על מנת שהוא יקבל את החיישן או שאין צורך?

תמונה של החיישן - 1J0927803.jpg

תרכיב את החיישן, ותראה מה קורה,

אם הנורית נכבית כנראה שזה הסתדר,

פורסם

לדעתי, לא כדאי להתעסק במערכת הבלמים במוסך "המדרכה", אלא לגשת למקצוען.

(דברים אלו אינם תקפים, במידה והינך חשמלאי/ מכונאי רכב המוסמך לכך, אבל למען יידעו כל השאר)

תקן אותי אם טעות בידי.

פורסם

כבודו מציין בעיה במע' הבלמים שגרמה לריסוק החיישן.

אור לכך, ובמיוחד במקרה זה, יש לגשת למוסך איכותי ומורשה.

אם לפותח התרד' יש שאלות ראויות אחרות, יפתח שרשור חדש, לא לפני שיקרא את כללי הפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי בתחתית תגובתי זו.

תודה.

נעול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...