Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ברכב את וסת הדלק המקורי של הרכב, אין לי מושג עם הוא תקול או עובד, אך עלה בראשי שהבעלים הקודמים החליף אותו על מנת לעלות לחץ דלק, אז השאלה שלי יכול להיות שהוא לקח וסת מקורי של רכב אחר מקבוצת VAG הכניס אותו במקום המקורי בדיוק רק שעכשיו הלחץ דלק יותר גבוה?

כי עם זה מה שהוא עשה זה יענה לי על המון שאלות בקשר לרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש מצב שהוא נוסע עם ווסת 4 באר במקום ה- 3 המקורי

אומנם זה לא ווסת מוגדל , אבל בהחלט יכול להיות מקורי

בשנייה אפשר לוודא את זה , אם זה ווסת מקורי או כמו המקורי (כלומר של בוש ) יהיה כתוב עליו כמה באר הוא

עוד אופציה "ישראלית " זה לקחת ווסת 3 באר מקורי ולדפוק עליו עם פטיש , זה עושה אותו 3.5 באר ואת זה למישהו שלא מכיר יהיה קשה לזהות

האוטו נוסע עשיר ?

פורסם

האוטו נראה לי נוסע עשיר, כי צורך דלק ברמה גבוה, ומשיכה של ההילוכים חבר אמר שיוצא לי מהאגזוז קצת עשן עם צבע לא ברור אך עדיין זה לא אמור להיות, ופעם אחד משכתי הילוך ראשון לטורים גבוהים הכנסתי קלאץ' עזבתי גז היה באקפייר מחריש אוזניים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היום עשיתי כמה דברים באוטו ואכן היה מותקן ווסת של 4 באר, החזרתי למקורי 3 באר נראה עם צריכת הדלק תשתפר ועוד בעיות שציינתי יעלמו

• תוכן חדש...