Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כרגע בשלבי חיפוש ובדיקה של רכבים. אני מתמקד בדגמי הטורבו של שתי היצרניות.

אשמח לדעת אם ההבדל בין עלות ההחזקה של הרובר לעומת האודי גבוהה בצורה משמעותית?

בעבר החזקתי פאסאט B5 1.8T ידנית והמחירים בקונצרן ידועים לי עד לרמת הבורג, אבל, בכל הנוגע לרובר, אין לי הרבה מידע.

מצאתי אקזמפלר שמור בצורה יוצאת דופן של ה-620TI, יש כמה תיקונים קטנים שצריך לעשות, תושבת מנוע עליונה בלויה, אגזוז שעבר זמנו וזוג צמיגים אחוריים, THATS ABOUT IT.

השאלה, מהם עלויות החלפים והטיפולים השגרתיים של הרכב? והאם יש טיפולים מונעים? לרכב כבר נעשה ראש מנוע בעבר הלא רחוק.

אשמח לכל עזרה בנושא.

סוף שבוע טוב,

דוד

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חברים, זה די דחוף.

אשמח להתייחסות בנושא מבעלי רכבי רובר בפורום, ויש כאן כמה :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הרובר יכולה להיות אמינה אם טופלה נכון,קח בחשבון שדגם הטורבו ב600 הוא דגם המיוצר כולו על ידי רובר לא כמו ה2.0 הסטדנדרטי אשר מנוע על ידי מנוע וגיר של הונדה.

רובר שכזאת בישראל זאת הרפתקאה מאחר ושוק החלפים מאוד מצומצם,וזמינותם בעייתית מה שמשפיע באופן ישיר על מחירים.

Porsche 944 turbo

פורסם

אכן רובר למהדרין. הבנתי שחלפים יש ובשפע, הכל עניין של תמחור. מה שמאוד מעניין אותי וישפיע בהחלטה בין שתי הרכבים הוא ההבדל במחירי התחזוקה. רכבים מקונצרן VAG היו לי בעבר ויש שפע דרכים לתחזק במחירים הוגנים.

מה הסיפור של רובר והמרכזי ? ברמה של צ'מפיון או יקר יותר פי כמה וכמה?

Night Driver כתב:

פורסם

הופה היי ?!

Night Driver כתב:

פורסם

סליחה שאני עולה על השירשור :)

אם אתה מכיר את המחירים של פולקסוואגן פאסאט, אולי אתה יכול לפרסם בבקשה סדרי גודל של טיפולים שוטפים, קטנים, גדולים וכו' ?

אני בכיוון של A4 עם אותו מנוע 1.8T (אבל B6) , נדמה לי שהם די קרובים ל B5 שיש לך ניסיון איתה, זה יכול לעזור לי קצת להבין כמה יעלה לי להחזיק כזה רכב :)

• תוכן חדש...