Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג סיאט איביזה 06 דגם מנוע vag. את הרכב קניתי לפני חודשים וקיבלתי איתו נוזל קירור בערך חצי ליטר.

והיום הוא נגמר לי לכן אני צריך לקנות. על המיכל רשום G12 ואני יודע שכבר לא מיצרים אלה רק g12 plus. איפה ניתן לרכוש נוזל זה?

אני צריך לרוקן את כל תוכן נוזל הקירור הקיים או שאני פשוט יכול להוסיף כל פעם מהנוזל החדש?.

יש לי עוד שאלה למה חייב לשים g12 plus ולא את הנוזל שמוכרים באוטודיפו?

יש לי עוד שאלה אתמול שרטו לי את האוטו כנראה בחניה איך אני יכול להעלים את השריטות או לטשטש אותם?

תודה!

IMG_0633.jpg

IMG_0634.jpg

IMG_0635.jpg

IMG_0636.jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני לא יודע מה זה הנוזל הזה ששמת תמונה שלו.

אני ממליץ לקנות G12++ מקורי כמו בתמונה שצירפתי פה (לקנות גדול יותר,כדי למלא את המערכת 1.5 ל' לא מספיק), לרוקן את המערכת ולמלא אותו מחדש עם הG12++ מהול 50:50.

אתה יכול לקנות גם תחליפי של EUROL וכו', שבהם בד"כ באים במיכל גדול יותר ולרוב הם prediluted.כלומר כבר באים מוכנים לשימוש ולא צריך למהול.

וצריך לשים G12++ כי ככה אמר היצרן.

V5

פורסם

תודה. אני לי גם מוסג מה זה הנוזל הזה קבלתי עם האוטו.

מאיפה אפשר לקנות G12++ וכמה זה אומר לעלות?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...