Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב יותקן סט קדמי של DLS שני חלקים.

לגבי הסאב חשבתי אולי במקום לשים קופסא עם סאב גדול בבגאג' (מפאת חוסר מקום)

להתקין שני סאבים קטנים (אולי 6.5") בדלתות האחוריות עם מגבר מונו או סטריאו יעודי.

אני לא מצפה שזה יתן תוצאה דומה לסאב בקופסא בבגאג' (אלה אם תפתיעו אותי) אבל האם זה יתן סאונד טוב לבסים והאם זה שווה את הטרחה וההוצאה הכרוכה בזה?

פורסם

לא, ואפילו לא קרוב.

סאב זקוק לתיבה כדי להפיק באס.

דלתות הרכב הם הדבר הכי רחוק מתיבה שאפשר לחשוב עליו בסביבת רכב, ולייצר תיבה על פאנל הדלת עולה הרבה כסף.

יש מספיק סאבים קטנים שניתן להתקין בתיבות קטנות בבגאז', ולקבל תוצאה מצוינת.

מתחדשת*

פורסם

התקנתי בעבר שני סאבים 7 אינץ בדלתות אחוריות והתוצאה היתה מעולה

כמובן שהציוד היה ברמה גבוה [וגם ההתקנה]

אפשרי בהחלט אבל סיפור די יקר לביצוע

פורסם

אני דווקא חושב שיש סיכוי טוב במידה ובוחרים אלמנטים שיכולים לעבוד בנפח של הדלת + איטום + טבעות.

אבל עדיין זה נראה לי קצת חלש ודי יקר לביצוע.

קח בחשבון שאיטום והתקנה תעלה לפחות 2500 לא כולל הרמקולים ומגבר.

בקיצור דלת של רכב לא בנוי בשביל להיות תיבה לסאב

אבל אם אתה מתכוון להישאר עם הרכב הרבה זמן ולשמור על מראה מקורי אז ההוצאה

יכולה להיות משתלמת.

אבל תדע דבר חשוב: רמקולים ומגברים אפשר בקלות לפרק ולהעביר לרכב אחר.

איטום זה דבר שנישאר קבוע ברכב הוא אומנם לא נראה לעין אבל אתה בעצם מפסיד פה הרבה כסף

כשתמכור את הרכב.

עוד אופציה:

אפשר ללכת לאיש מקצוע כמו נגר או מתקין טוב שיבנה לך תיבה בצורה שונה

למשל לגובה או לאורך.

זה יצא לך הרבה יותר זול וכך תוכל לנצל את התא מטען בצורה טובה יותר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

על מה אתם מדברים ???:shock: סאב בדלת ... אפילו עם בידוד סופר מסיבי הוא יפרק את כל מנגנונים של דלת ,כמו מנעול ,מרים שמשות וכו'..

באיזה רכב מדובר ? אם זה סדאן אז FREE AIR במדף . אם זה הצ'בק אז או בנייה בכנף (סטלס) או בגלגל רזרבי או סאב קטן.

רומן.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל סאב אפילו אם הוא 6.5 הוא דורש די הרבה עומק התקנה משום שבדרך כלל המגנט שלו די גדול. אלא אם מדובר בסאב FREE AIR שטוח שהוא דבר מאוד יקר לדעתי אם בכלל יש חיה כזאת, בנייה מסוג זה מאוד תפריע לנוסעים מאחורה כי זה יגרום לבליטה אל תוך חלל הרכב.

לדעתי זה יעלה הרבה, לא בטוח שזה יהיה אסטטי ובכלל לא פרקטי, כך שעדיף כבר להביא איזה סאב 8 אינץ' לשים בבאגאז' ולסגור עניין.

פורסם

סוד כמוס לפרה ולסוס.

עד שאני לא יחליף רכב למשהוא נורמלי אין שום שידרוג.

בחזרה לנושא המקורי:

ניתן לעשות אבל לא משתלם כלכלית לכן סאב 8 או 10 אינצ' עם תיבה מותאמת לפי הדרישות שלך אצל נגר

תהיה האופציה הכי טובה שתוכל לקבל

כמובן שתהיה חייב לעמוד בדרישה אחת וזה הנפח שהסאב דורש אבל אל תדאג זה לא הרבה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...