Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שיעורים היא עשתה? אחרי טסט פנימי?

אם אתם מכירים אנשים שלמדו אצל אותו מורה, תשאלו אותם אחרי כמה שיעורים בערך הוא הגיש אותם.

כל אחד יש לו את קצב ההתקדמות שלו למרות שיצא לי לשמוע על מורים ש"מרחו" את התלמידים.

יכול להיות שהיא עדיין לא בשלה לטסט...

פורסם

כמה שיעורים היא כבר למדה?

ניגשה כבר לטסט בעבר?

ראיתם אותה נוהגת?

המורה הספציפי ידוע כאחד "שמורח" תלמידים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר שגיסך יהיה עימה בשיעור שיחווה דעתו על כך.

לדעתי רוב התלמידים אםא כולם חושבים שהם נוהגים בסדר.

יכל להיות שהיא נוהגת בסדר אבל לא הכי טוב כדי לעבור עדיין טסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם היא ב35 אין לה מה למהר.

אם היא נוהגת טוב אז כנראה שהיא תגש לטסט בקרוב.

אולי למורה אין תאריכים פנויים? אולי הוא מחפש לה שעה נוחה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני במקומך הייתי אומר לה לקבוע שעה שנוחה לי שאוכל לבוא לשיעור, ושתגיד למורה שיש מישהו שרוצה לבוא לשיעור לראות אותה נוהגת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

35 שיעורים זה לא הרבה. יתכן מאד שיא עדיין לא בשלה. כמו שנאמר - כל אחד וקצב ההתקדמות שלו.

הבן הבכור שלי עבר טסט אחרי כ-55 שיעורים - זה היה טסט שני. השני ניגש בפעם הראשונה לאחר 58 שיעורים ועבר. מה ההבדל העקרוני, חוץ מהטסט המוקדם של הבן הבכור שעלה לי כמה מאות ש"ח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה כולם בטוחים שהגיס יודע מה הסטנדרטים והדרישות של טסט ? 95% מהנהגים על הכביש היו נכשלים בטסט, חתום ובדוק..

פורסם

טסט זה חרתא ,העיקר שתלמד לנהוג.

אני עברתי טסט ראשון אחרי 29 שיעורים ויש לי מכר שעבר טסט 3 אחרי 60 שיעורים ואני לא חושב שהוא נוהג פחות טוב ממני ,טסט זה כמו ללמוד למבחן וזה לא כל כך משקף נהיגה יומיומית.

אין מה לדאוג ,מקסימום שתדבר עם המורה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
35 שיעורים זה לא הרבה. יתכן מאד שיא עדיין לא בשלה. כמו שנאמר - כל אחד וקצב ההתקדמות שלו.

הבן הבכור שלי עבר טסט אחרי כ-55 שיעורים - זה היה טסט שני. השני ניגש בפעם הראשונה לאחר 58 שיעורים ועבר. מה ההבדל העקרוני, חוץ מהטסט המוקדם של הבן הבכור שעלה לי כמה מאות ש"ח?

זה לא הרבה? זה מלא! 55 שיעורים זה כמעט כפול מהמינימום! לא חבל?

שני הבנים שלך למדו אצל אותו המורה? אם כן היית צריך להפיק לקחים מהבכור.

מה שהיא צריכה לעשות, זה לבדוק עם תלמידים אחרים של המורה באיזה שיעור הם והאם גם להם הוא דוחה את הטסט.

יש מורים שסתם מורחים אותך בשביל הכסף.

פורסם

אחרי 28 שיעורים חובה על המורה להגיש אותה לטסט, מעבר לכך אחרי כל 2 שיעורים הוא מחויב להגיש אותה לטסט נוסף אם היא מבקשת.

זה לפי מה שידוע לי..

פורסם

ידוע לך לא נכון.

28 שיעורים זה המינימום להגשה לטסט, כלומר למורה אסור להגיש לפני זה.

מעבר לזה, זה נתון לשיקול דעתו של המורה, והתלמיד גם רשאי לבקש שיגיש אותו לטסט.

במקרה שהמורה מתמרח התלמיד יכול גם להתלונן. אבל 35 שיעורים? זה ממש לא התמרחות.

פורסם

אני חושב, שאחרי 35 שיעורים, אם היא נוהגת לא רע, כדאי להגיש אותה לטסט. לא כדאי להתמרח עם הטסט הראשון.

טסט זה התנסות חדשה, שכוללת התרגשות, התמודדות עם לחץ, אדם חדש ולפעמים לא נחמד במיוחד, שנותן הוראות לאן לנסוע, לאן לפנות (לפעמים בהתראה קצרה יותר ממה שהיא רגילה אצל המורה).

בקיצור, גם אם היא לא תעבור טסט ראשון, היא תדע מול מה היא תעמוד בפעם הבאה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...