Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות אירוע גדול אצלי בגינה, אני חייב להוביל שולחנות וכיסאות פלסטיק ברכב אליי הביתה - הבעיה היא שהכיסאות האחוריים לא מתקפלים. ז"א המשענת מתקפלת וזהו, הכיסא עצמו לא זז אלא רק מתרומם קצת למעלה. למען הסר ספק אין לי שם כיסויים שיכולים להפריע, המשענת מתקפלת לשני חלקים לפי מה שראיתי. גם המשענות ראש מפריעות.

בקיצור, איך אני מקפל את המושב כמו שהיה דאז בפיאט אונו? הייתי מרים ממש את הכיסא + המשענת לכיוון המושבים הקדמיים והיה לי שם את כל המקום של תא המטען והמושב האחורי - אין אפשרות בפאביה?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

כן, אבל אני לא יודע איפה שמתי אותו. הוא לא באוטו ואני לא מוצא אותו גם בבית... הפכתי את כל הבית - אני אמשיך לחפש מחר.

אצלך ברומסטר זה אותו עיקרון, אתה יודע אולי איך מקפלים? תודה.

פורסם

למיטב זכרוני, יש במושב האחורי ידית קטנה, מושכים אותה קדימה, ואז ניתן להשעין את ה"קיר" של הבגאז' כלפי פנים. אז קודם כל מרימים טיפה את ספסל המושב האחורי, ואז משחררים את המשענות האחוריות.

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גיא, מיותר לנסות ולפרט זאת כאן - מדובר בפעולה מאוד פשוטה, רק צריך תשומת לב מאוד קטנטנה בכדי להשים לב לידיות הקיפול - הן נמצאות (כל אחת) בצידן של משענות הראש הקיצוניות.

אם אתה רוצה להגדיל את השטח עוד יותר, משוך בבסיסי המושב כלפי חוץ / קדימה (מה שמובן לך יותר), והם ירדו לכיוון משענות הגב של המושבים הקידמיים.

לאחר מכן תשכיב את משענות הגב של המושבים האחוריים ויהיה לך שטח הטענה שטוח ונוח יותר להעמסה. ואגב, אפשר לשלוף לחלוטין את בסיסי המושב, אם אתה צריך...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...