Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק.

אני לא מבין בענתיקות ואין לי עניין בהם[אולי רק בכמה(;]

אבל אני שמח לעדכן(:

כנראה שזו 144,מי שרוצה את המספר של הבנאדם יכול לפנות אלי.

פורסם

הטנדר שברולט הירקרק שעמד המון שנים ברח' סוקולוב בת"א והיה אח"כ בידי מישהו מהמועדון, עומד עכשיו עגום ומסכן מאחורי המגרש של סוחר המכוניות והענתיקות שמול קניון רמת גן.

כנראה שחשב שירביץ עליו מכה טובה ואף אחד לא מוכן לשלם...

בינתיים הטנדר הזה, (סי 20 אני חושב, עם ארגז טקסס ארוך מאוד) הולך ונהרס.

כואב הלב!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ראיתי את הטנדר, הוא ממש חמוד! המון פוטנציאל...

בחיפה שתי סובארו ישנות:

אחת חונה בחצר באיזור הכרמל, כנראה שנת 76 4 דלתות, הרכב לא נסע יותר מ10 שנים, אך הוא שלם לחלוטין ועומד תחת חניה מקורה.

בנוה שאנן סובארו 2 דלתות אדומה, שנה לא ברורה, אך בוודאות מתחת ל79. שמורה ביותר!

פורסם
הטנדר שברולט הירקרק שעמד המון שנים ברח' סוקולוב בת"א והיה אח"כ בידי מישהו מהמועדון, עומד עכשיו עגום ומסכן מאחורי המגרש של סוחר המכוניות והענתיקות שמול קניון רמת גן.

כנראה שחשב שירביץ עליו מכה טובה ואף אחד לא מוכן לשלם...

בינתיים הטנדר הזה, (סי 20 אני חושב, עם ארגז טקסס ארוך מאוד) הולך ונהרס.

כואב הלב!

דב

אתה רציני? הטנדר הזה עמד בסוקולוב? איך לא ראיתי? והוא ניראה, כאילו עמד המון שנים דווקא בשדות - כולו מלא חלודה ואבק... הוא באמת מגניב, הבעיה, שכששאלתי את הבעלים של המיגרש (או אחד מהעובדים שלו, לא מכיר את כולם שם), נאמר לי שאין מסמכים... ואין מספר על הטנדר- ככה שנראה לי, לצערי, שהוא אבוד...:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה רציני? הטנדר הזה עמד בסוקולוב? איך לא ראיתי? והוא ניראה, כאילו עמד המון שנים דווקא בשדות - כולו מלא חלודה ואבק... הוא באמת מגניב, הבעיה, שכששאלתי את הבעלים של המיגרש (או אחד מהעובדים שלו, לא מכיר את כולם שם), נאמר לי שאין מסמכים... ואין מספר על הטנדר- ככה שנראה לי, לצערי, שהוא אבוד...:x

בסוקולוב בת"א עומדת גם קאמרו צהובה רקובה מאוד

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ברחובות ליד מרכז וייסגל עומדת קורטינה MK1 לבנה במצב חיצוני סביר

ברחובות בכביש העוקף הדרומי בחצר בית עומדת אמריקאית 5 ספרות אדומה דומה מאד למוניות של פעם.

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ביהוד בחנייה של בית משותף עומדת אלפא ג'וניור GTV 2000 לא במצב נסיעה(אין טסט כבר 4 שנים) אבל שלמה.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אשמח לדעת איפה זה הבית המשותף שכן יש הרבה.

תודה

אפשר לפנות אליי בפרטי

•  

פורסם
ה404 היא יד ראשונה ולא למכירה

הטנדר דווקא כן

והקורטינה אני לא יודע עליה כלום...

הקורטינה הזו נמצאת ליד בריכת וייסגל. משום מה היא עם חלונות פתוחים לפחות שנה (כולל ימי החורף).

אגב, יש קורטינה דומה למכירה בבת-ים (דווח עליה בעבר), היא חונה ליד קניון בת-ים.

הפיג'ו נמצאת ליד השער האחורי של מכון וייצמן, והטנדר בעב נשא שלט למכירה וכבר הרבה זמן שאין עליו את השלט.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

סאאב 95 או 96 לבנה בחצר בית בגדרה

•  

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...