Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

אני תקוע עם הרכב כרגע עם כל המשפחה - אודה מאוד למי שיוכל לתת עצה שתושיע אותי.

הרכב הוא אסטרה דיזל 2003. יש מזה זמן בעיה בהתנעות ראשוניות אחרי שהרכב עומד כמה שעות, בפרט אם הוא עומד בעליה.

הערב ניסיתי להניע ולא הלך. ניסיתי להגביה את הרכב, התנעות ארוכות עם מצבר נוסף - לא מניע.

אחרי פירוק פילטר סולר מצאתי שיש בו סולר. הורכב בחזרה, הרכב הניע למספר שניות אבל כשנתתי גז הוא כבה ומאז לא הניע יותר.

האם יש עצה לתיקון במקום ללא צורך בגרירה?

נראה לי שהבעיה היא אויר במערכת - איך מנקזים אויר ברכב זה?

אודה מאוד למי שיוכל לעזור למרות החג והשעה המאוחרת.

פורסם

לא יודע איך זה בידיוק מתבצע אצלך אך תוכל לפתוח את האינג'קטורים, לתת סטארטר ואז האוויר.

לאחר 2-3 סטארטרים(לא ארוכים כי תהרוס את המצבר) תהדק את האינג'קטורים בחזרה ותניע את הרכב.

קובי

פורסם
לא יודע איך זה בידיוק מתבצע אצלך אך תוכל לפתוח את האינג'קטורים, לתת סטארטר ואז האוויר.

לאחר 2-3 סטארטרים(לא ארוכים כי תהרוס את המצבר) תהדק את האינג'קטורים בחזרה ותניע את הרכב.

לא באופל אסטרה

כנראה שתצרך להגיע למוסך

• תוכן חדש...