Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה רכשתי יונדאי אקסנט 2008 מליסינג (אוויס)

לרכב היתה בעיה במנוע ההגה החשמלי והוא הוחלף במסגרת האחריות וכרגע עובד מצויין (ההגה החשמלי הוא מכלול אחד פנימי בתוך

הרכב כך שלא נגעו במיתלי הרכב)

לאחר ביצוע החלפת ההגה החשמלי בוצע כיוון פרונט (בדינמומטר ברעננה בשימוש בציוד שנראה מקצועי) אך לאחר נסיעה קצרה ההתברר לי שיש משיכה ימינה.

חזרתי למכון שבו בוצע כיוון הפרונט והבחור שם טען שהבעיה נובעת ככל הנראה מהצמיגים (לאחר בדיקה חוזרת)

עם טענה זו פניתי לחברת הליסיניג והם הפנו אותי לפנצריה שהחליפה בין הצמיגים האחוריים לקידמיים ובוצע גם איזון לכל הגלגלים

אך עדין הרכב מושך ימינה.

הצמיגים נראים טובים ולא נראים ישנים

מה יכולה להיות הבעיה? האם לגשת למכון פרונטים נוסף על חשבוני ? המשך התנהלות מול חברת הליסיניג?

כי אני לא רואה מה יכולה להיות הבעיה חוץ מכיוון פרונט..

יש לציין שהרכב לא עבר תאונות וההגה לא רועד כלל בשום מהירות.

בנימה אישית ההתנהלות מול חברת הליסיניג נעשית מול המוסכים שלהם שהם לא הכי מקצועיים ולא הכי קרובים למקום מגורי

כך שאם תיקון התקלה הוא יחסית קטן הנני מעדיף לפתור אותה עצמאית בתנאי שלי.

בלי שום קשר האם יש מכון פרונטים מקצועי באזור ראש העין/הוד השרון/כפר סבא? מה צריכה להיות עלות של כיוון פרונט שכזה?

בברכה,

amico

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

היי,

המוסכים עמם אוויס עובדת הם מוסכים מורשים, לרוב מוסכי היבואן. למרות חוסר הנוחות הקלה הנובעת מעבודה מול מוסך המרוחק מעט ממקום מגוריך – אנו מעדיפים לטפל במכוניות שנמכרו במוסכים עליהם אנחנו סומכים במאת האחוזים.

אם תרצה סיוע ממני כדי "לקצר תהליכים" – רשום לי בפרטי את הפרטים שלך: שם, מס' הרכב, תאריך רכישה (ומאיזה סניף) וכל פרט נוסף שלדעתך רלוונטי – אנשים עמם עמדת בקשר בטיפולים הקודמים של הרכב וכו'.

אני אערב בנושא את ראש המחלקה הטכנית שלנו וביחד ננסה להביא את העניין לכלל טיפול.

כל טוב,

גיל מאוויס

שלום לכולם

לאחרונה רכשתי יונדאי אקסנט 2008 מליסינג (אוויס)

לרכב היתה בעיה במנוע ההגה החשמלי והוא הוחלף במסגרת האחריות וכרגע עובד מצויין (ההגה החשמלי הוא מכלול אחד פנימי בתוך

הרכב כך שלא נגעו במיתלי הרכב)

לאחר ביצוע החלפת ההגה החשמלי בוצע כיוון פרונט (בדינמומטר ברעננה בשימוש בציוד שנראה מקצועי) אך לאחר נסיעה קצרה ההתברר לי שיש משיכה ימינה.

חזרתי למכון שבו בוצע כיוון הפרונט והבחור שם טען שהבעיה נובעת ככל הנראה מהצמיגים (לאחר בדיקה חוזרת)

עם טענה זו פניתי לחברת הליסיניג והם הפנו אותי לפנצריה שהחליפה בין הצמיגים האחוריים לקידמיים ובוצע גם איזון לכל הגלגלים

אך עדין הרכב מושך ימינה.

הצמיגים נראים טובים ולא נראים ישנים

מה יכולה להיות הבעיה? האם לגשת למכון פרונטים נוסף על חשבוני ? המשך התנהלות מול חברת הליסיניג?

כי אני לא רואה מה יכולה להיות הבעיה חוץ מכיוון פרונט..

יש לציין שהרכב לא עבר תאונות וההגה לא רועד כלל בשום מהירות.

בנימה אישית ההתנהלות מול חברת הליסיניג נעשית מול המוסכים שלהם שהם לא הכי מקצועיים ולא הכי קרובים למקום מגורי

כך שאם תיקון התקלה הוא יחסית קטן הנני מעדיף לפתור אותה עצמאית בתנאי שלי.

בלי שום קשר האם יש מכון פרונטים מקצועי באזור ראש העין/הוד השרון/כפר סבא? מה צריכה להיות עלות של כיוון פרונט שכזה?

בברכה,

amico

• תוכן חדש...