Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,כמו שכתבתי בכותרת יש לי לאון חדשה 2011 ויש בא מערכת אמ פי שלוש מובנת השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם יש לה יציאות למגברים ואם כן כמה ?

ועוד שאלה על הדרך , מישהו יודע מה גודל הרמקולים בדלתות ? הם נראים יותר גדולים מ6.5 אינצ' ..

תודה מראש , רמי .

פורסם
שלום,כמו שכתבתי בכותרת יש לי לאון חדשה 2011 ויש בא מערכת אמ פי שלוש מובנת השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם יש לה יציאות למגברים ואם כן כמה ?

ועוד שאלה על הדרך , מישהו יודע מה גודל הרמקולים בדלתות ? הם נראים יותר גדולים מ6.5 אינצ' ..

תודה מראש , רמי .

היי רמי. אם המערכת שלך מקורית (לא מולטימדיה בהתקנה מקומית), אז אין לה יציאות למגבר. ע"מ לחבר מגבר(ים), אתה צריך מנחתים - סוג של "מתאמים" שדרכם מחברים את המגברים למערכת המקורית.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
היי רמי. אם המערכת שלך מקורית (לא מולטימדיה בהתקנה מקומית), אז אין לה יציאות למגבר. ע"מ לחבר מגבר(ים), אתה צריך מנחתים - סוג של "מתאמים" שדרכם מחברים את המגברים למערכת המקורית.

תודה לכולם על התגובות המהירות , בקשר "למנחתים" אני חושב שזה יהיה מיותר ללכת על זה כאשר אתה מחבר מגבר של נקמיצ'י .. אני חושב שפשוט הצליל יפגע קשות או שאני טועה ? כמובן שאני גם לא מצפה שרדיו מקורי יתן לי אייכות בשמיים אבל לבנתיים אולי זה אופציה .

מולטימדיה אני לא שם לבנתיים כי אני אוהב את השליטה מההגה על מערכת

פורסם

אין שום בעיה להחליף את הרדיו דיסק המוקרי למתאם פנאל HU נורמלי ואיכותי.

את השליטה בהגה אתה לא תאבד אם תקנה מתאם שליט מההגה ויש לך מכשיר HU שתומך שליטה (כמעת לכול מכשיר יש שליטה כזו).

גם לי יש לאון אומנם 2009 ואני החלפתי את הרדיו דיסק המוקרי במתאם לHU 9855 ומתאם לשליטה ממהגה והכול עובד מצויין.

מתאמים לרדיו ולהגה אתה יכול לקנות בכול חנות סטריאו מכובדת בלי בעיה.

החסרון היחיד של מתאם שהוא מגיע בצבע אחיד שהוא כסוף אפור כזה ואם הצבע לא מתאים צריך לצבוע אותו.

הינה תמונה של רדיו דיסק שלי בלאון(סורי על האיכות)

אדי.

22022011149.jpg

פורסם

זהו שמעתי שיש מתאמים אבל רוצים עליהם סביב אלף שקל ואני לא מדבר בכלל על מחירים של המולטימדיה עצמה ..

תודה רבה על המידע :)

פורסם

שמע תעשה סקר שוק תראה איפה עולה כמה,מה שנכון שזה לא זול אבל על נוחות משלמים לכן אתה נוסע על לאון 2011 ולא על פיאסטה96:-)

אם סאונד באמת חשוב לך אז אני ממליץ לך ללכת על זה,אם לא אז פשוט תקנה מתאם איכותי של אודיוסון או סטינגר ותחבר אליו את המגברים,כמובן שסאונד לא יהיה שיא האיכות אבל עדיין ישמעו טוב,כמובן שאתה יכול להשקיע וללכת על מעבדי סאונד כמו הBIT1 ואז אתה באמת לא צריך רדיו דיסק.

אדי.

פורסם

העניין הוא שאני משוגע על אייכות ובגלל תקציב הדל אני לא יכול כרגע להרשות לעצמי משהו טוב ,

אני אתן לך קצת רקע , המגבר והסאב והרמקולים אני מפרק מהאוטו הישן שלי , רמקולים זה 2 סטים (קידמי ואחורי) של קומפוננטים של פוקל K2POWER

מגבר של נקמיצ'י 4100 אם אתה מכיר וסאב של אלפין שבא בילט אין עם מגבר מונובלוק מקורי שלהם זה יחידה שלמה כזאת הכל בא ביחד , כל זה היה מחובר למחשב שהתקנתי באוטו הישן , האוטו הישן לא נמכר אלה הולך לאחותי ככה שאין לחץ לפרק הכל כאן ועכשיו ..

באוטו הזה מחשב אני כמעט בטוח שלא ישים

אז אני מחפש את המצב האופטימלי כמובן שברור לי שצריך להתפשר , תאמת אם היה רק יציאה לסאב במערכת המקורית אז היתי שם רק את הסאב שלי וזהו לבנתיים ואת ההשאר היתי שומר לאחר כך כאשר יהיו דברים מתאימים , זה גם נשמע לי מפגר לשים מגבר כזה על רדיו דיסק מקורי שאין עליו בכלל יציאות למגבר ושליטה על הכל מאוד מוגבלת , יש לך אולי רעיון איך לחבר את הסאב למערכת הזאת ?

ועוד שאלה , אתה מכיר אולי מקום מומלץ להתקנות באזור המרכז ? אני מבת ים כמובן רצוי משהו בסביבה אבל בשביל אייכות התקנה אני מוכן לנסוע גם קצת יותר רחוק אבל בגבול הטעם הטוב :)

• תוכן חדש...