Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בבעלותי פוקוס 2006 5 דלתות שקניתי השנה.

בחורף נזלו מים מהשפריצרים לתוך אמבטיית הפלאגים של המנוע מה שיצר בעיות (שנפתרו כשייבשתי את האזור כמובן).

במוסך נאמר לי שזו מחלה ידועה של פוקוסים מהשנתונים האלה, וייעצו לי לאטום את אזור השפריצרים בסיליקון.

הסכמתי ואטמו לי את האזור.

הבעיה היחידה היא שהאזור האטום נראה נוראי (הסיליקון מתלכלך בטירוף תוך זמן קצר מאוד)

אלא אם כן אני שוטף את הרכב פעמיים בשבוע - וגם אז מבחינים בזה.

אני יודע שאני יכול להסיר את הסיליקון בעזרת אציטון, אבל זה יפגום לי בצבע של מכסה המנוע.

האם יש דרך לצמצם את הסיליקון מבלי לפגוע בצבע של מכסה המנוע, עד שהעסק לא ייראה כ"כ מכוער?

מצורפת תמונה.

תודה,

IMG_20110331_112517.jpg

פורסם

אל תשתמש באציטון , הוא יפגע בלכה של הרכב.

סיליקון רצוי להסיר בצורה מכנית.

אם לא מצליח להסיר את הסיליקון באמצעות סמרטוט יבש, נסה לחמם אותו מעט ובזהירות באמצעות פן.

לאחר ההסרה יש למרוח ווקס על האיזור.

את האטימה של המתזים היה רצוי לבצע בחלק התחתון של מכסה המנוע.

פורסם

תיקנתי: לא היה תשלום עבור האיטום - טעות שלי.

בכל מקרה, המוסך הוא מוסך מורשה מאזדה פורד,

ואני מניח שזה שעשה את העבודה רצה לעשות לי טובה (אני עובד קרוב למוסך ומכיר אותו על בסיס "שלום שלום")

ולחסוך לי כמה מאות על שפריצרים חדשים \ אטמי גומי (אין לי מושג מה העלות של זה)

COMMANDER תודה אני אנסה את הקטע עם הפן והמגבת בעתיד הקרוב אני מקווה.

אם יש לעוד מישהו מה להוסיף עוד תגובות יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...