Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו משהו שווה בדיקה:

http://www.dealextreme.com/p/motor-vehicle-noise-insulator-12999

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב לא משהו שצריך לעלות הרבה כסף גם ככה, אמורה להיות אותה יריעה כמו שיש על קיר האש (במכוניות שיש.. לי באלמרה אין :roll:)

בנוגע לרעשים- דווקא המנוע הוא הכי פחות מרעיש, יותר צמיגים , רעשי מתלים וקרקושים למיניהם

מה שכן שווה בדיקה

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

נראה משהו ממש טוב.

חבל שאי אפשר במחיר הזה לעשות בארץ!:roll:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

דודי, זה מחיר כולל משלוח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההימור שלי הוא שאפקט מורגש בטוח צריך להיות אם מדובר במכסה מנוע ללא בידוד בכלל

זה חומר שיהווה חוצץ ויחסת עבה - צריך לעשות את הטריק.

לא שמתי לב אם יש שם ביקורות רוכשים - סה"כ נראה טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

לי יש נסיון עם החומר הזה.

חבר שלי הזמין אותו לפני כמה חודשים, ויצא לי קצת למזמז אותו.

מדובר בחומר דו שכבתי, שכבת אלומיניום ושכבה דקיקה של ספוג שמזכיר את הסקנד סקין אוברקיל \ ראאמאט אנזולייט שאכן מסוגלים לשכך רעשי מנוע, אך חייבים להשתמש במספר שכבות או שכבה עבה של החומר. שכבה אחת לא תשנה דבר.

בקיצור - זול זול אבל לא יתן שום דבר, כדי לשכך רעשי מנוע חייבים חומר קצת יותר רציני. מנסיוני, שלוש שכבות של ראאמאט אינזולייט (סה"כ 9.5 מ"מ של חומר) עשו עבודה טובה באוטו הישן והרועש שלי. את האוברקיל של סקנד סקין ניתן להזמין במס' עוביים ואני ממליץ על שימוש בחומר העבה ביותר (אני חושב שהוא חצי אינצ', כמעט 1.3 ס"מ של חומר), וכל המרבה הרי זה משובח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אתה אומר שלוש שכבות

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי 3 שכבות ברכב ישן ורועש,אם למישהו יש רכב יותר חדש ופחות רועש אני מאמין שאם 1 גג 2 יהיה אפשר לסדר את העסק יפה מאוד.

אני גם חיפשתי משהו "להשתיק" את המנוע שלי בסיוויק וניסיתי דברים רק שהם לא ממש החזיקו מעמד בחום מנוע...:roll:

Scan Speak

פורסם

מהאוונסיס אני ממש לא סובל מרעש - הרכב דווקא מאוד מאוד שקט ומבודד.

הקורולה 96 זה כבר ס-י-פ-ו-ר אאחחרר לגמרי :-D

אבל גם אותה אני לא מחפש לבודד מרעש - אני אוהב אותה טבעית :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מזמין! 18 דולר, אז מה אם זה לא חוסם כלום, בשביל 18 דולר שווה להגיד שיש בידוד רעשים למנוע, כמה קשה זה כבר לשכנע את עצמנו שבאמת יש הפחתת רעשים?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לתשומת לב, ישנם רכבים, בהם מכסה המנוע מגיע ללא בידוד מהיצרן, וזאת כדי לעזור לחום השורר בתא המנוע להתפשט ולהתנדף בצורה תקינה.

אצלי ברכב לדוגמא, מכסה המנוע מגיע ללא בידוד, לאחר כמה זמן הרכבתי בידוד מקורי (של מאזדה 323F), נכון, הרעש מתא המנוע הושקט בצורה מיידית, אך לאחר כמה חודשים שמתי לב שהפקקים של המצבר נמסו מהחום, כמו כן כנ"ל לגבי מכסים אחרים כגון מכסה מיכל נוזל הגה כוח (במאזדה הוא נמצא בצד השני של המנוע - איזור קר לחלוטין). יתרה מזו בתא המנוע שרר חום גם לאחר כמה שעות מכיבוי הרכב.

החומר הוסר, וחזר הקור לתא המנוע (וגם הרעש , אבל זה בסדר)

כך שאולי החומר משקיט , אך הוא מונע מהחום "לברוח".

אם כבר יש לבודד את קיר האש מבפנים תא הנוסעים, זה ישקיט את רעשי המנוע.

יותר מכך שימו לב לחלק מהתגובות של חברה שניסו את החומר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כונס אוויר, פיבר גלס בשביל לעשות החלקה למראה מקורי, פחחות וצבע

:-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מזמין! 18 דולר, אז מה אם זה לא חוסם כלום, בשביל 18 דולר שווה להגיד שיש בידוד רעשים למנוע, כמה קשה זה כבר לשכנע את עצמנו שבאמת יש הפחתת רעשים?

עצוב, אבל נכון :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...